Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.583
EL SEIS DOBLE
lunes, 27 de abril de 2015
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

 Alberto Garzón a Alzira: “No ens estem jugant les pròximes eleccions, ens estem jugant les pròximes generacions”

EU-Alzira presenta la seva candidatura en un cap de setmana marcat per la conferencia del candidat a la presidència del govern per IU el divendres i l’actuació de Pep Gimeno “El Botifarra” el dissabte


.-000358

El saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira es va quedar menut en l’acte multitudinari que va oferir EU en la ciutat el passat divendres 24 d’abril, amb més de 300 persones. Hi van intervindre Alberto Garzón, candidat a la presidència del govern per IU, Ignacio Blanco, candidat a la presidència de la Generalitat, i Ivan Martínez, candidat a l’alcaldia d’Alzira.

Marga Sanz, coordinadora d’EUPV, va presentar una taula “de luxe” amb els que “formaran part dels futurs governs de l’Ajuntament, la Generalitat i l’Estat”.

Per la seua banda, Ivan Martínez va assenyalar que les mesures que prioritàries que portarà avant EU-Alzira seran un Pla d’Ocupació Urgent, un Pla d’Emergència Social (“per a garantir pa,vivenda i treball”) i el disseny d’una nova ciutat per als vianants.

El diputat Ignacio Blanco va remarcar que EUPV treballarà per l’ocupació pública, pels serveis públics com l’educació, la sanitat, i per restablir una Televisió Valenciana en valencià i de qualitat. Així mateix va subratllar la tasca enorme d’EU per destapar els “innombrables” casos de corrupció del PP, com ara els vinculats amb la Diputació de València.

Finalment, el dirigent d’IU, Alberto Garzón, va preguntar a al auditori com era possible que no s’hagueren destinat 9.000 milions d’euros a un pla d’ocupació destinat a un milió d’aturats, però en canvi sí que hi ha hagut 71.000 milions d’euros per al rescat sense condicions a la banca. L’economista i diputat, a més a més, va reclamar una “democratització de l’economia” per a què realment la majoria de la societat governe.

D’altra banda, EU-Alzira va presentar la seua candidatura municipal el dissabte 25 d’abril en un acte públic en la plaça del carrer Major Santa Maria, que va tindre com a marc les muralles, la commemoració del dia dels valencians i de reivindicació de la II República.

La presentació va anar de la mà del diputat al Congrés Ricardo Sixto i l’ex-dirigent d’EUPV Glòria Marcos. Ivan Martínez, candidat a l’alcaldia d’Alzira, va nomenar els 24 membres de la llista municipal amb la que EU concorre a les pròximes eleccions de maig.

Martínez, així mateix, va destacar el treball dut a terme per la militància, que EU ha estat al costat de totes les lluites i mobilitzacions i que ofereix un programa “per concretar els somnis de transformar la nostra realitat”.

L’acte va incloure l’actuació del cantant xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’, que ha revolucionat el panorama musical valencià, i un dinar popular per a tots els assistents.

EU-Alzira

 

 

 

 






El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jove - 27/04/2015
IU tiene muy buenos candidatos y han hecho un gran trabajo. Espero que obtengan mucho más de lo que tenían, porque se lo merecen.
juan Carlos - 27/04/2015
Grandes candidatos y mejores personas.
valencià - 28/04/2015
Efectivament els d'EU, son bones persones, i prou treballadors, però el gran problema que tenen és el mateix que té el PP, el PSOE i tots els nouvinguts d'ultima hora, i que és la ineludible obediència als patriarques de MADRID, als Rajoy, Sánchez, Garzón, Iglésias etc. etc. etc. I això ha sigut, és i serà la nostra ruïna si no fem com els bascs i els catalans i construïm els nostres partits polítics propis i d'obediència netament valenciana, que treballen pel nostre poble, pel nostre País Valencià. Perquè si no és així, els valencians no alçarem mai el cap i sempre serem els netejaculs de castella.

Ramón - 28/04/2015
"És obediència a Madrid demanar pa, treball i casa.?
És obediència a Madrid voler tindre una ciutat mes sostenible.?
És obediència a Madrid una escola i sanitat publica.?
És obediència a Madrid fer propostes d'esquerres.?
"Viva Madrid"
Valencianot - 28/04/2015
Este "Valencià" me dona a mi que l'unic qe preten es intoxicar, perque pareix que si sapia cosetes, pero obvia convenientment que EUPV es una federació d'IU, es a dir, un conjunt de organitzacions territorials s'uneixen en IU, per lo que EUPV es una organització sovirana que s'uneix a atres federacions per defendre els interessos propis i els comuns dels pobles de la Penimsula Ibèrica.
Si tu, valencià, prefereixes a CIU o al PNV o tens fàcil, vota a Coalició Valenciana o a Nomdedeu a Castelló, i tindras lo que demanes, la defensa dels interessos de la oligarquía caciquil valenciana.
valencià - 29/04/2015
Ramon.
Demanar pa, treball i casa és dallò més valencià!
Voler tindre una ciutat més sostenible és totalment valencià!
Una escola i sanitat pública és totalment valencià!
És obediència a Madrid fer propostes d'esquerres.? ¡Sí! i després oblidar-se i no complir-les perquè Madrid queda molt lluny.
¿"Viva Madrid"? . "Visca el País Valencià".

Valencianot.
No sabia que Izquierda Unida també tenia sucursals a Portugal ¡Enhorabona!
Pel que a mi respecta i com a valencià d'esquerres simpatitze més amb Esquerra Republicana que amb els que tu em vols implicar amb prou mala ll...
I amb relació al senyor Nomdedeu de Castelló, el considere un valencià d'esquerres que lluita pel seu País.
¡Que embolicadors que sou els imperialistes espanyols!
Altre altre qualsevol... - 29/04/2015
Valencià, tu eres d'obediència, com bé dius, d'obediència perquè eres obedient, però no d'obediència valenciana que no saps ni ben bé el que vol dir, si no més aviat d'obediència cega.

Això de la "obediència" és una etiqueta política més a les que el nacionalisme, siga del signe que siga ens té massa acostumat. Jo no tinc més obediència que la meua butxaca, els meus interessos, a partir d'ahí vote o em sume al projecte polític que considere més oportú. En el cas d'Alzira, EUPV.

El PP i el PSOE (acord nocturne per a modificar la Constitució Espanyola en 2011) són d'obediència de Brusseles.

Compromís està trufat de projectes diversos i de realitats nacionals diverses. Per exemple quan du el logo d'Equo a qui ret obediència? A Greenpeace o a Uralde?

I quan pacta en Alzira amb La República? Quin àmbit territorial té la seua projecció del país?

Els pancatalanistes fusterians que hi ha (i em sembla molt bé) a Compromís o tota Esquerra Republicana. Quina obediència tenen? La dels Països Catalans? O la d'Oriol Jonqueras?

Podemos. Quina obediècia té? On es situa l'epicentre de la presa de decicions.

I Ciutadans? El seu líder i el seu centre neuràlgic és Barcelona actualment. Això vol dir que és un partit d'obediència catalana, com va voler insinuar el desafortunat membre del PP andalús que clavà la pota i la cullerada.

Millor, calla't la boqueta, abans d'intoxicar respecte a EUPV, no siga cosa que et fallen els comptes el dia 25 de maig, i tingues que passar a ser d'obediència "esquerraunidenca" per a poder governar.
viejo - 29/04/2015
¿Valencià?
Esquerra Republicana del Pais valenciá es la franquicia de Esquerra Republicana de Cataluña en Valencia, es la que la subvenciona y la promociona, ese es el motivo de que hayan obligado a Compromís ha incluirlo en su lista electoral.
Si prefieres obedecer a Cataluña en vez de a Madrid, ya sabes a quién votar.
valencià - 30/04/2015
Altre, altre qualsevol... Com imagine que tens ben clar el què vol dir obediència en relació al significat polític, done per resolt aquest tema.
En relació a les teues obediències o preferències, t'agraïsc molt la teva sinceritat en afirmar tan rotundament que la teua obediència es la butxaca i els teus interessos. El que no entenc és com dius que votes EUPV, la qual és una formació política que pretén el bé del conjunt de tots els ciutadans, i no el de la teua butxaca i dels teus interessos particulars.
És ben evident que amb el teu caràcter prepotent i autoritari de voler fer callar als que no pensen com tu, concorda plenament amb les teues conviccions polítiques, les quals considere molt allunyades d'EUPV.
Viejo, els que som valencians i creguem en la nostra terra tenim molt clar quina és la nostra obediència política, i que ineludiblement està situada en el País Valencià. Ni obediència a Madrid, ni obediència a Barcelona.
Tu com sembla que eres castellà, imagine que el teu cor estarà en Madrid. És el teu problema.
viejo - 30/04/2015
Esquerra Republicana es el partido que ha "comprado" su lugar en la lista de Compromís, que ha tenido miedo a comparecer en primarias para después apañarse y mercadear con un sitio en la LISTA que no corresponde con el número de afiliados ni con el de votantes..
No, no soy castellano, soy valenciano, y por ello voto en blanco, porque no me siento representado por ninguno de vosotros, porque las listas a las municipales deberían ser abiertas, porque si quiero votar a unas personas dignas no tengo que cargar con la indignidad de otras, porque en las municipales se vota a las personas y no a los partidos, porque yo no voto por obediencia debida.
¿Lo captas?.
valencià - 01/05/2015
Viejo, si tu dius que eres valencià, veritat serà, però per la manera d'expressar-te, no ho sembla ni gens ni miqueta.
I pel que fa a la teva opinió sobre els partits polítics, el que pense amb el teu permís, és que sents un gran afecte per Compromís.
Un abraç.
viejo - 04/05/2015
¿valencià?

Ibn al-abbar era valenciano y escribía en árabe, Luis Vives era valenciano y escribía en latín, Blasco ibañez era valenciano y escribía en castellano, Manuel Vicent es valenciano y también escribe en castellano, incluso mis hijos son valencianos y escriben muchos de sus artículos en inglés. Tal vez en tu entorno social y cultural ser valenciano es ser fallero, votar a Compromís, salir en procesión en Semana Santa y emborracharte por San Bernat, si esto es así, en efecto yo no soy valenciano.
saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal