Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.897 Fotografías: 108.884 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira oferirà 20 beques per a l’obtenció d’un certificat MOS (Microsoft Office Specialized)

A través d'un conveni d'adhesió amb la Fundació Esplai per al desenrotllament de Programes de noves tecnologies de la RED CONECTA




.-000336

L’Ajuntament d’Alzira ha subscrit un conveni d´ adhesió amb la Fundació Esplai per al desenrotllament de Programes de noves tecnologies de la RED CONECTA. Aquesta nova iniciativa comportarà la posada en marxa de 20 beques MOS amb el qual es pretén millorar el currículum de joves entre 16 i 30 anys mitjançant l’acreditació de les seues competències digitals amb la certificació internacional MOS (Microsoft Office Specialist).

Beca.MOS començarà en Alzira a partir de setembre de 2015, i les beques permetran obtindre la certificació MOS. Per a obtindre-la se prepararà als joves per a la prova on-line que han de superar amb varies sessions formatives sobre els continguts de la prova. Aquest programa es realitzarà en IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació.

Per a Ivan Martínez, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica: “Per mitjà d’aquest acord el projecte becarà a 20 joves per l’obtenció d’un certificat MOS (Microsoft Office Specialized), que són certificats internacionals, amb una gran demanda d’una de les ferramentes d’ofimàtica més importants a dia de hui i que es realitzaran al departament d’IDEA. Malgrat totes les dificultats de falta de pressupostos amb què ens hem trobat, l’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, passarà de 5 cursos de formació fins ara a 8 més a partir del pròxim mes de setembre, als quals hem d’afegir aquestes beques MOS.”

Segons Martínez: “Això no obstant, lamentem la falta de col·laboració del govern de la Generalitat anterior, que encara té parades la formació en software i programari lliure, que ha estat sol·licitat des del departament d’IDEA”.

 

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000381

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Uno - 31/07/2015
La nota de prensa que es per a lluirse? Podría ser com a minim informativa i indicar plasos d'inscripcio, etc. O ja sabeu que 20 persones tenen beca?...
Lecturas - 31/07/2015
Uno, primer aprén a llegir: "contactar amb IdEa". I per als als que diuen que sols es preocupa per processons l'Ajuntament: nyas, coca.
uno - 31/07/2015
Tu apren a rebre critiques. Esta noticia es dedica mes a fer propaganda política que a informar, que es el que deuria fer el departament de comunicacio...
Estic fart de la superioritat moral que es pensen que tenen la gent "d'esquerres" que en realitat son uns clasistes de ******.
Es queixeu dels palmeros de PP i vosatros sou encara pitjor, perque amb la bandera de "som els bons" es penseu que sempre teniu rao i el que no vola al vostre aire es un faxa.
Que vos donen molt pel sac a tots els progres intransigents que no veuen mes enlla de blanc o negre.
Lecturas - 31/07/2015
Uno, no conteste a maleducats i rancuniosos plens d'odi.
4444 - 26/08/2015
Lecturas, ¿Crees que el IDEA ha estado parado todos estos años? Está muy bien que se realice este curso, al igual que otros que se han realizado años atras cuando en el gobierno estaban otros.
Lecturas: opino como UNO, aunque no comparto las formas. Eres tu quien empieza hablando con prepotencia en tu comentario " primer aprén a llegir".
uno - 26/08/2015
Despres de cridar per a demanar informació, la beca consiteix en que te paguen les taxes del examen que es fara a les instalacions de Idea. No es realitzara un curs formatiu per si el text dona a confusio...

"Per a obtindre-la se prepararà als joves per a la prova on-line que han de superar amb varies sessions formatives sobre els continguts de la prova."

O la persona que mha agafat el telefon no s'antera de la pelicula o es l'ajuntament el que no s'entera de les beques que oferta...
ciudadana - 26/08/2015
Lecturas solo decirte que uno te ha dicho toda la verdad con poquitas palabras para que se entienda......... Quizás las formas no hayan sido las más adecuadas pero lo que es verdad y el tiempo lo está demostrando es que los de izquierdas estáis encima del bien y del mal y vuestra palabra es la única verdad. No aceptáis ni una crítica y eso es malo y por supuesto el que no piensa como vosotros lo llamais "facha", lo cual a mi no me molesta
Como decía ayer Maria, los defectos y las virtudes hay que llevarlas como los cuernos....... CON HUMILDAD!!!!!!!!!!!!!!!!

Saludos
Alzirenyista - 26/08/2015
El que més pica ací, en realitat no és ni la manca d'informació, ni la poca claredat pel que fa al curs, ni la no acceptació de la crítica, ni l'absència d'humililtat... ni res de res. El que en realitat fot clara i precisament, on més mal els fa als "peperos" és haver passat a l'oposició, i haver iniciat una llarga travessia en el desert, que no ha fet més que començar. Si no hi ha cursos mal, si hi ha també mal. "Mal si ando, mal si no ando". En fi, al menys ompliu bé la cantimplora que açò se us va a fer molt llarg.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal