Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 13 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El pròxim 26 d’octubre es realitzarà una visita guiada per Villena i pel jaciment arqueològic de Cabezo Redondo

Amb motiu del 50 aniversari del descobriment del tresor



.-000194
.-000192

Per al dissabte, 26 d’octubre, la Regidoria de Cultura i la Fundació Bromera, dins de les activitats culturals programades als Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2013, organitzen la visita a Villena amb motiu del 50 aniversari del descobriment del Tresor, una de les grans fites de l’arqueologia valenciana i una de les troballes més importants de l’europea.

A les 9 hores eixirà l’autobús des de la plaça del Regne d’Alzira, davant de l’Oficina Tourist Info, i ja en Villena es visitarà el Museu Arqueològic José María Soler, que conté les seixanta peces d’or que componen el tresor, datat 1.000 anys a.C. També es desplaçaran al jaciment arqueològic de Cabezo Redondo, excavacions en les quals aparegué el Tresor i on s’han trobat restes d’un poblat de l’Edat de Bronze. A més a més, es visitarà l’església de Santiago, edificada entre els segles XIV i XVI i que és un dels exemples goticorenaixentistes valencians més importants. Per acabar, visitaran un dels símbols de Villena: el seu castell, declarat Monument Historicortístic en 1931 i actualment Bé d’Interés Cultural, els orígens del qual es remunten a finals del segle XI i principis del XII. La tornada serà al voltant de les 19:30 hores.

El preu és de 20€ (inclou l’autobús, guies locals, entrades i dinar). Les places són limitades.

La venda de tiquets es farà al MUMA (c/ Sant Roc, 16) fins el 24 d’octubre, en horari: dimarts a dissabte, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h, i els diumenges d’11 a 13.30 h.

 

Nota de prensa del departamento de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

Centros deportivos en Alzira    Seguros en Alzira
 
Librerías en Alzira   Agencias de viajes en Alzira
 

 

 

 

 



                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal