Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de julio de 2014
Clic en la foto para ampliar

María José Dasca
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els socialistes de la Ribera Alta consideren un insult atribuir la reducció de llits en l’Hospital de La Ribera per la neteja de les habitacions

Les habitacions han estat inutilitzades durant tres mesos





La secretària de Sanitat del PSPV de la Ribera Alta, Mª Jose Dasca,  califica de
escandaloses son les recents declaracions de la empresa concessionària de tota la sanitat en la Ribera (UTE-Ribera-salut) en les que justifica el tancament de tota una planta  de l’hospital per motius segons ella de neteja.

Dasca manifesta que no sel’s podía ocurrir un altre motiu més peregrí. La ciutadania resignadament no es creu aqueta justificació que amaga el guany desmesurat per la prestació del servei sanitari. Si la planificació   de la neteja de les habitacions és com la que els  gestors apunten, estem front a una gran  irresponsabilitat.

Amb eixes paraules s’ha referit la secretaria de sanitat de la executiva comarcal del PSPV-PSOE en assabentar-se de les declaracions efectuades per la empresa justificant el tancament de tota una planta en una comarca de més de 250.000 habitants ja de per si amb menys llits que la mitjana nacional i que ara en estiu suporta l’èxode vacacional  de l’interior al litoral. Cal tindre en compte que algunes poblacions com Cullera triplica en agost els seus habitants.

Dasca afirma que aquesta mesura junt a la reducció de personal  en les contractacions i el tancament dels centres per la vesprada fa que hi haja una reducció de la qualitat assistencial i també de l’accessibilitat  que han denunciat sindicats com CCOO i el SIMAP entre altres .

la responsable socialista creu que es difícil d’entendre  i un insult a la ciutadania que amb eixes declaracions i sense cap rubor l’actual comissionat de  la Ribera, D. Enrique Ballester, no hi haja eixit al capdavant ficant ordre i sentit comú  en la empresa concessionària.   

Dasca ha declarat que amb aquesta actitud de defensa dels interessos privats front  a l’ interès general el comissionat màxim representat de la Generalitat, en connivència amb la concessionària,  és còmplice de la situació de  reducció de l’atenció sanitària en la comarca. En eixe sentit la dirigent socialista  ha denunciat que el comissionat mira per un altre costat  quan es tracta de la defensa de la sanitat pública.  

Per a la secretaria  de sanitat  del PSPV-PSOE , justificar el tancament de la planta  pel servei de  neteja que ella mateixa gestiona i ha contractat,   no deixa en bon lloc la manera de gestionar els diners que mensualment recibeix  de la Generalitat i els interessos sanitaris dels veïns de la ribera . Tres mesos per a neteja de la planta es un autèntic despropòsit. 

Amb eixe sentit Dasca ha declarat que  el comissionat deuria  d’afrontar amb una actitud de major serietat i responsabilitat  la manera d’ afrontar  els problemes de la sanitat en la Ribera.

PSOE Ribera Alta

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 
                           
.-000246                                                           .-000295
                           

.-000298                                                   .-000306


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pascual - 17/07/2014
señora Dasca le recuerdo que la ley que permitió la privatización del departamento salio adelante gracias al PSOE, recordarla también que durante 8 años podrían haber cambiado las cosas y no hicieron nada. Y ahora que Compromís a exigido responsabilidades al Comisionado, se acuerdan que existe, no se les ha escuchado nunca antes nombrarlo. Pero lo más hipócrita es decir ahora que aran lo que no hicieron mientras mandaron en Madrid.
pitersson - 17/07/2014
Estos políticos dan verguenza. Utlizan al Hospital de la Ribera descaradamente como arma política porque creen que así ganan votos. Que abran un debate de verdad, con datos comparartivos con hospitales de gestión pública para ver si es un modelo válido y no demagogia mediocre y oportunista. Las camas en verano se cierran en todos los hospitales de España porque baja la demanda asistencial considerablemente.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal