Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar

Rafa Ros ordenant un atac
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Nou Bàsquet Alzira pateix per a guanyar a la pista de l’Alcàsser

El conjunt que entrena Alberto Lahoz suma la quarta victòria en lliga, per tan sols dos derrotes, en un partit guanyat des de la defensa


 

El sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va aconseguir dissabte passat la victòria a la pista del CB Alcàsser per només quatre punts de diferència (58-62), en un partit guanyat pels homes que entrena Alberto Lahoz des de la defensa. Per tercera jornada consecutiva el conjunt alzireny va deixar el seu rival per baix dels 60 punts d’anotació, però de nou els problemes en atac van estar a punt de passar factura davant d’un Alcàsser que no es va rendir en cap moment.

L’encontre va començar amb un Bàsquet Alzira dominant sobre la pista i marcant les primeres diferències (0-4, min. 2), intens en la pressió i incisiu en atac. Però l’alegria va durar poc. El problemes ofensius i la falta d’agressivitat de cara a l’anella dels jugadors alzirenys van donar peu a que el marcador s’ajustara i a que l’Alcàsser, que es mostrava més efectiu en les seues penetracions cap a cistella, acabara el primer quart per davant (14-13).

Després d’un començament de segon quart molt igualat, l’eixida a la pista del pivot Kike Zaballos i la decisió de Rafa Ros a l’hora d’atacar la cistella contrària van resultar decisives per a que l’equip alzireny recuperara la iniciativa de nou. A més, el conjunt entrenat per Alberto Lahoz va millorar les seues prestacions defensives i començà a marcar diferències gràcies a un parcial de 6-11 en els primers sis minuts d’este període (20-24, min. 16). Els últims quatre minuts van ser de gran igualtat entre els dos equips fins a arribar al descans amb cinc punts d’avantatge per als nostres (27-32).

Després del pas pels vestidors, el Nou Bàsquet Alzira va donar mostres del seu potencial amb un parcial de 0-7 en apenes dos minuts (27-39), amb les primeres senyals del protagonisme que l’alzireny Julio Albelda anava a prendre en este període. Els parcials a favor d’un i d’altre equip se succeïren fins al final del tercer quart, que es va tancar amb 43-50 en l’electrònic. En este període va emergir la figura del pivot Julio Albelda, qui va anotar 13 del 18 punts dels alzirenys en este quart, amb un variat repertori d’accions.

L’últim quart va començar amb el Nou Bàsquet Alzira per davant, avantatge que es va mantenir després d’uns primers minuts plens d’imprecisions per part dels dos equips, que només van ser capaços d’anotar 8 punts cada un en 8 minuts. El conjunt alzireny mantenia la diferència en una fase del partit en què les defenses s’imposaven a uns atacs molt desorganitzats, i afrontava els últims minuts amb una certa tranquil·litat.

No obstant això, l’Alcàsser va continuar intentant-ho fins al final, aprofitant tant les errades en defensa dels jugadors alzirenys com la presa de decisions errònies en atac, però només arribà a col·locar-se a tres punts i, finalment, el Nou Bàsquet Alzira es va adjudicar el triomf (58-62).

Després d’este resultat, els alzirenys sumen la quarta victòria en lliga, per tan sols dues derrotes, i dóna un pas endavant en la classificació del grup B d’Autonòmica. El pròxim partir, el dissabte, 24 de novembre, a les 18:00 hores, l’equip alzireny visita la pista del Maristas de València, amb el qual està empatat en la classificació.

Nou Bàsquet Alzira

 

 

Espacio que busca respuestas fáciles a las preguntas difíciles  

 

 

 

 

 

 



                            
          .-000156                        .-000132   .-000113                                                                .-000045

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal