Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 7 de septiembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Foto - Denuncia de Alzira (375)
Torna a ploure i els veïns del Barranc de La Casella ens tornem a quedar incomunicats

"Aplega un punt en que ja dona igual tot, la gent diu que ja està cansada de queixar-se i que no arreglen el problema"


 

 

 

Primer que res, 27 de març després de les plogudes, cal llegir este enllaç. Ho arreglaren arreu i ho deixaren sense acabar, diguent que anaven a tornar per a rematar.

Aplega un punt en que ja dona igual tot, la gent diu que ja està cansada de queixar-se i que no arreglen el problema, després de les ultimes pluges hi han veïns que no poden eixir dels seus horts i alguns han tingut que fer pas a Llegona per a poder eixir.

Sempre es diu el mateix, no tenim competència sobre el barranc, açò, allò i aplega un punt que ja es insostenible, el barranc no el netegen mai, l'aigua puja pel camí i clar, després de la ultima obra d'art de qui ho va arreglar, no ens queda camí, nomes clots

Damunt hem passat tot l'estiu mirant com els costats del camí han anat tenint més i més brossa, fins aplegar el punt de no poder passar tranquil·lament ni en cotxe, ni a peu, ni en bici, ni en moto. Costa “un mati” pesar la màquina desbrossant…Però està vist que ningú es dona conter de res quan passa per allí.

Açò nomes és per a vore si venen i com a mínim tapar els clots, deixar un camí decent i tallar les brosses, tampoc demanem molt més

Arturo Gallego Camarasa


 

 

.-000342
.-000343

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

JL - 07/09/2015
Es de logica, os habeis aprobechado de un barranco con el paso de los años, hay accesoso por el carsol de la casella y per la ombria,,
Cada uno reclama lo que le pertenece.
Arturo - 07/09/2015
JL es veu que coneixes perfectament el cami del barranc de La Casella
barranquito - 07/09/2015
Ara si que ho he sentit tot...anem anant, este tindra el chalete en el respirallo, i no li afecta, aprobechandos del barranco...i accesos per la ombría...cal tindre criteri i coneiximent de la situació abans de comentar.
JM - 08/09/2015
Molt bona idea JL.
Demanarem al ajuntament que asfalte l'ombria i amplie la senda de cabres que hi ha per a que pugam pasar no??
Amb gent com tu estem arreglats...
Carles - 08/09/2015
Encara que les formes utilitzades per JL no son molt encertades, el que diu amb la seva opinió si que te sentit i dona per a fer debat, en opinió meua.

Fer un camí, encara que historic, dins d'un barranc com el de la casella du el risc que dú i està sotmés a que li pasen estes coses i problemes. I la solució total per a evitar que se deteriore crec que no hi hà. Està clar que l'estàt en que es trova per l'abandó de l'antic govern es ben visible, però per molt que s'arregle sempre donarà problemes, ja que com diu JL, per a fer el cami s'en aprofitaren del barranc i l'aigua te força per a fer i desfer tot el que trova per davant. Si que sería interesant veure accesos al camí i fer algún més i obrir altres que ja están fets pero están amb cadenes, o enllaços de la carretera de la solana i de l'ombría per a evitar que se queden incomunicats i/o lo més important, evitar el risc d'algún accident que se puga donar en els diez de provabilitat de plujes i creixement del barrancs. Si que hihàn trams de pista en l'ombria en accesos a vivendes, com ahí no pasa barranc, no es necesari asfaltar!!! (puto corrector de castella)...

Arturo - 08/09/2015
Carles, només existix un camí, el de la solana, després està el camí del barranc. A l'ombria existeix senda per a caminar, els trams amples son particulars, per a accés dels que tenen camp, de la mateixa manera que les cadenes que tu dius son camins particulars, no públics.
I ho torne a dir, aneu i mireu, el barranc fa moooolts anys ja l'arreglaren, i ahi mai passa res, després continuaren més avant i ho deixaren a mitges, i d'ahi ve gran part del problema.
VWQ - 08/09/2015
Yo creo que el Ayuntamiento tiene que hacer las gestiones necesarias para poder pavimentar el barranco convenciendo a Confederación de que no se altera el paisaje, sino que se, mejora el acceso i no se deteriora el entorno por el paso de rocas arrastradas por el agua.
Rosa Maria de Dios - 08/09/2015
Tengo amistades en el ultimo huerto del barranco de la Casella donde se encuentra la ermita. Si he ido alguna vez y a llovido no se ha podido pasar. Este problema ya viene de años atrás, los caseros no podían ir ni siquiera a comprar porque estaba todo inundado, y nunca ese problema se ha solucionado, hay muchos huertos por allí y es un perfecto desastre cuando llueve como ven lleno de baches de piedras que el coche si pasara se estropearía. El nuevo gobierno no podemos exigirle, hace poco que estan gobernando, y hay muchas cosas que hacer, pero poco a poco se que de poder habrá una solución, se arreglara. Tengo plena confianza en ellos, hasta hoy con el poco tiempo que estan y en verano estan haciendo muchas cosas que hacían falta
Me gusta decir la verdad sin ganarme simpatías ni buscarme antipatías.
Rosa María de Dios
Carles - 08/09/2015
Està clar Arturo, si que se de primera mà com està el camí, estic d'acord amb el teu article.; el primer es arreglar el camí i nertetjar. Tan sols tracte de fer critiques però fent aportacións constructives. si ja se disposa de pistes i camins, encara que particulars com bé dius, posiblement se puga negociar amb ells, fer-se carrec del manteniment dels camins a canvi de no estar tancats amb cadenes. Sempre es mes rentable i respectuos amb el medi si s'aprofita les infraestructures que ja se disposen, encara que fora sols per a emergencies diverses.
Arturo - 08/09/2015
Carles, per molt que la gent cedirà el pas excepcionalment (cosa que jo no faria perque si el barranc està tallat es perque no es pot transitar per ell), no aniries a ningun lloc, perquè el camí no te ni 100 metres en condicions a partir del punt més destrossat
barranquito - 08/09/2015
Solució definitiva sería acabar els trams que sempre es queden deteriorats amb formigó i una malla electrosoldada, ben sencill i ben eficaç, com es pot comprobar a les zones de gual que es feren quan a l'adeqüament del pas del barranc sobre l'any 2005, trams que no se perquè, no causen "impacte visual" i la resta si que causen impacte visual...per posar un exemple, hi ha un tram d'uns 100 metres que a les ultimes obres fetes l'any pasat sobre decembre, obligaren a picar per a deixar-ho en un estat lamentable, que no es, ni natural, ni formigonat, es una cagada com un piano, doncs, eixe tram causava impacte visual, a continuació de eixe tram, continua formigonat, i no hi ha "impacte visual". Qui ha pres eixa magistral desició? Per a acabar, la responsabilitat política, com sempre, per no arribar a un acord en trellat confederació-ajuntament, i que d'una volta s'aplegue a la conclusió que realment interessa als veïns i al conjunt dels usuaris. Bona nit
Pepe F. - 10/09/2015
Mes impacte visual en el paratge de la vall de la Casella causa la actual fábrica de Amcor flexibles
que tindre el camí del barranc pavimentat.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal