Ha estat declarat pels organitzadors com l'equip més esportiu de la seua categoria i, a més, el seu davanter, Alex Garés, ha estat elegit el millor jugador pre-benjami del trofeu

" />

Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de abril de 2009
Clic en la foto para ampliar

El Pre-Benjami del Ciutat d'Alzira va contar amb una fidel i correcta afició que el recolçà en tot moment
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Exit del Pre-Benjami del Ciutat d’Alzira en el COTIF Promeses

Ha estat declarat pels organitzadors com l'equip més esportiu de la seua categoria i, a més, el seu davanter, Alex Garés, ha estat elegit el millor jugador pre-benjami del trofeu


L'equip Pre-Benjami del Ciutat d'Alzira ha cuallat una excel.lent actuació en la darrera edició del torneig COTIF Promeses disputada a l'Alcúdia.

Així ha estat declarat pels organitzadors com l'equip més esportiu de la seua categoria i, a més, el seu davanter, Alex Garés, ha estat elegit el millor jugador pre-benjami del trofeu.

Els deixebles de Pepe Grande es classificaren primers de grup en la primera fase aconseguint tres victóries en tres encontres; el primer partit guanyaren el Levant UD per 5 gols a 2, el segon derrotaren l'Ontinyent per 4 gols a 2 i el tercer golejaren el Portuaris per 6 gols a 0.

En semifinals van perdre l'ùnic partit davant el València CF per 2 a 1 tot i la magnifica segona part dels alzirenys,en la que els seguidors valencianistes acabaren demanant l'hora.

En l'encontre pel tercer i quart lloc el Ciutat d'Alzira empatà a 1 gol contra el Levante que guanyà finalment en la tanda de penals i on els riberencs acusaren l'esgotament del torneig.

En el lliurament de trofeus arrivà l'agradable sorpresa per als de la capital de la Ribera Alta en aconseguir el trofeu a l'equip més esportista i el reconeiximent al jugador Alex a les seues brillants actuacions.

Els jugadors i els seus familiars i seguidors abandonaren les instal.lacions del camp municipal Els Arcs més que satisfets per l'èxit obtingut.

El director de l'escola Pepe Casado, que va assistir a tots els partits del Pre-Benjami ha declarat que "este èxit respon al bon treball i a l'excel.lent planificació que està fent-se al Ciutat d'Alzira", on els equips de futbol 7 estàn aconseguint "classificacions molt meritòries als respectius grups i categories on juguen". 

Cal recordar que el canal Ribera Televisio oferira esta setmana en diferit, i de forma integra, tres dels partits disputats pel Ciutat d’Alzira en el COTIF.

Xavier Espanya 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal