Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de enero de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira supera les 500 iniciatives municipals en aquesta legislatura

“Repartits en quasi 200 mocions, 180 preguntes, precs o interpel•lacions a l’equip de govern, més de 160 instàncies, a més d’altres tipus”


 

.-000336

EU-Alzira ha plantejat més de 500 iniciatives municipals durant aquesta legislatura: quasi 200 mocions, 180 preguntes, precs o interpel·lacions a l’equip de govern, més de 160 instàncies, a més d’altres tipus (recursos de reposició, al·legacions, reclamacions, etc.) .

El regidor i portaveu municipal del grup d’EU en l’Ajuntament d’Alzira, Ivan Martínez, ha ofert les dades i ha fet balanç de l’activitat institucional: “hem fet una intensa tasca de control de l’equip de govern, però, sobretot, hem destacat en el nostre treball de propostes. Gran part d’aquestes iniciatives han girat al voltant del que nosaltres considerem que ha de ser la prioritat de l’Ajuntament, donada la duríssima situació que estem patint una gran part de les veïnes i veïns: treball i promoció econòmica, serveis socials o l’educació i la cultura. Des d’EU podem dir que hem sigut el grup municipal més actiu amb sols un regidor.”

Al llarg del que portem de legislatura, des de juny del 2011 fins a 2014, EU ha presentat 191 mocions o propostes de resolució, la gran majoria, però, han sigut rebutjades o votades en contra per part de la Sra Alcaldessa i l’equip de govern del PP, que han imposat un mur de ferro a l’oposició. Això no obstant, algunes d’elles ha sigut l’equip de govern qui finalment les ha posat en marxa: des de les beques en les escoletes infantils, el banc de llibres de text, les borses de treball per a la neteja del riu... O bé, el temps ens ha donat la raó: l’exempció injusta de l’IAE a les grans empreses, gastos superflus, els PAIs de la Barraca d’Aigües Vives o la Garrofera, etc.

A més a més EU ha presentat més de 178 preguntes en els plens municipals, les comissions informatives o directament a les regidories, de control i fiscalització de l’activitat de l’equip de govern. També cal destacar altres iniciatives que hem anat presentat (més d’una vintena): recursos de reposició, al·legacions a programes o reglaments, esmenes, reclamacions a ordenances fiscals, etc.

A aquesta activitat institucional s’hauria de sumar les 164 instàncies demanant informació, informes o documentació; 466 intervencions en els plens; quasi 400 notes de premsa del grup municipal d’EU; la participació activa en els consells municipals, juntes d’administració i altres òrgans col·legiats, reunions en les distintes regidories i tècnics municipals per traslladar les nostres propostes, etc.

Tot plegat, conclou I. Martínez: “aquest ingent treball ha anat encaminat també a proposar les nostres alternatives a les polítiques que està duent a terme el PP, que és possible un altre model de ciutat, i continuarem en aquesta línia en els escassos quatre mesos que queden de legislatura”.

EU-Alzira

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 


.-000267
 .-000277


.-000182




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carmela - 20/01/2015
Pues mas valdría que este señor acudiese a eventos de la ciudad, no hablo de procesiones o actos religiosos puesto que en eso es coherente con su política pero eventos deportivos, fallas, homenajes etc. parece que no va con él y en esos colectivos también hay votantes de EU. Creo que se equivoca haciendo política desde un ordenador en su casa sin pisar la realidad de la calle.
Pueblo anda - 20/01/2015
Al PP le preocupa a donde van los de IU, que no van a comilonas, medallitas y merendolas. Que ni se les ocurra, sino dejaré de votarles.
limbo - 20/01/2015
y cuantas vienen de Valencia o de MAdrid?..menos lobos
Alzireño - 20/01/2015
Carmela, Ivan si está donde tiene que estar. Actos culturales, conciertos de música de la SMA, homenajes y celebraciones... Claro que no va a esos en los que no hace falta ser un lumbreras como misas, comilonas para estómagos apesebrados o eventos deportivos. Si Ivan hiciese como Bastidas (visitando sitios, luciendo palmito y fotografiándose rodeada de palmeros) tampoco tendría mi voto.
Processonari - 20/01/2015
"que algunes són de Valencia" diuen els peperos, com si ells no tingueren centenars de diputats en tots els llocs. I els que menys fan. I ahí estàn. I els voten i tot!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal