Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira instarà la Generalitat i el Govern de l’Estat a l’alliberament de l’AP-7 i la millora de les connexions amb la Ribera

Demana l’acord de tots els grups municipals del Consistori per tal que no es renove la concessió a una empresa privada del principal eix de comunicació del País Valencià


 


.-000336

L’Ajuntament d’Alzira se sumarà a la resta de municipis i administracions que estan plantejant l’exigència de l’alliberament de l’AP-7 i la millora dels accessos en la nostra comarca.

Segons Ivan Martínez, alcalde accidental d’Alzira: “És important que des de les institucions més properes a la ciutadania i els pobles implicats reivindiquem d’una vegada una AP-7 gratuïta, que evitaria costoses inversions i facilitaria millors connexions a empreses i al conjunt de la ciutadania. A més a més, caldria estudiar quines són les connexions més adients i més pròximes a la resta de polígons industrials de la comarca, des de la voluntat del consens de la resta de municipis veïns.”

Per aquestos motius, l’equip de govern presentarà una declaració institucional, a la qual esperem que se sumen tots els grups municipals del consistori, per tal que no es renove la concessió del 2019 a una empresa privada del principal eix de comunicació del País Valencià. De la mateixa manera, des del govern municipal es buscarà l’acord amb la resta de municipis de les dos Riberes per a estudiar quines són les millors connexions i accessos a l’AP-7.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 
               
.-000025                                                      .-000143




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzirenyista - 26/08/2015
Vertebrar l'eix mediterrani és fonamental, eliminant taxes com el que suposa el peatge en autopista. És un desgavell econòmic per a l'economia exportadora valenciana, que l'únic eix econòmic espanyol que compta amb el suport de la Unió Europea haja estat en qüestió permanent per banda d'alguns factòtums regionals del PP, com Luisa Fernanda Rudi, o la mateixa Dolores de Cospedal, apostant per un inviable i ridícul eix central, que no compta amb el suport de cap economista seriós, ja que el que cal és apostar per els fluxos econòmics i de transit de mercaderies, que s'ha demostrat sobradament que funcionen des dels temps de la Via Augusta. Ací la CIERVAL i les Cambres de Comerç afortunadament han obert els ulls, i han recolzat la defensa d'eixe eix que a tot estirar arriba fins Múrcia i Almeria, desmarcant-se dels requeriments d'una dreta casposa i "cerril" com és el PP valencià, que amb l'excusa de la seua "paranoia anticatalana" rebutjava també el desenvolupament d'unes infraestructures que són vitals per a l'economia valenciana.
viejo - 28/08/2015
Si este chico leyera, estaría informado de que la AP-7 termina su concesión en el 2019 y que el Gobierno de España ya ha decidido no renovar la concesión y rescatar la autopista. Al menos ese ha sido el motivo esgrimido para no desdoblar la Castellón-Oropesa por un importe cercano a los 200 millones.
Veo mucha afición por aquí a lanzar brindis al sol.
Alzirenyista - 29/08/2015
El que és un brindis a la ingenuitat és que encara hi haja qui crega en les promeses de Mariano Rajoy. O el que és pitjor encara, que vulga fer-nos-les creure als altres. Per començar, el 2019 ja veurem qui governa i que fa o deixa de fer. D'entrada bo és que tothom es retrate i es mulle des d'ara mateixa.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal