Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.871 Fotografías: 108.858 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de diciembre de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Deu raons per a regalar un llibre en este festes

La llibreria “Trenta-cinc formiguetes” et proposa alguns d’ells


 


.-000181

Regalar un llibre és pensar en el regal i en la persona a qui se li’l regala.

Regalar un llibre és regalar paraules d’alè, és regalar una filosofia, una història d’amor, un pensament.

Regalar un llibre és voler estar amb l’altre perquè quelcom de qui ho dóna queda adherit al llibre. Difícilment ens oblidem de qui ens va regalar un llibre.

Regalar un llibre és regalar la possibilitat d’una segona vida, perquè la literatura finalment és això: una segona vida, portes molt dins.

Regalar un llibre és oferir un refugi per al dolor.

Regalar un llibre és acompanyar perquè el que llig mai està a soles.

Regalar un llibre és obrir una porta a l’infinit, perquè els llibres són inesgotables i sense parar renovats.

Regalar un llibre és regalar un moment de detenció i d’inquietud, d’imaginació i de silenci.

Regalar un llibre és regalar una proposta de llibertat que només la lectura fa possible.

Finalment, regalar un llibre ha de ser una de les maneres més cordials de formar part de la

vida del ser volgut.
 

Ofrena a la tempesta, de Dolores Redondo

Ha passat un mes des que l'Amaia Salazar va recuperar el seu fill i va detenir en Berasategui.
Però malgrat que la Guàrdia Civil i el jutge Markina donen per morta la Rosario, la inspectora de la Policia Foral sent que no està lliure de perill.

 La mort d’una nena a Elizondo, que la besàvia de la criatura atribueix a l'Inguma, el dimoni que immobilitza els dorments, es beu el seu alè i els treu la vida mentre dormen, aixeca les sospites de l'Amaia. Arran de les anàlisis del doctor San Martín, la inspectora comença a investigar altres morts de nadons i aviat descobreix un rastre d’horror que culmina amb la mort inexplicable d'en Berasategui a la seva cel·la i la trepidant investigació que portarà l'Amaia a l’autèntic origen dels successos que han colpit la vall de Baztan. I mentrestant, des del bosc, arriba una tempesta impressionant per enterrar la veritat més demolidora...

 
 
Una papallona dalt d’un barret, de Bruno Gibert

Pels que encara no llegiu podeu jugar a practicar la lectura amb un conte que combina text i imatges perquè pugueu llegir plegats a casa. Una papallona dalt d’un barret de Bruno Gibert publicat per Tramuntana
Un dia, una eruga sortia d’una vella poma, es va transformar en una bonica papallona. La papallona va començar a volar fins que es va posar dalt del barret d’una senyora que caminava pel carrer. Quan un important fabricant la va veure es va quedar meravellat d’aquell barret, tant que el va canviar pel seu rellotge d’or i va travessar mig mon fins a la seva fàbrica. Però quan va obrir la caixa on guardava el barret, la papallona va sortir volant… Voleu saber com acaba aquesta història?

 

 

 

Animalotes del mundo, de Víctor Escandell

Tots els animalots del món llestos per a ser gargotejats! Divertix-te mesclant colors, empalustrant, pintant, toquejant, mossegant o arrancant les 120 fitxes d’animals d’este llibre per al xicotets de la casa, a més d’aprendre coses curioses sobre ells!

 

 

 

Els llibres d'A, de Josep Lluís Badal

Un nen i una nena, un avi que viu envoltat de llibres i objectes curiosos. Un error en el bosc, el pes del remordiment. I una clau que l'avi dóna als seus nets: la clau al món de l'avi roure. Una novel·la infinita amb dotzenes i dotzenes de personatges inoblidables, des del nen iogurt i la nena vainilla fins al samurai cel·lista Miyamoto-Yoyo, la senyoreta Dickinson (Emily), i Ahab el caçador de dracs. Una història realment èpica, amb arrels a Gilgamesh i les grans mitologies. 

 

 
 

Cartas memorables, de Shaun Usher

Des de l’aborronadora carta que escriu Virginia Woolf abans de suïcidar-se fins a la recepta dels scones de la reina Isabel II, que envia al president Eisenhower; del primer ús de l’acrònim O.M.G. del que es té constància en una carta a Winston Churchill a la crida a mantindre la pau que Gandhi dirigix a Hitler; i de la bonica carta en què Iggy Pop dóna consells a una atribolada i jove admiradora a l’extraordinària missiva en què Leonardo da Vinci sol·licita ocupació, Cartes memorables és una celebració del poder de la correspondència escrita que capta l’humor, la serietat, la tristesa i la genialitat que formen part de la nostra vida.

 

 
 

Ànima, de Wajdi Mouawad

Quan en Wahhch Debch descobreix la seva dona assassinada, es queda paralitzat fins que, esperonat per l’abisme que s’ha obert a la seva memòria, es llança cap a una irracional cacera de l’home seguint l’olor sagrada, mil·lenària i animal de la sang vessada. Sol i abandonat per l’esperança, s’embarca en una odissea furiosa a través d’Amèrica, territori de totes les violències i de totes les belleses. Els records infernals que carrega, submergits dins dels replecs de la seva infància, es desperten de nord a sud, amb el contacte de la humanitat dels uns i de la bestialitat dels altres. Per aixecar el vel que plana sobre la mentida dels seus orígens, en Wahhch haurà d’alliberar el llop de la seva còlera i sacrificar la seva ànima.

Aquesta novel·la, totèmica i animista, empeny els límits de la literatura. Ànima és una bèstia, a la vegada real i fabulosa, que vol devorar l’inoblidable.

 

 

 

Més informació de "Trenta-cinc formiguetes"https://www.elseisdoble.com/uploads/image/RECURSOS%20GR%C3%81FICOS/Lupa%20peque%C3%B1a%20-Leer.jpg
 
 

ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS
 
EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en las entradas de su diario digital. Podrán ser omitidos en las noticias de carácter comercial o personal, bien por acuerdo de la redacción, o bien por decisión de las partes implicadas.

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal