Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 Ricardo Sixto, diputat d’EUPV al congrés: “La llei mordassa suposa un dels retrocessos en llibertats i drets democràtics més greu des de la transició”

Empar Pablo i Ricardo Sixto dissertaren a Alzira sobre la llei mordassa i les seves conseqüències socials i democràtiques



La Fundació de l’Institut d’Estudis Polítics i el col·lectiu d’EU-Alzira van realitzar una xerrada en la nostra ciutat, amb el diputat d’EUPV Ricardo Sixto i amb la Secretaria de Moviments i Xarxes Socials de CCOO Empar Pablo.

Per a Ricardo Sixto “la llei mordassa aprovada per el PP amenaça els drets fonamentals de reunió i manifestació i suposa un dels retrocessos en llibertats i drets democràtics més greu des de la Transició”.

Tant Ricardo Sixto (Diputat d’EUPV) com Empar Pablo (Secretaria de Moviments i Xarxes Socials de CCOO) “en un context de profunda crisi, econòmica, social i institucional, de creixent indignació ciutadana, d’injustícies i de pobresa, en comptes d’enfortir les vies de diàleg, el Govern ha imposat una demolidora reforma laboral que està suposant un enorme retrocés en les llibertats sindicals i la negociació col·lectiva, aguditzant la precarització de les condicions de treball, que no ha creat ocupació i ha propiciat l'increment dels conflictes laborals: expedients de regulació d’ocupació, vagues sectorials i d’empresa”

"En realitat, la llei mordassa suposa una reforma del Codi Penal que criminalitza l’exercici de vaga i retalla la llibertat sindical i ha presentat una llei de Seguretat Ciutadana que limita el dret fonamental de manifestació i reunió, relativitzant els principis de legalitat i seguretat jurídica, i debilitant l’estat de dret i les llibertats democràtiques." va remarcar Empar Pablo.

Segons va denunciar Ricardo Sixto, la Llei de Seguretat Ciutadana no és una iniciativa aïllada. Precaritzant condicions de treball i de vida als treballadors i treballadores, suprimint drets de ciutadania, reprimint l’exercici de les llibertats democràtiques i podrint amb la seva acció política l’entramat i els valors constitucionals, aquest Govern i les seves aliances presenten una batalla ideològica i de model social que estem lliurant avui, novament”.

EU-Alzira

 

 

 

 

 

 

  

 

.-000357

 

35 propostes d’EU per a guanyar Alzira

Programa de EU-Alzira

Pàgina Web EU-Alzira  

EU-Alzira en Facebook 

EU-Alzira en Twitter 

 

 

  Información pactada de partidos políticos

.-000358
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

SN - 02/03/2015
¿Lo que estoy viendo es una bandera catalana? Primero Compromís y ahora Esquerra Unida. Estaba en duda, me estaba decantando por vuestra opción política en las próximas elecciones visto lo que tenemos en Alzira y ahora si que lo tengo claro que no contais con los votos de mi casa. Subiros a Cataluña que allí estareis mejor que aquí.
Patrio - 02/03/2015
SN, Yo no he visto ninguna franja azul en el escudo de la ciudad de Alzira. Será que el escudo es catalán también.
Pico pardo - 02/03/2015
No me gustan los que utilizan simbolos catalanistas. Fuera de lugar este montaje de las banderitas. Los números de circo a Cataluña, aquí no
Joan - 02/03/2015
Visca Valencia, Fora Catalunya
Qualsevol - 03/03/2015
SN, Pico pardo i Joan sou terrosos, ignorants, analfabets, illetrats, a banda de malintencionats cafres, feixistes i cerrils.

Sou els típics que parlen del que no saben, vos falta molta escola. La senyera històrica del Regne de València és la de les quatre barres, la senyera comuna de tots els territoris que formaren part de la Corona d'Aragó. Ja sabeu, un dels quartets de l'escut espanyol porta eixa mateixa senyera nua i quadribarrada sense blaus ni perlons i florons.

No entenc quina classe de cagamandurrios sense arguments, sou per a voler estigmatitzar l'ús normal de l'única senyera que hem conegut els alzirenys des dels temps de Jaume I fins que algú començà a estendre l'ús de la franja blava coronada de la capital a principis del XX. Millor dit si que ho entenc, parlar de la senyera és una manera de amagar tota la merda i tota la corrupció del PP: Gürtel, cas Blasco de la solidaritat, malversació pública, Aeroports sense avions, Brugal Sonia Castedo, Tauroni, Emarsa, en definitiva com diu la ranxera però paregut: Robar i robar!

Eixa senyera quadribarrada aragonesa la podeu contemplar al saló de plenaris antic en mans de l'Àngel Custodi, patró de les Viles Reials, al costat de Sant Silvestre Papa. I eixa pintura no és obra de cap perillós catalanista, si no d'un pintor de cognom Requena, de finals del XVI, de segles abans de que sorgiren les hordes de la pestilència blavera i neofranquista.

De totes les bajanades, mentides i estupideses que dieu, la més lamentable de totes és dir, que per això no aneu a votar a EUPV. Vosaltres no voteu ni heu votat mai a EUPV, vosaltres voteu al PP de Rita Barberà, al PP d'eixos que es diuen "valencianos" i no parlen bé el valencià ni borratxos. Deixeu de fer el ridícul i aneu a escola, colla de borinots.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal