Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de agosto de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El trasllat de l’Escola d’Adults d’Alzira i la política de fets consumats de Bastidas

Compromís per Alzira visita les obres encara que no pot accedir a l’interior davant de la negativa de l’equip de govern a permetre la nostra entrada



Amb la constatació i publicació en els mitjans de comunicació de l’inici del trasllat dels mobles i efectes del centre d’adults Enric Valor a l’antic col·legi García Sanchiz es porta a terme la decisió de l’equip del partit popular amb Elena Bastidas al capdavant d’invertir prop de  500.000 € a adequar este centre i posar en marxa la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà que vol inaugurar abans de que acabe l´any 2014.

No ha pogut evitar aquest trasllat la total oposició de la resta de grups polítics en l’ajuntament, que presentarem alternatives que no han tingut resposta, ni la mobilització de la comunitat educativa que considerava que un l’edifici actual de l’EPA inaugurat fa ara tres anys, i que estava en ple funcionament i a satisfacció d’ells i no comprenien que en plena crisi econòmica es gastarà un ajuntament  tants diners a reformar per complet un centre quasi nou.

No sabrem les raons ultimes d’esta tossudesa de l’alcaldessa d’Alzira en no comptar amb una altra opinió per a posar en marxa l’oficina d’Atenció Ciutadana però ha demostrat que la seua prioritat no ha sigut atendre les demandes del sector educatiu sinó que s’ha imposat damunt de tot la posada en marxa d’una oficina administrativa amb ordinadors, taules ,cadires i pantalles digitals quasi igual a les que existeixen en les actuals instal·lacions d’IDEA ubicades just al costat de´lEPA i que pensem que estan infrautilitzades.

Esta forma d’actuar ,duent a terme el trasllat en ple mes de vacacions escolars i amb la ciutat quasi parada és més pròpia d’altres èpoques, però la Sra Bastidas demostra amb esta actitud realment quina és la seua forma de pensar i actuar.

Si el trasllat, com pareix, es definitiu en estos pròxims dies , des de Compromís esperem que al menys el mateix siga eficaç i que les condicions del professorat i dels alumnes siguen les més adequades , amb els serveis en ple funcionament , habilitant els espais necessaris per a l’estudi i amb l’oportuna reserva de places d’aparcaments per als que assisteixen de tota la nostra comarca a completar la seua formació i poder integrar el mateix en el barri de Venècia. En la visita de hui en la que s’ha presentat l’arquitecte municipal se’ns ha informat que les obres estan pràcticament acabades i no hi haurà problemes , i de fet estava el personal de telefònica instal·lant la fibra òptica per a donar servei al centre.

Las ultimes declaracions del regidor de cultura justificant la seua negativa a permetre la nostra visita dins el centre no tenen cap de raó , donat que la senyora Bastidas mai ha consentit a l´oposicio tindre accés a este centre i de ahi la nostra visita en el dia de hui i a més les obres estan en la practica acabades i no hi ha perill per a ningú, tampoc per als joves contractats aquest estiu i que estan fent el treball del trasllat.

Diego Gómez, Adelaida Pau i Josep Carreres

Compromís per Alzira

 
 
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

                           
        .-000169                                       .-000158                                                .-000245                                               .-000133





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaInstalaciones
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal