Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de febrero de 2013
Clic en la foto para ampliar

Luis Navasquillo i Rafa Ros
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Nou Bàsquet Alzira perd contra el Bàsquet Silla i allarga la mala ratxa

El conjunt que entrena Alberto Lahoz encadena la cinquena derrota consecutiva, la sisena en els últims set partits



s#ierra20130211

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va patir en l’ultima jornada la cinquena derrota consecutiva en lliga després de perdre al pavelló Pérez Puig davant el Bàsquet Silla per 46-59, en un partit que es va decantar definitivament del costat dels visitants en l’últim quart.

El començament de l’encontre reflectia la igualtat que hi havia entre els dos equips en la taula classificatòria. Els atacs no podien superar les defenses i els dos conjunts trobaven dificultats per a anotar (3-4, min. 6). Poc a poc el conjunt local anava retrobant-se amb el seu joc, i de la mà d’un inspirat Luis Navasquillo aconseguia un parcial de 6-2 per a ficar-se per davant en el marcador (9-6, min. 9), encara que els de l’Horta Sud no permetien que els locals s’escaparen en el marcador al final dels primers deu minuts (13-12).

Precisament, el primer quart finalitzava amb una mala notícia per als nostres: Luis Navasquillo, el jugador més destacat de l’Alzira en atac fins al moment, es veia obligat a abandonar la pista per una lesió al genoll.

El segon període arrancava amb un Alzira que colpejava primer, però la lesió de Navasquillo havia deixat gelats als nostres sèniors. El Bàsquet Silla donava entrada en les rotacions a jugadors molt més ràpids i encertats de cara a l’anella, sobre tot en la finalització dels contraatacs. Per part del Nou Bàsquet Alzira, Yeraith Recio aconseguia cinc punts de forma consecutiva i parava el parcial dels visitants, però en les possessions següents continuava sent el Silla qui millor aprofitava els seus atacs i s’imposava en el segon quart amb un parcial d’11-16, per a arribar als vestidors amb avantatge (24-28).

En la represa, el Bàsquet Silla continuava augmentant la diferència en el marcador. Rafa Ros amb un triple i Juan Carlos Laguía amb sis punts consecutius impedien que el desavantatge anara a més. El tècnic alzireny Alberto Lahoz demanava un esforç addicional als seus jugadors, els quals, amb una defensa pressionant a tota la pista, aconseguien recuperar vàries pilotes i deixaven el partit per decidir en l’últim període. El parcial del tercer quart fou d’11-14 per als visitants, que ampliaven el seu avantatge fins al 35-42.

En l’últim període, el Nou Bàsquet Alzira deixava al Bàsquet Silla sense anotar durant quasi quatre minuts i es posava a quatre punts en l’electrònic. Els dos equips alternaven les ratxes anotadores en atac, en un intercanvi de cistelles que només beneficiava als visitants, que en cap moment permeteren que la diferència al seu favor baixara dels quatre punts.

Malgrat els esforços, cada vegada que l’Alzira aconseguia aproximar-se en el marcador, trobava una resposta ràpida dels visitants, que tornaven a encadenar bons atacs i ficaven terra per mig en l’electrònic. Amb un resultat de 42-57 a falta de tres minuts per al final, i amb un Alzira incapaç de remuntar, els tirs lliures van ser els protagonistes fins a deixar el marcador en el definitiu 46-59.

Amb esta derrota, l’Alzira prolonga la mala ratxa de resultats i es queda amb un balanç negatiu de 7 victòries i 10 derrotes en la dècima posició de la classificació. La pròxima jornada s’enfrontarà al dotzè classificat, el Cerámicas Vidal Beneyto Bunyol-Yàtova (diumenge 24 de febrer, a les 12:00 hores).

Nou Bàsquet Alzira

 
 
 
 
 
 


                          

.-000024                             .-000045                                .-000095                                  .-000169              


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal