Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de julio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9

 La novel•la Maduresa de l’escriptor David Oliver Borràs ha sigut presentada a Alzira

L’acte es va dur a terme en la llibreria Trentacinc formiguetes


 

.-000207
 .-000208

La novel·la Maduresa, de l’escriptor de Carcaixent David Oliver Borràs, va ser presentada pel mateix autor en la llibreria Trentacinc formiguetes de la nostra ciutat.

En primer lloc, David Oliver va agrair la presència del públic assistent a l’acte i va començar llegint i comentant algunes entrevistes aparegudes als diaris sobre frases i autors literaris que a ell com escriptor li agraden.  

Després va passar a comentar per que escriu Maduresa, deixant clar que la seua germana Ana ha estat la persona que més ha empentat per que el llibre es puga editar.

Maduresa es una novel·la eròtica en la que la seua protagonista Alicia és la supervisora en la Caixa del Mar, entitat bancària en crisi per l'assumpte immobiliari. I Marc, el protagonista, director d'una de les sucursals, es troba enmig de dos focs: la crisi econòmic financera i el furor de la seua nova cap.

A continuació, David Oliver va explicar la relació entre el títol del llibre i la marca de vi, Maduresa, propietat de la bodega “El celler del roure” de Moixent.

Per finalitzar l’acte es va dur a terme un torn de paraules en el que les persones assistents pogueren fer-li preguntes al autor del llibre.

 
David Oliver (Carcaixent, 1970)

És comercial. Viu i treballa a Carcaixent. Maduresa és el seu primer llibre publicat, que va presentar al Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida. Ha participat també en el projecte "Històries veïnals" amb relats curts com “Com hi ha món” i “L'altra”. És autor també del blog "Fantasia i Erotisme" en Internet, on escriu textos breus que li permeten interactuar amb lectores i lectors.

Miguel Á. Martínez

 

Declaraciones de David Oliver Borràs
 

 

 

 

 

 


 

                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
CulturaLiteratura

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Anna - 28/07/2013
Anna (jo) és la germana ;)
Gràcies per la nota i l'entrevista.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal