Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L’Ajuntament d’Alzira convoca una nova edició de la “Ruta dels Monestirs”, una cita que es consolida com a atractiu cultural de la natura

Aquesta serà la 7a edició


 


.-000373

Des de la Regidoria de Turisme es posa en marxa la 7a edició de la “Ruta dels Monestirs – El Pas del Pobre”, amb cinc etapes dominicals, que no deixarà indiferent als amants de la muntanya, la natura i la cultura valenciana.

De Gandia a Sant Jeroni de Cotalba, de Sant Jeroni de Cotalba al Convent del Corpus Christi; després, fins el convent a Santa Maria de la Valldigna, passant pel Convent de la Mare de Dèu d’Aigües Vives i, finalment, a Alzira arribant a la Casella i visitant el Monestir de la Mare de Déu de la Murta, és el trajecte complet que comprenen les cinc magnífiques etapes de la Ruta dels Monestirs. Amb un origen medieval, esta es vertebra a través dels rellevants monestirs de l’ordre jerònima, agustina, dominica i cistercenca, al llarg de tres comarques: la Safor, la Vall d’Albaida i la Ribera Alta. Totes les etapes començaran amb l’oficina Tourist Info d’Alzira com a punt de partida, i s’haurà de reservar plaça en l’autobús prèviament al dia d’eixida.

Com a Regidora de Turisme, Patrimoni, Cultura i Festes, Isabel Aguilar, destaca l’interés i l’atractiu d’esta ruta, desglossada en cinc excursions i que gaudix d’atractius paratges de béns culturals pels quals transita.

Esta “Ruta dels Monestirs – El Pas del Pobre” és una cita ineludible, per a tots els amants de la natura que volen passar uns dies de connexió amb la nostra terra, les nostres muntanyes, paratges i pobles. Feu vostra esta antiga tradició que, encara que no sempre amb els mateixos motius, perdura en el temps i cal transmetre de generació en generació.

Per fer la Ruta serà necessari calçat de muntanya, gorra, motxilla, entrepans i begudes per agafar forces. Al llarg del recorregut hi haurà assistència i si la climatologia no acompanyara i per raons de seguretat s’anul·lara una etapa, els assistents serieu avisats amb antelació.

Per a la reserva de places, ja està disponible tota la informació a la web www.alzira.es i també a l’oficina Tourist Info Alzira, situada en la plaça del Regne i cridant al telèfon 962 419 551, o al Museu Municipal d’Alzira MUMA, situat al carrer Sant Roc 16 i cridant al telèfon 962 016 186.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 
 

 
.-000356 
 .-000137


.-000084




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal