Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Un pilotari d'Alzira es proclamarà campió de la XXII Lliga Professional de Raspall

Els alzirens Guille i Roberto s’enfrontaran en la final del Trofeu Diputació de València 2015




.-000337

El torneig més important de la pilota valenciana en la modalitat de raspall a nivell professional, arriba a la fi. El proper divendres 7 d'agost s'enfronten a la final dos alzirenys, Guille i Roberto. Cadascú amb els seus equips, Guille, Moro (Alcàntara) i Tonet (Genovés) contra l'equip de Roberto, Sergio (Genovés), Alberto (Genovés).

A la primera semifinal disputada a Bellreguard d'aquest prestigiós torneig, on han participat totes les grans figures del raspall com ara, Waldo (Oliva), Coheter (Simat) o Moltó ( Barxeta), jugaren els equips de Guille contra Ian (Alcàntara), Canari (Xeraco) i Miravalles (Genovés) aconseguint una gran victòria per part de l'equip del nostre jugador local, 25-10, amb una més que destacada actuació de Guille.

A la segona semi-final, jugada el passat divendres a la Llosa, l'equip de Roberto va guanyar amb un concloent resultat de 25 a 0 a l'equip de Punxa (Piles), Sanchis (Montessa) i Gabi ( Pobla del Duc) amb una gran actuació del nostre pilotari, com és habitual en ell.

La final es presenta d'allò més igualada, doncs si l'equip de Guille parteix com a favorit per ser l'equip en acabar en primer lloc a la lliga regular, també s'ha de dir que l'única partida que van perdre va ser precisament contra l'equip de Roberto. Cal destacar el mèrit dels dos pilotaris d'Alzira per arribar a ser professionals de la pilota, dins de l'empresa VALNET, en una ciutat com Alzira on la pilota no es viu de la mateixa manera que a les comarques de la Costera o la Safor.

Esperem que aquest èxit impulse a altres joves de la ciutat a practicar aquest esport centenari al nostre país. Desitgem molta sort als dos jugadors locals, en la final més important, sens dubte, per a ells. De segur que en vindran moltes més.

Víctor Villalba

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 
.-000291

 

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Aixades i Llegones - 05/08/2015
Endavant alzirenys! Què guanye el millor! Un fort aplaudiment...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal