Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de noviembre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira sol•licita que la nova contracta del servici d'autobusos es trie després de les eleccions de maig

“Que siga el nou govern municipal el que decidisca sobre este particular”


 

 .-000325

Des de Compromís per Alzira, després d’estudiar els plecs de condicions tècniques i administratives que ha de regir el servei municipal de transport públic de viatgers per als pròxims dotze anys (amb la possibilitat de pròrroga per tres anys més), hem de manifestar, en primer lloc que, tenint en compte la seua importància econòmica – més de 8 milions d’euros- i la hipoteca que suposa per a futurs governs de la ciutat deuria deixar-se la seua contractació per a després de les eleccions del mes de maig de 2015, prorrogant l’actual servei amb l’actual empresa concessionària, tal i com està previst contractualment.

En segon lloc, aquest plec pareix haver-se fet a la mesura de l’actual concessionari. Ha estat Compromís qui va defendre als treballadors de l’antiga Cooperativa que perderen tots els seus drets d’antiguitat amb la contracta aprovada pel PP i que ara es rectifica.

En tot cas, des de Compromís per Alzira presentem distintes propostes de millora del procés de selecció i del servei que seran votats en la Comissió Informativa i en el Ple de dimecres. Concretant, les propostes són:

Sol·licitem que en la Mesa de Contractació s’incorpore un membre en representació dels partits de l’oposició en ares de la transparència i millor control del procés de selecció.

Considerem que, per a una millor eficàcia i mobilitat en el transport, els nous autobusos previstos per a renovar en els pròxims tres anys, siguen de tamany mitjà, podent adquirir-se cinc en lloc de quatre i que tinguen un sistema de funcionament ecològic.

Que es valoren, com a millores de les empreses que es presenten, ofertar noves rutes als polígons industrials de la ciutat (Carretera Albalat i Tisneres), així com un servei especial dels treballadors de l’Hospital - de l’estació de Renfe a l’Hospital- i a les urbanitzacions més importants com el Racó i el Respirall, a través de convenis singulars.

Acomodar l’horari a les necessitats reals del servei, reordenant el mateix de manera més efectiva. No suprimir el servei específic del transport escolar que ara es preten compaginar amb la línia 3 en ser horaris de major frecuència en la seua utilització.

Implantar cada any campanyes informatives i de foment d’utilització de l’autobús públic com a mitjà alternatiu al vehicle privat. Efectuar enquestes periòdiques públiques d’opinió del servei.

Incorporar als plecs un règim complet de drets i obligacions de l’empresa concessionària que ara no existeix.

Modificar el criteri introduït en els plecs sobre que al base o dipòsit dels autobusos es troben a una distància màxima de 5 kilòmetres d’Alzira, ampliant la distància per a que un major nombre d’empreses puguen presentar la seua oferta en igualtat de condicions.

Diego Gómez
Compromís per Alzira
 
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                          
.-000260                                                                                                                    .-000114
                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000287





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

canvio gobierno local - 27/11/2014
Como es posible que Lola Ortega no haya estado presente en la comision informativa y en el pleno que aprueba este nuevo contrato? Si ella es la responsable politica del servicio? NO ha podido aguantar "la presion" que supone este macro contrato de 8,5 millones de euros a seis meses de las elecciones? Porque no aceptan las propuestas de la oposicion ...porque hay tanta prisa ? esto no huele bien...estaremos observando.

encarnacion benavent - 29/11/2014
para las personas que critican a la empresa concesionaria deverian echar la vista atras y mirar lo mal que funcionaban los autobuses cuando era la famosa cooperativa,lo sucios que ivan y supongo que el desmesurado coste para las arcas municipales

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal