Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els socialistes d'Alzira tenim preparat el model de ciutat medi ambiental i agrícola que la ciutat necesita

Aguilar: "Impulsarem la creació de Bancs de Terra perquè els joves agricultors inicien la seua activitat agrària"


 

.-000353

Els socialistes volem sensibilitzar a la ciutadania en l'àmbitmediambiental. El model de gestió municipal que proposem dur a terme es basa en el respecte pel medi natural, els espais verds, reduir el soroll i la millora de l'aire que respirem. Volem que Alzira siga una ciutatper als seus ciutadans, una ciutat fonamentadaen un equilibrientrelaproteccióidefensa del nostreentorni la vida que generentotes les seuesactivitatsproductives.

Per a la candidata socialista, Isabel Aguilar, "És possible fer compatible el medi urbà amb el respecte al medi ambient, i hem d'entendre que la prestació de servicis municipals ha de ser una acció en continu compromís amb els valors mediambientals, de la seua gestió eficaç i transparent, com a garantia d'un futur sostenible per als nostres fills i néts. Volem reinventarla nostraciutat i convertir-la enuna ciutatper a totes i tots".

Per a la consecució d'una Alzira més agradable, més amable i acollidora, realitzarem i executarem, les actuacions segu¨ents:

Plantar arbres en totes aquelles zones que el seu espai ho permitisca i elaborar el Pla Verd d'Alzira, com a instrument de planificació de jardins i zones verdes de la ciutat. Alzira necesita més arbres, especialmente al voltant dels col·legis.

Realitzar campanyes educatives, organitzades i sistemàtiques per al coneixement i protecció del nostre patrimoni mediambiental, així com l'increment de la sensibilització ciutadana sobre el mateix.

Millorar la senyalització, reforestar i protegir els nostres paratges naturals.

Potenciar l'ús local de l'aigua depurada per a reg de zones verdes i jardins.

Sancionar amb duresa els abocaments incontrolats de residus, que tant afecten la salut i el medi ambient.

Realitzar un pla d'adequació funcional, estètica i d'ubicació dels contenidors de residussòlids
urbans en tota l'àrea urbana d'Alzira.

Instal·lar panells identificatius dels arbres i espècies més característics en totes les zones verdes de la ciutat

Realitzar campanyes de conscienciació de la reutilització de residus i els seu reciclat.

Crear un pla d’arbratge per tal de fer un estudi i determinar quines especies són les idònies en cada racó del nostre poble.

Plantar un arbre pel naixement de cada xiquet i xiqueta a la nostra ciutat, que portarà el seu nom i que haurà de cuidar, com a manera de fomentar l’amor per la natura.

Introduir criteris bioclimàtics i de qualitat ambiental (confort tèrmic, soroll, contaminació, etc.) en el disseny de les zones verdes i els espais públics.

 

Segons ha declarat Aguilar, "en el tema de l'agricultura és un sector clau des del punt de vista econòmic, social i ambiental. Garanteix la producció d'aliments i vertebra el medi rural". La ciutat d'Alzira ha de saber, que des d'un govern socialista en l'Ajuntament tornarem a la terra i a l'agricultor tota la dignitat que es mereix, i potenciarem una agricultura ecològica. Amb una agricultura respectuosa amb l'ecosistema tindrem un poc més de salut. Els socialistes proposem:

Desenvolupar les línies d'actuació reflectides en l'Agenda 21 Local.

Elaborar un Pla Local d'Agricultura Ecològica en col·laboració amb les diferents organitzacions agràries impulsant l'agricultura ecològica i la qualitat dels nostres productes, tan necessaria per al creixement de la competitivitat i l'increment dels beneficis.

Impulsar la creació de Bancs de Terra perquè els joves agricultors inicien la seua activitat agrària.

Crear horts urbans ecològics per tal de recuperar i mantindre una agricultura respectuosa amb el medi ambient.

PSPV-PSOE Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
.-000358


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

parados - 22/05/2015
Hoy es un día para tener en cuenta, los 5000 parados alzireños, el poco trabajo que durante mas de una década a dado el ya casi antiguo gobierno municipal,
en los momentos mas difíciles de los trabajadores , la clase mas afectada por la crisis , crisis creada en EEUU, afectando a Basta ya , es la hora de votar por la transparencia, la justicia, el mantenimiento de todo lo publico, por un estado donde los trabajadores no carguen con todo , y los de siempre salgan de rositas.
Parado cuando te acuestes y el silencio llegue a tu casa , piensa que esto no puede continuar, es posible otra forma de vida, otra forma de estado, otros políticos que no nos dejen en la estacada.
El cambio estará el Domingo en tus manos , no lo dudes , El voto es de lo poco que no nos han quitado , utilizalo con energía contra los opresores.

Parados
Pere Peres - 22/05/2015
I torna-li... ja m'agradaria a mi saber qui és el que s'encarrega de redactar les notes de premsa del PSPV-PSOE Alzira, i que no té el valor de tornar a llegir-se-les i revisar-les un parell de vegades, abans de fer clic en la casella d'enviar. Quina quantitat de burrades senyor! dic jo que a vosaltres això del monòlit del Passeig Fluvial se us queda curt:

"l'àmbitmediambiental" "equilibrientrelaproteccióidefensa" "nostreentorni" "reinventarla" "segu¨ents" i més i més i més...

Ja us ho he dit més de vint vegades: redacteu de cuita-corrents i amb mala gana. Deu d'ésser que teniu massa ganes de baixar al bar a fer-vos una cervesota.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal