Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.904 Fotografías: 108.891 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 25 de abril de 2015
Clic en la foto para ampliar

Vicent Muñoz - Foto d'arxiu (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 Programa de la candidatura de Vicent Muñoz a la reelecció de la presidència de la Junta Local Fallera d’Alzira

“Per tal de seguir engrandint la celebració de la nostra festa”




.-000369

Elsmotius que em porten a presentar de nou la meua candidatura per a l’Elecció a President de la JLF, sónprincipalment el fet de poder continuar treballant per les falles d’Alzira, tasca que vaigcomençar el 2009, per tal de seguirengrandint la celebració de la nostrafesta i donar-li el “ressò” i la “rellevància” quevertaderamentmereixenles nostresfalles.

La meua última legislatura, hi ha comprésdos exercicisfallersd’intensaactivitat per a la JLF, donades les celebracions de dos aniversarismoltimportants per a les nostres falles,com han sigut, el 125Aniversari des que elsalzirenysplantarem la primera falla en la ciutat i el 10aniversari de la declaració de lanostrafestacom“Festad’InterésTurístic Nacional”,i que hancomportatal voltantl’organització de diferentsactes i activitats, sentelsmésrellevants: l’acte central commemoratiudel 125 aniversari, en el que aconseguiremcomptaramb la presència de 86 de les 120 Falleres Majors que han representat la nostraciutat, la publicació del llibre que recull la històriadelsúltims 25 anys de les nostres falles, el Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana que per primera vegada es va celebrar en la nostraciutat. Altrefethistòric ha sigutl’inauguració del nouMuseuFaller que es trobaubicat en una de les principalsavingudes de la nostraciutat, i com no, la tramitació de l’expedient per a què les nostres falles siguen declarades“Patrimoni Cultural de la Humanitat”, haventaconseguit el primer pasamb la declaraciópelConsell de les falles centenàriesd’Alziracom a BIC (Béd’Interés Cultural Immaterial).

Si resulte escollit per la majoria de les Falles d’Alzira, el meupropòsités consolidar totallò que hemdesenvolupat al llargdelsúltims 6 anys:

 
 REALITZACIÓ I ORGANITZACIÓ D’ACTES FALLERS

Finalitzarelsactesoficialsabans de les 22 hores.

Aconseguir la màximaparticipació de les falles en el RatlliHumorístic que se celebra durant les festespatronals(la primera edició va comptaramb la participació de 8 comissions i l’últimaedició ha comptatamb la participació de 24comissions)

Consolidar la Globotada (que ha estatfent-se durant4 exercicis i que va començaramb8000 bufesi quel’últimaedició de 2015 ha comptatamb 16.000 bufes).

Consolidar també la festa Infantil fallera que per primera vegada s’hacelebrat en 2015.

Continuar realitzant el Concurs Nacional de Mascletades, que portemrealitzant dosexercicis.

Continuar realitzant la Macrodespertada que també portemrealitzant dos exercicis.

Completar i posar en funcionament el recentmentinaugurat”MuseuFaller”, per tal de què siga un vertaderreflex de la qualitatdelsnostresmonuments.

Continuar amb la línia de difondre les nostres falles al llarg de la Comunitat Valenciana i forad’ella, ambl’assistència de les Falleres Majorsd’Alzira a les Festesd’altresregionscom Alacant, Múrcia,Elx, Borriana, Segorbe, Jumilla, etc..,ambl’únicafinalitat de difondrela nostrafesta de les falles.

Participar i assistir, respectantelsactes de les comissions falleres, a quantsactes i celebracionsd’entitats, col.legis i altrescol.lectiusvulguencomptaramb la presènciade la JLF i les màximesrepresentantsd’Alzira.

 
ECONOMIA

Aconseguir liquidar o reduir al màxim la resta del deute que arrosega la JLF des de 2009, que en l’actualitat es de 20.000 € mésinteressos. (en 2009 el deuteera de 98.000 € mésinteressos, i a dia de hui s’haamortitzatla quantitat de 92.000 €inclososelsinteressos).

La planificació del deute que falta per amortitzarés la següent:

Gener 2016. S’amortitzaran10.000 €mésinteressos

Gener 2017. S’amortitzaranelsaltres 10.000 € mésinteressos.

El compromísés que la liquidació del deute no influirà en el pressupostordinari anual de la JLF.

Continuar treballant(tal coms’hafet en elsanteriorsexercicis), per aconseguirrebreajudesd’entitats i empressesprivades quedurant el llargdelsúltims 6 exercicis hi ha suposat unarecaptació atípica de 256.000 euros i que han servit per amortitzarels 92.000 euros del deute, possibilitant per tant, elmantenimentdelsactes i la realització de mascletades;comptant el 2009 amb unes despeses de 160.000 euros el que ens va possibilitarfertres mascletades i en 2015amb unes despeses de 219.000 euros,hemaconseguitfer 6 mascletades.

Crear noves partides en el pressupost de la JLF per tal d’ajudar a les comissionsambnoves aportacionseconòmiques per als concursos de teatre, llibret, ninots indultats etc…aixícoml’aportaciód’unaajuda per l’assistència de la JLF a les presentacions falleres.

 

CULTURA I MONUMENTS

Revisar elsReglaments de funcionamentdelsdiferents concursos, sempreamb el consens de les comissions.

Regular el tema de les incidències de jurats de monuments, amb el consens de les comissions.

Proposarem de noua l’Assemblea de Presidents, que elsjuratsqualifiquenelsmonuments la vesprada del 16 de març.

Proposta de canvi en elspremis de cavalcada, amb el consens de les comissions, que consistirà en atorgar tres premis a la millordisfressa, a la millor critica i a la millorcarrossa, donant un premiabsolut a la comissió que majorpuntuació sume en les tres categories.

 

FUNCIONAMENT DE LA JLF

L’actualització de la web de JLF, procurant el seumantenimentdiari i una gestióeficaç de la mateixa.

Posar en funcionament el Programa informàtic de recompenses.

Comunicació directa per correuelectrònic de les comissionsamb les diferentsàrees de la JLF.

Elaborar un “pla B”, consensuat enAssemblea General de Presidents, per si es donen circumstànciesclimatològiques o adverses que impossibiliten o dificulten la celebraciódelsactesfallers, aplicantsempre el vigentReglamentfaller.

Reunir a l’Assemblea General de Presidents, l’últimdilluns de cada mes (excepciófestius), per tal que elspresidents tinguen la possibilitat de participar de forma activa en l’organització de cadascundelsactesfallers que siguen àmbit de les falles d’Alzira. Les reunions es realitzaran de forma ordinària a la seu de la JLF, senseperjudici que puga ser realitzadaalscasals de les comissions a proposta de les mateixes.

L’equip de treball que formarà la Junta Directiva de la JLFno sofriràgranscanvis, encara que hi haurà noves incorporacions al mateix, reestructurant-se la sistemàticade treballmitjançantàrees per tal d’agilitzar almàximpossible el funcionament de la Junta Local Fallera amb la finalitat de prestar el millorservei a totes les falles i elsfallersd’Alzira.

Continuar realçant la figura de les Falleres Majorsd’Alzira i les seuescortsd’honor, procurant que la seuaexperiènciacom a màximesrepresentants de les nostres falles, siga totalment positiva, potenciantaixí la presentació de futurescandidates. 

Aquestessónlespropostes de la meua candidatura a l’elecció de President de la JLF d’Alzira per als dos propersexercicis; i que continua ambl’estructura que vaigcomençar a l’ exercici 2009amb el lema: “Per obtenirles metes propostes,solshi ha un camí: treball i méstreball i sobretot garantir-vos, serietat, realisme i una total transparència”.

I des del respecte anticipat a la vostradecisió, que de segur será lamillor per al’interés de lesnostres Falles.

                                                                                              Atentament,

 

                                                                              Vicent Julio Muñoz i Llorca

                                               Candidat a President de JLF per alsexercicis 2016 i 2017

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000331

.-000065
.-000100

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 27/04/2015
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es. En este caso, los errores son del word de origen que se envío de la manera que puede verse, no del autor.
Se suprimen los comentarios a esta entrada.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal