Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar

Julio García Camarero oferirà una conferencia aquest divendres
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació Cultural l'Ullal de la Vila realitzarà unes activitats a Alzira sobre l'eixida de la crisi i un nou model de sostenibilitat

Tindran lloc aquest divendres i dissabte


 

 .-000348


L'associació cultural l'Ullal de la Vila convida als ciutadans de la Ribera a un cap de setmana de reflexió sobre el camí a recòrrer des de l'eixida de la crisi a un nou model de sostenibilitat que faça impossible retornar a una situació com l'actual. Per estimular aquesta reflexió, la nova i activa associació cultural alzirenya ha preparat dues activitats: una conferència divendres i una excursió popular dissabte.

Així, el conegut mediambientalista Julio García Camarero, autor, entre d'altres, del llibre "El creixement mata i genera crisi terminal", oferirà aquest divendres, a partir de les sis de la vesprada, a l'auditori de la Casa de Cultura d'Alzira, una conferència que, baix l'epígraf Des del decreixement infeliç al decreixement feliç, servirà per presentar la seua nova obra i per debatre el camí a recòrrer per a, aprofitant el decreixement a que obliga a la crisi, instaurar un nou model de vida més respectuós amb el medi ambient i amb les persones, que prioritze el benestar col.lectiu front a la febra per aconseguir bens materials; en resum, un nou model de desenvolupament global fonamentat en la idea del decreixement en favor de la felicitat. Julio García Camarero és Doctor en Geografia per la Universitat de València, enginyer tècnic forestal per la Politècnica de Madrid, ex funcionari del Departament d'Ecologia de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries i membre fundador de AVIAT (1978), que va derivar en Acció Ecologista-Agró. Va realitzar la seua tesi doctoral sobre restauració d'ecosistemes mediterranis. Actualment és membre d'Ecologistes en Acció.

D'altra banda, dissabte, a les deu del matí, eixirà una excursió de caràcter lúdic des del Pont de Ferro, a l'inici del nou passeig fluvial d'Alzira, que portarà als participants per distints indrets del terme municipal amb la intenció de mostrar espais on es poden aplicar distintes solucions a problemes ambientals i socials, com la creació d'horts familiars i ajardinaments mediterranis que oferisquen a les persones una ciutat “comestible, menjívola i més verda”, segons recull textualment la convocatòria. L'itinerari, que es podrà fer tant en bicicleta com a peu, discorrerà per circuits que permeten pensar en un nou model de ciutat, “més lenta i assossegada”, en la mateixa línia d'una nova filosofia de vida basada en el decreixement que es plantejarà en la xerrada de divendres. Està pensat que els excursionistes estiguen de tornada a la una del migdia.

Associació Cultural l'Ullal de la Vila

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 
 
 

 

  

.-000188

.-000228

.-000079

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pedro Domínguez - 04/06/2015
Molt interessants activitats per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que dit siga de pas hauria de ser tots els dies de l'any.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal