Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Compromís per Alzira reclama que es complete la revegetació de les vies d’accés a la ciutat

“Volem recordar que al llarg de la legislatura hem insistit que feia falta pensar alternatives a la desfeta que el morrut roig ha provocat a les palmeres d’Alzira”


 

 .-000359
Dos mesos abans de les eleccions municipals, l’equip de govern del PP anuncia que ja estan pràcticament finalitzades les obres de revegetació de la CV-50, amb un cost de 36.000 €. Diuen que amb aquesta actuació s’han plantat 135 arbres entre el pont de José Pellicer i la rotonda del bingo.

Des de Compromís per Alzira, volem recordar que al llarg de la legislatura hem insistit que feia falta pensar alternatives a la desfeta que el morrut roig ha provocat a les palmeres d’Alzira i, sobretot a la CV50. I ho dèiem no per no salvar les palmeres sinó perquè ja no hi havia res a fer per la nul·la eficàcia -demostrada pels tractaments químics contra el morrut roig i que han suposat la despesa de més de 80.000 € des del 2010 al 2014.

Per altra banda, hem observat que la feina de revegetació no ha estat completa. Per exemple, en direcció Tavernes, una vegada arribes a la revolta d’eixida de la CV50 per a accedir a Alzira per la Plaça de Sant Judes, hi ha una zona en la que continuen les soques de les palmeres mortes. És a dir, no s’ha tocat res.

Així mateix hi ha una zona de la mateixa carretera, en aquest cas la que va del Mercat d’Abast a la redona del pont de Pellicer on continuen alguns exemplars morts, el que dona una imatge un tant lamentable.

Per això, des de Compromís per Alzira reclamem que es netegen i es complete la revegetació de les vies d’accés a la nostra ciutat.

Diego Gómez

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 
 
 
 


              
 .-000070                                               .-000130

              
 .-000210                                                              .-000132


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Altre consevol - 02/03/2015
Però les fotos 3 i 6 estan fetes en llocs ja revegetats totalment i pareix en eixes fotos, que per les poses que han posat, que la intenció siga fotografiar-se.
Riurau - 02/03/2015
Compromis fent el seu BIM particular. Quina vergonya de noticia.
jo mateix - 02/03/2015
Al menos el Buenas so fotos de móvil I no lo pagamos los ciudadanos!,, diferencia bastante grande! El IBM del ayuntamiento auténtica propaganda ópera pagada por todos! ,las comparaciones son ridículas!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal