Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.935 Fotografías: 108.925 Comentarios de usuarios: 125.605
EL SEIS DOBLE
domingo, 10 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar


Anna Moner en l'entrevista que ens va concedir

Ver imágenes de esta noticia
1

 Autors Bromera | Anna Moner ens presenta ‘El retorn de l'hongarés’

Barreja sensualitat, màgia i misteri per a bastir una novel·la gòtica. Aquest colpidor thriller endinsa el lector en una fosca investigació criminal



.-000025

Al maig del 1897, un cadàver esquarterat apareix al Bois de Boulogne de París. És així com es desencadena la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcarà la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Bèziers i del prestigiós forense Auguste Locard.

Més de cent anys després, arriba a l’Institut de Medicina Legal un taüt de grans dimensions, descobert durant la remodelació del cementeri del Père-Lachaise. Sara Bongard, una jove antropòloga forense, no pot imaginar que es veurà implicada en els successos macabres que sacsejaren la societat parisenca a les acaballes del segle XIX.

Anna Moner barreja sensualitat, màgia i misteri per a bastir una novel·la gòtica, guanyadora del Premi de Narrativa Alfons el Magnànim. Amb interessants aspectes de la història de la ciència i de l’art en el rerefons, alternant els anys finals del segle XIX amb l’actualitat, aquest colpidor thriller endinsa el lector en una fosca investigació criminal.


Anna Moner

Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i escriptora. Llicenciada en Història de l’Art, ha publicat articles en revistes com Serra d’Or i Mètode, i en diversos catàlegs d’exposicions. Des de 2013, escriu habitualment una columna sobre art i cultura en el diari digital La Veu del País Valencià.

Ha obtingut en dues ocasions el Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, amb La Venus i el lliri (2006) i Les finestres de l’ànima (2010). Així mateix és coautora de l’obra teatral La morta enamorada. Amb Les mans de la deixebla, la seua primera novel·la, va rebre el Premi Enric Valor de la Diputació d’Alacant 2010. En 2012, publica en el diari El País el relat La Casa de la Sirena, dins del cicle “Escriure el país” de la Universitat d’Alacant i, en 2014, L’obsessió de Balthazar Hurley, inclòs en la col·lecció “Paisatges de llegenda” de la Fundació Bromera.

Amb El retorn de l’Hongarès, ha guanyat el Premi Alfons el Magnànim de la Diputació de València 2014.

Edicions Bromera
.-000390

 

 

 

 

Llegir totes les entrevistes

 

 


 

.-000100
.-000295
.-000306

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal