Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 25 de enero de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

 La XXIII Setmana Cultural de la falla Plaça Malva d’Alzira acudeix fidel a la seua cita

Inclou les exposicions “Las mil y una sonrisas de Enrique Ventura”, “El llibret de falla”. Explicació i relació de la festa 1850-2014 i “En serio o en Roma”


 

 

 .-000325

.-000336

 

L’auditori de la Casa de la Cultura va ser el lloc elegit per procedir a l’acte inaugural de la XXIII Setmana Cultural que davall el títol “En serio o en Roma” inclou les exposicions “Las mil y una sonrisas de Enrique Ventura”, “El llibret de falla. Explicació i relació de la festa 1850-2014” i “En serio o en Roma”. (Un viatge visual de la història de Enric Lluch i els protagonistes del Tro d'Avis del 2015).

En primer lloc es va fer la introducció en l’acte inaugural d’allò que enguany ha preparat la comissió en la nostra Setmana Cultural. Després es va cedir el torn de paraula a Antonio Busquets, qui en la seua intervenció va parlar de l’obra i trajectòria de Enrique Ventura.

A continuació, Enrique Ventura, dibuixant i humorista gràfic, mostrà el seu agraïment per poder exposar en la Casa de la Cultura d’Alzira.

Seguidament, Jesús Peris, president de l’Associació d’Estudis Fallers va parlar sobre “El llibret de falla. Explicació i relació de la festa 1850-2014”. Josep Lluis Marín va explicar també la importància dels llibrets de falla dins de l’aspecte social i cultural del nostre poble.

Després, l’escriptor Josep Antoni Fluixà va presentar una nova edició de la guia didàctica de la Malva.

Javier Bou “Bouet” co-autor dels treballs exposats baix el títol  “En serio o en Roma”. (Un viatge visual de la història de Enric Lluch i els protagonistes del Tro d'Avis del 2015), va donar les gràcies a la Malva per l’oportunitat de poder mostrar la seua obra en la Casa de la Cultura i haver participat en un projecte tan il·lusionant per a ell.

Anabel Juárez, regidora d’Educació, va agrair a la comissió l’esforç que suposa la preparació de aquests tipus d’activitats que ja s’han fet un lloc dins de la Cultura en la nostra ciutat.

En l’acte es trobaven presents, entre altres, Anabel Juárez, regidora d’Educació; Isabel Aguilar i Fernando Pascual, regidors del PSOE; Diego Gómez, regidor de Compromís per Alzira; Aureliano Lairón, arxiver municipal; María Pons i Claudia Gomis, falleres majors d’Alzira; Vicent Muñoz, president de la Junta Local Fallera; Carolina Sotos i Aroa Rosell, falleres majors de la Malva i els presidents de la Malva Carlos González i Juan Fito.

En acabar l’acte es va procedir a la inauguració de les exposicions. Després es serviren els típics bunyols de la Malva amb una mistela.

Miguel Ángel Martínez
 
 

 

 




 .-000137
 .-000298
 .-000084
 .-000254

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
CulturaGeneral
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alfarero - 25/01/2015
Henorabuena por el trabajo que realizan ese duo formando por dos amantes, fieles, como son Miguel Angel- Jose Manuel.
Y a todos los que formais esa área de Cultura que tiene la Falla la Malva.
Se dice que la Cultura es la esencia y progreso de un Pueblo, en el caso de la Malva es su fuente de riqueza para su Entidad.
kagensos - 27/01/2015
Estupendo acto y magnificas exposiciones. Merece la pena ver las obras de genios veteranos como Enrique Ventura, al lado de las obras de Jóvenes promesas como "Bouet".
Todo un lujo para Alzira contar con este tipo de iniciativas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal