Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de enero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira va patir una severa derrota en el partit que tancava la primera volta

El 56 - 96 final no deixa lloc a dubtes



El Nou Bàsquet Alzira va patir una severa derrota per 56-96 en l’encontre que tancava la primera volta de la Lliga Autonòmica davant www.cbmarcelina.com de Benifaió.

L’orientació del partit va quedar molt marcada pel que va ocórrer en el 7 primers minuts de partit en que després del triple inicial transformat per Pau Ros que donava als locals l’únic avantatge durant tot el partit, els de Benifaió aconseguien un parcial de 0-17 que van significar una llosa massa pesada per a que els locals pogueren llevar-se-la de damunt durant la resta del partit.

Durant el segon quart que va començar 14-29 els alzirenys oferiren el seus millors minuts, arribant a reduir la diferencia fins al 7 punts, encara que quan els equips se’n anaren als vestidors, l’electrònic assenyalava 36-48.

El partit va continuar disputant-se de tu a tu fins al minut 6 del tercer quart. A partir d’ahí Benifaió va imposar la seua superioritat i un nou parcial de 0-11 acabava amb les aspiracions dels alzirenys de pegar-li la volta al partit. L’últim quart ja no va tindre història i tan sols va servir per a que els visitants continuaren allargant la diferencia fins al definitiu 56-96.

Després d’esta derrota el N.B. Alzira acaba la primera volta com a cuer del seu grup.

Abans d’este partit havien jugat els dos equips Juniors dels mateixos clubs. En este cas, el Base Sportleader NB Alzira es va imposar 68-45 i acaba la primera volta en quarta posició, amb les aspiracions intactes d’aconseguir jugar la fase d’ascens a categoria Autonòmica, ja que únicament es troba a una victoria del segon lloc que dona el dret a jugar-la.

Per últim l’equip Senior que milita en 1ª Zonal NB Alzira-Talleres Mestre Alberic s’imposava 57-52 a Guadassuar i és també quart amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

En El Seis Doble Temático…

Una monja da a luz a un niño y dice que desconocía estar embarazada

Platero, nacido por azar, cumple cien años

 


              

 .-000210                                                              .-000132

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal