Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de diciembre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto d'arxiu (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons EU-Alzira, a falta de dos setmanes per a finalitzar l’any, els pressupostos municipals encara són una incògnita

Ivan Martínez: “Lamentem aquesta pràctica habitual de l’equip de govern, malgrat el reglament de transparència municipal”



.-000336

Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “a falta de dos setmanes per a finalitzar l’any, amb les festes de per mig, i encara els grups municipals i la ciutadania no saben absolutament res dels pressupostos municipals. L’equip de govern de la Sra. Bastidas sembla que té previst fixar el 30 de desembre el ple on s’ha de tractar, tot i que la llei estableix la seua aprovació inicial el 15 d’octubre.”

Des d’EU lamentem aquesta pràctica habitual de l’equip de govern, malgrat el reglament de transparència municipal i altres mesures que sobre el paper pretenen acostar l’administració municipal a la ciutadania.

Des del grup municipal d’EU s’ha demanat ja fa diverses setmanes un esborrany de la previsió de comptes per al pròxim any, però tampoc s’ha facilitat a dia de hui. Igualment aquest document tampoc s’ha presentat als òrgans de participació ciutadana, els consells municipals, per atendre les demanes i suggeriments que puguen fer les entitats i associacions d’Alzira. Únicament s’ha posat a disposició una adreça de correu electrònic, com altres anys, però mai ha informat l’equip de govern de quines peticions han arribat al mateix.

Des d’EU continuarem demanant uns pressupostos realment participatius, com una ferramenta que atenga les urgències i les peticions de les veïnes i veïns d’Alzira i tracte de fer front a les necessitats reals del nostre poble.

EU-Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El PSPV-PSOE exige medidas contra el consumo de drogas en La Pobla Llarga

Entrevista a Javier Ruíz, responsable de comunicació Consorci Ribera - Valldigna

Una menor deja la banda de Alginet por la obligación de vestir falda

 

 
 
 
 
 
 


                           
 .-000213                                                                                             .-000267
                           
.-000277                                                                                      .-000182
                          
  .-000006                                                                            .-000276




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal