Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de febrero de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 La Falla Caputxins d’Alzira va presentar ahir el seu llibret 2013

Du per títol "La tela en l’economia de les falles".


 

 a#mparobelleza20130207

La falla Caputxins ha presentat al casal de la comissió el seu llibret per a 2013. La publicació que participarà en el concurs de llibrets d’Alzira en format gran, en el premi Mestre Ortifus, emmarcat dins de les Lletres Falleres a Valencia i en el de la Generalitat Valenciana per a la promoció i ús del Valencià, du com a títol "La tela en l’economia de les falles".

L'acte contà amb la presencia entre altres del regidor de Policia Local, Eliseo Candela; les falleres majors de Caputxins, Laura Pla Oliver i Alba Ferrer Polo; el president, Vicent de la Concepción i Chordá; el president infantil, Ferran Grande Pla i diferents falleres majors i presidents de comissions falleres d’Alzira. 

En primer lloc el president de la comissió Vicent de la Concepción va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair al col·laboradors que participaren en l’acte con són les empreses Rex Natura, El Respirall, el forn de Neus, Bar Restaurant Sandra i a la gent de la comissió.

Els parlaments van ser conduïts per la fallera Rebeca Parra qui va fer un repàs per l’estructura fallera del llibre explicant quin era el seu contingut i com s’havia estructurat la part literària. Tot seguit va fer un repàs als col·laboradors; Ana María de la Concepción, Alfredo Cándido, Enrique Iborra, Carlos Correal, David Chordá, Juan Carlos Benedito, Xavier Serra, Carles Andreu, Ramón Llopis i Luis Calderón.

El tema culinari es fonamental per a esta comissió; en esta ocasió hi ha un treball sobre el menjar econòmic fet pel responsable de la publicació, Enrique Pellicer Rubio, sobre una planta molt especial, la quinoa.

També, s’acompanyen unes receptes, cosa que no pot faltar i que s’ha convertit en signe d'identitat dels Caputxins i del seu llibret en els últims anys. Al receptari del llibret hi han combinacions per a tots els gustos i de segur que aconseguiran l’estalvi amb este tipus de planta.

Les paraules de salutació del regidor de Policia Local, Eliseo Candela posaren punt i final a l’acte protocol·lari de la presentació del llibret.

Després es va fer una degustació culinària a càrrec de les empreses Rex Natura, El Respirall, el forn de Neus, Bar Restaurant Sandra i a la gent de la comissió.

L’acte va ser compartit per gran nombre de fallers, amics i col·laboradors de la falla Caputxins.

Miguel Á. Martínez

 

               

 .-000166                                                       .-000185

 

  


 

                          
.-000176                                                                                                                        .-000032 

                           
     .-000170                                                                                                      .-000135

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

tramus - 15/02/2013
Se han dado cuenta????????Creo que faltaba alguien NO????? Pues SI .Algun representante nuestra queride y amada JUNTA LOCAL FALLERA.Como casi siempre meando fuera del ORINAL
Benito - 15/02/2013
¡Pero Candela!, ¿a ti no te da vergüenza tener de uñas a la policía y tú ahí tan tranquilo? Evidentemente se trata de una pregunta retórica porque está claro que no tienes vergüenza. Tienes a los policías más cabreados que una mona y tú ahí, mostrando sonrisa en lugar de estar atendiendo tus obligaciones. Un poquito de decoro, hombre y, al menos, no salir haciendo el paripé. Por cierto, ¿cómo van las bicicletas de ambici? ¿Las usas mucho?
Martínez, eres un experto culinario. Ni Antonio Vergara lo hubiera explicado mejor.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal