Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de febrero de 2015
Clic en la foto para ampliar

Isabel Aguilar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La flama del PP s'apaga, és llei de vida, hi ha que renàixer com l'au Fènix

"Bastidas ens vol fer creure que Alzira és tot un referent a seguir, on tot es fa bé, ens han portat prosperitat, la majoria tenen faena i són pocs els que passen per moments econòmics complicats"


 

.-000353

S'acaba la tercera legislatura de govern per a Elena Bastidas, i el Partit Popular a Alzira, i els pesa, els pesa molt.

Esta setmana tinguérem nova sessió plenària, la corresponent al mes de febrer, i el més desolador de tot és que abans de començar ja saps com va a acabar.

Des de el PSOE a Alzira treballem, ens preocupem, intentem arreplegar les exigències ciutadanes per a traslladar-les a l'equip de govern, ja que a ells els importa més salvar la cadira que escoltar les necessitats reals dels veïns.

La manera de fer política ha canviat, però en el PP a Alzira no se n'han adonat, ells continuen escorats alguns anys enrere. Ara més que mai hi ha que escoltar als ciutadans, com intentar valorar les propostes que es formulen des de el grups de l'oposició i no tombar-les per sistema.

En el PP de Bastidas pensen que els ciutadans poden entendre el que passa?. Pose un exemple: dos mocions al voltant del Dia Internacional de la Dona Treballadora, una conjunta dels grups de l'oposició, PSOE, Compromís i EU, l'altra del PP. Moment de la votació, queda tombada la de l'oposició i aprovada la del PP amb els seus únics vots. Davant esta actitud anteposant lo propi i menyspreant lo dels demés estan demostrant que a Alzira es fa el que ells volen, per decret.

Quan t'involucres en el món de la política el que vols és millorar la teua ciutat i facilitar les coses al teu voltant, no posar entrebancs ni pals a les rodes. Regeneració és el que fa falta a la nostra ciutat, tres legislatures són massa per a ser objectiu, i a la vista està veient la manera de fer política del Partit Popular a Alzira.

Rajoy ens pintà al Debat sobre l'Estat de la Nació un país de les meravelles, i seguint al seu cap, Bastidas ens vol fer creure que Alzira és tot un referent a seguir, on tot es fa bé, on les polítiques dels últims anys ens han portat a la prosperitat, on la majoria tenen faena i són pocs els que passen per moments econòmics complicats; eixa és la manera de fer política dels populars, vendre fum, fer creure el que no és i envoltar-se de gent capaç de aplaudir esta manera d'actuar a saber a canvi de què.

A este pas hi haurà que  tornar a reescriure el llibre de Lewis Carroll, "Alicia en el país de la maravillas" i posar-li per títol, "Bastidas en l'Alzira de l'admiració".

En lo personal, i també en lo polític, el temps posa a cadascú al seu lloc. Ja no val fer un esprint mesos abans d'unes eleccions, la ciutadania ja no diposita el seu vot pel que s'ha fet en la ciutat els últims mesos ho fa pensant en el treball dut a terme durant el últims quatre anys.

La flama del PP s'apaga, és llei de vida, hi ha que renàixer com l'au Fènix i per a fer-ho possible hi ha que renovar-se. De no renovar-se ja se sap el que passa.

PSPV-PSOE Alzira

 

.-000358

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000287
 .-000162

 .-000130
 .-000277




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal