Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira presenta hui els seus equips per a la temporada 2013-2014

L’acte tindrà lloc, a partir de les 19.00 hores, al Pavelló Pérez Puig



.-000203
.-000207

Hui tindrà lloc al Pavelló Pérez Puig la presentació oficial dels equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2013-2014. Durant l’acte, que comptarà amb la presència del nou regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, José Andrés Hernández, es presentarà als equips i als jugadors que representaran al nostre club durant la temporada que està a punt de començar.

Per la pista del Pavelló Pérez Puig desfilaran els més de 120 jugadors i jugadores que formen part dels 11 equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2013-2014, des de benjamins fins a sèniors. A més, es lliuraran els premis als jugadors més destacats de la temporada anterior.

Coincidint amb el 15è aniversari del Nou Bàsquet Alzira, es retrà també un homenatge pòstum a una figura clau del bàsquet alzireny, Valeriano Sanjuán, en reconeixement als seus anys de dedicació i treball pel nostre esport.

Valeriano Sanjuán va ser una persona molt vinculada al bàsquet alzireny, primer com a jugador del Club Baloncesto Avidesa, que en la dècada dels setanta va militar en la Tercera Divisió Nacional, i després com a jugador i entrenador del Bàsquet Alzira i, anys més tard, com a entrenador del Club Bàsquet Veterans Alzira, clubs que en l’estiu de 1998 van donar pas al Nou Bàsquet Alzira.

La presentació conclourà amb els habituals parlaments del president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, José Andrés Hernández.

En els prolegòmens de l’acte, a les 17.00 hores, es jugarà el tradicional partit de presentació entre el sènior d’autonòmica del Nou Bàsquet Alzira, que per cinquena temporada consecutiva estarà a les ordres del tècnic Alberto Lahoz, i el Nou Bàsquet Torrent.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 

 

                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000187                                                                                                                          .-000100
                           

.-000197                   .-000213


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal