Pepe Casado és un dels impulsors d’este nou campionat

" />

Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de febrero de 2008
Clic en la foto para ampliar

L’equip Querubi del Ciutat d’Alzira F.B amb l’entrenador Toni Moya i el director de l’escola Pepe Casado
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comença la lliga de Querubins en l’Escola de fútbol base Ciutat d’Alzira

Pepe Casado és un dels impulsors d’este nou campionat


El pròxim cap de setmana comença la lliga de Querubins en la que participen 14 equips dividits en dos grups, el nord i el sud. En el grup Nord els 7 equips son de la comarca de la Ribera: Ciutat d'Alzira, UD Alzira, Carlet, Alberic, Mancomunitat, Alginet i Cullera. Mentre el grup Sud està format per dos equips riberencs;el Castelló de la Ribera i el Rafelguaraf junt equips de La Costera i la Vall d'Albaida, com el Xàtiva, Benigànim, Canals, Albaidense i Llosa.

Es tracta d'un campionat extra-oficial oganitzat per les diferents escoles donat que la Federació sols admet jugadors a partir dels 6 anys per als seus campionats.

En la lliga de Querubins poden participar els xiquets i xiquetes nascuts l'any 2002. De forma extraordinària s'admeten dos jugadors per equip nascuts l'any 2001 sempre que haja sigut notificada previament la seua inscripcció abans de començar el campionat.

Els representants de les diferents escoles participants han aprovat algunes modificacions adaptades a estos menuts futbolistes de les normes que rigen el futbol 7. Així seràn 8 els jugadors de cada equip, el porter podrà traure de porta a la seua lliure elecció i els corners seràn mes curts, entre d'altres variants de les regles de joc habituals.

El increment de xiquets, menors de 6 anys  inscrits en les diferents escoles ha mogut als directius a promoure esta lliga que els xiquets-etes i els pares-mares afronten amb molta ilusió, segons el director de l'escola Ciutat d'Alzira F.B., Pepe Casado, un dels impulsors d'este nou campionat.

En el gurp Nord la primera jornada prevista per el pròxim capt de setmana registra estos enfrontaments:

UD ALZIRA-CARLET

CIUTAT D'ALZIRA-MANCOMUNITAT

UD ALGINET-CULLERA

Descansa el ALBERIC.

La lliga finalitzarà el 15 de juny i l'organització ha previst una festa en Alginet per repatir els corresponents trofeus del I Campionat de Querubins. 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal