Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de octubre de 2012
Clic en la foto para ampliar

L'aler Luis Navasquillo penetra davant l'oposició de dos rivals
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Nou Bàsquet Alzira per la imbatibilitat contra el Petraher Bàsquet Sud

El conjunt alzireny pateix la primera derrota en lliga en un partit en què va anar sempre a remolc dels del barri de Patraix


 

El sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va perdre dissabte passat al pavelló Pérez Puig la condició d’invicte esta temporada en la lliga d’autonòmica en perdre contra el C.B. Petraher Bàsquet Sud per 52-64. El conjunt del barri de Patraix va mostrar una gran organització defensiva des del principi, cosa que va propiciar que els jugadors alzirenys cometeren nombroses imprecisions, que van ser ben aprofitades pels visitants per a prendre la iniciativa en el joc i en l’electrònic, i mantindre-la durant tot el partit.

El començament ja va ser un símptoma del que seria la resta del duel, sobre tot per les contínues pèrdues de baló que van condemnar a l’equip dirigit per Alberto Lahoz. El conjunt visitant va optar des d’un principi per una defensa en zona que va crear molts problemes en atac als jugadors alzirenys. A més, aprofitava la més mínima oportunitat per a córrer la transició. Després del 5-2 inicial es va passar en apenes un minut al 5-8, amb ràpides transicions dels visitants, que els van donar la davantera en el marcador.

El Nou Bàsquet Alzira va començar a trobar a Julio Albelda prop de l’anella i l’aportació ofensiva de Rafa Ros va permetre igualar el duel (8-8, min. 7), però tot seguit els nostres jugadors encadenaren tres atacs consecutius sense arribar ni tan sols a llançar a cistella, cosa que va permetre al Petraher arribar al final del primer quart amb avantatge (10-16).

 Durant el segon període, el Nou Bàsquet Alzira continuava perdent balons que donaven lloc a cistelles al contraatac dels del barri de Patraix, que van tornar a estirar les diferències fins als vuit punts (14-22, min. 15). Recolzant-se en el joc interior amb Kike Zaballos, els alzirenys van anar reduint la diferència (23-24, min. 18), però de nou el desencert en els llançaments exteriors, amb tres triples errats en els últims tres atacs, va mantindre al Petraher Bàsquet Sud per davant al descans (27-28).

En la represa, va continuar la mateixa tònica. Després d’un intercanvi inicial de cistelles, ben prompte les ganes i l’impuls dels visitants es van imposar i les diferències van començar a ampliar-se. Continuaven els problemes en atac per a un Nou Bàsquet Alzira incapaç de trobar la manera de superar la defensa que plantejava el rival, i que només es mantenia amb els llançaments des de la mitja distància de Julio Albelda. Les pèrdues de baló permetien al Petraher córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils, arribant així a l’últim període amb un còmode avantatge (39-47).

En els primers minuts de l’últim quart, el Nou Bàsquet Alzira seguia patint les conseqüències de les errades que llastraven el seu joc. En un moment d’inspiració, amb la velocitat de Rafa Ros i els balons interiors per a Kike Zaballos, el quadre alzireny va tornar a reduir les diferències (45-50, min. 32). Semblava que la reacció era possible, però vàries pèrdues de baló acabaren per condemnar a l’equip local i tornaren a estirar de nou l’avantatge a favor dels visitants per damunt dels deu punts (49-62, min. 37).

Al conjunt del barri de Patraix tampoc no li va tremolar el pols quan l’equip alzireny va tractar d’acostar-se en el marcador en els minuts finals, quasi a la desesperada, ja que els nostres jugadors van cometre més imprecisions que, davant d’un equip jove i ràpid com el Petraher, disposat a correr i traure profit del mal balanç defensiu dels locals, van acabar per passar-los factura en forma de derrota (52-64).

Després d’esta jornada, el Nou Bàsquet es queda amb un balanç de dos victòries i una derrota en la part alta de la classificació. El proper cap de setmana toca visitar la pista del líder invicte, el Bàsquet Silla. Sense dubte, una bona oportunitat de reivindicar-se per a l’equip que entrena Alberto Lahoz.

Nou Bàsquet Alzira

 
 
 
 

 

                             
                      .-000119                                                                                                          .-000012
                            
  .-000121                                                   . -000173
                           
.-000006                                                                                                     .-000152

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal