Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
EL SEIS DOBLE
viernes, 17 de agosto de 2012
Clic en la foto para ampliar

Adelaida Pau:“Des de Compromís rebutgem a aquesta mesura que han realitzat des de l’equip de govern del nostre Ajuntament de forma precipitada i traïdorenca en ple estiu”
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira mostra el seu rebuig a la decisió de l’Ajuntament de prohibir en la Muntanyeta el consum d’aliments o begudes

“Amb mesures com aquesta el PP, una volta més, pareix oblidar que a l’hora de gestionar un Ajuntament lo primer son els ciutadans i ciudatanes”


 

L’Ajuntament d’Alzira a col·locat un cartell en la plaça de la Muntanyeta declarant este espai zona d’especial protecció i prohibint el consum d’aliments o begudes, de 22:00 hores a 8:00 del matí,  en tota la Muntanyeta amb l’excepció de la cafeteria. Des de Compromís per Alzira mostrem el nostre rebuig a aquesta mesura que han realitzat des de l’equip de govern del nostre Ajuntament de forma precipitada i traïdorenca en ple estiu, i sense informació prèvia ni als veïns ni als grups polítics de l’oposició.

Però més enllà de lo injusta de la mesura no oblidem que la possibilitat d’aquesta prohibició ve arreplegada en l’Ordenança de Protecció de l’Espai Urbà , a la que en el seu moment el nostre grup polític va votar en contra de per trobar la mateixa molt ultra sancionadora i on es deixava oberta la porta per a poder prohibir per prohibir d’una manera arbitrària i aquest és un clar exemple de que teníem raó.

En l’ordenança pel que fa a les zonesd’especial protecció diu que “l’Ajuntament, per acord de l’òrgan competent podrà declarar determinats espais públics com a ‘zones d’especial protecció’ quan és considere que les alteracions esmentades hagen produït o puguen produir una greu pertorbació de la convivència ciutadana. Estes zones, una vegada declarades, seran degudament senyalitzades”.

En Compromís per Alzira no ens consta que s’haja produït una declaració oficial prèvia i motivada de les zones d’especial protecció i tampoc tenim constància que en la Muntanyeta s’hagen produït greus pertorbacions de la convivència ciutadana pel fet que uns veïns hagen anat a sopar a la fresca estos dies d’estiu.

D’altra banda, en la mateixa ordenança s’establix que “En el moment en què seguisca aprovada esta Ordenança, l’Ajuntament donarà la màxima difusió per a coneixement de la ciutadania i del veïnat del municipi, inclús, si fóra  possible, a través d’una edició especialment preparada d’esta per a ser distribuïda”. Cosa que no s’ha fet pel que els veïns tenen desconeixement tant de l’ordenança com de les sancions arreplegues en la mateixa on per al cas que ens ocupa diu que “Incomplir les ordes, senyalitzacions, etc. relatives  a espais d’especial protecció...” es considera com a sanció “Molt greu de 1.500,01 a  3.000 euros”.

Amb una crisi que esta colpejant de manera molt forta als nostres veïns cal replantejar-se i modificar esta normativa en els punts on va en contra dels costums del nostre poble, ja que a l’estiu  la vida social en les nits de calor era en el carrer a la porta de les seues vivendes o en els espais com és la Muntanyeta, que eren els únics llocs on poder sopar i descansar un poc de l’aclaparament de les altes temperatures. En canvi, l’única alternativa que ens oferix esta ordenança és anar-se’n d’estiueig o tancar-se a casa amb l’aire condicionat en marxa, cosa que tots els ciutadans d’Alzira no es poden permetre encara que pareix que els nostres governants ho ignoren.

Des de Compromís per Alzira demanem la retirada immediata del cartell ja que ha existit un defecte de forma en l’aplicació de la norma sense una informació prèvia als veïns de l’ordenança. Volem conèixer també l’informe, si és que existeix, de la declaració de la Muntanyeta com a espai d’especial protecció i els motius que han portat a tal declaració i prohibicions especifiques amb tanta pressa.

A més i vist l’ús arbitrari de la utilització de l’ordenança demanarem una revisió de la mateixa, ja que segons la pròpia ordenança “Cada dos anys és procedirà a fer una revisió i actualització dels conductes i previsions contingudes en esta Ordenança, per si fóra necessari incorporar alguna nova conducta o previsió addicional, o modificar o suprimir dels existents”.

En Compromís per Alzira tenim clar que la convivència requereix d’unes normes, però abans de prohibir cal fer una labor informativa i pedagògica, condicionar l’espai i posar més contenidors d’arreplega de fem i si és el cas sancionar als que embruten i no respecten les mínimes normes de convivència. Amb mesures com aquesta el PP, una volta més, pareix oblidar que a l’hora de gestionar l’Estat o un Ajuntament lo primer son els ciutadans i ciudatanes.

Adelaida Pau Fayos

Regidora Compromís per Alzira

 

 

                          
 .-000112                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000021                                            .                                                                                                .-000065
                           
.-000140                                                                                                                          .-000072




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 17/08/2012
"L'equip de govern del nostre Ajuntament de forma precipitada i traïdorenca en ple estiu, i sense informació prèvia ni als veïns ni als grups polítics de l’oposició".
Pues sí, de la misma forma que entró Tejero en el Congreso. Solamente que se sustituye el tricornio por la boina.
diesel - 17/08/2012
de tots els arguments i comentaris sobre aquesta prohibició, aquest de Compromís es el més centrat i amb base que he vist.
una_alzirenya - 17/08/2012
"Sanció Molt greu de 1.500,01 a 3.000 euros"??????? que me estas contando???? por comerme un bocata o beber de una botella de agua puede caerme una multaca de mas de 1500 euros??? alucino. Señores (por llamarles algo) no tienen vergüenza, decencia ni sentido común.
elnene - 18/08/2012
si recojo todo mi basura de el bocadillo i cosas asi porque me tendrian que multar si lo estoy recojiendo como es devido. Aparte si no se puede comer desde las 22:00 hasta las 8:00 perfectamente podria comer a las 9:00 no¿? Entonces tiene un perro mas derecho de defecar por Alzira que yo comerme un bocadillo i recojer mis cosas¿?
nando - 19/08/2012
la calle es mia, pues no señor Enrique la calle y la Muntañeta es de los alzireños. Y si lo que denuncia Compromís es cierto, esperemos que la señora Alcaldesa le de la blanca.
Mc Quique - 19/08/2012
¿Que le den la blanca?, ni que hubiera estado en una gasolinera con un maletín como Blanco, al que tampoco le dieron la blanca.
baphomet - 19/08/2012
Ja tardava el "palmero pepero" en apareixer per desviar l'atenció en comentar coses que no venen al cas. Mc Quique, si estàs d'acord amb les prohibicions del teu amic Montalbà argumenta-ho; i si no ho estàs, per una vegada en ta vida, reconeix que heu clavat la pota fins les orelles (eixes que utilitzes per aplaudir qualsevol bobada que se li ocorreix a l'alcaldessa). A què vé comentar ací res del Blanco i les benzinadores???? Les excuses de mal pagador ja fa temps que han deixat de ser-vos útils. Au ves!!!
Fistro - 19/08/2012
Que cachondo el baphomet, ni que estuviese aquí en Barcelona como yo, ahí en valencia dices benzinadores y se descojonan de él hasta los gasolineros, por muy bien dicho que este, debe de hacer un ridículo este hombre hablando con los valencianos que será algo impresionante.
¡Vente p'aquí que estarás como pez en el agua cuando hablas y encima con tanto nazi-o-nalistas estarías mejor todavía!
Perdón por desviarme del tema, como no subo a la montaña no me afecta la noticia, pero si lo han hecho se supone que es para bien, aunque si la gente del pueblo se opone tanto como comentan que lo quiten y ya está, pero siempre queda la opción del referendum que tanto les gusta a los sindicalistas, jajaja!! disculpen, pero no pude evitar reírme, es que hay gente que estaría haciendo referendums hasta para ir al WC
baphomet - 19/08/2012
Molt bò això teu Fistro!!!! Fent apologia de l'analfabetisme així, a pel, i sense complexes!!! Així m'agrada!!! Ara resultarà que els qui utilitzem els termes corrèctament som els qui fem el ridícul "por muy bien dicho que este", mentre els qui no ho fan es riuen dels demés!!!! Tú continua rient-te mentre et prohibeixen eixir de casa o et cobren impostos fins i tot per respirar.... això sí, sempre pel bé comú!!! Com tú assenyadament suposes!!!
Per cert, ja fa temps que empre la targeta per posar-me benzina al cotxe, així m'estalvie els somriures dels "gasolineros" que no saben que "gasolina", en valencià, es diu benzina. No sé que fas tú a Barcelona entre tant nacionalista, puguent viure a la Meseta com un Capità General!!!!
Ai que poca substància teniu els "palmeros peperos" per defensar les vostres brofegades!!
marino - 19/08/2012
fistro, no se que sera peor si pedir un referendum para que se vayan unos traidores a su electorado o decir en el programa electoral una cosa sabiendo que vas ha hacer otra distinta. En otros paises por no poder cumplir con el programa electoral los politicos decentes dimiten, pero claro aquellos no tienen la caratura moral de los del PP.
Repelents - 19/08/2012
Baphomet i que té de mal el somriure dels "gasolineros"? per la forma de comentar que tens i per aixó que has dit deus de estar més amargat que una salsa barbacoa!
Donen agonia els teus comentaris, que si palmeros, que si peperos, que si llepaculs i sempre amb els teus aires de superioritat, com el teu amiget el Pere Peres, igualet que ell eres!
I tu que eres un roig faxós?
Mac-adicta - 19/08/2012
Tu dirección e-mail es incorrecta.
baphomet - 20/08/2012
Home Repelents.... palmeros i peperos si què ho he escrit jo.... Això de llepaculs ja t'ho has tret tú sota la mànega!!! Pel demés.... encara hauré de demanar disculpes per escriure corrèctament!!!! No fotis!!!
Parles de la meua forma de comentar..... i oblides quins comentaris em fan a mí, entre ells el teu , ofensiu des del nick fins la darrera frase... i soc jo l'amargat???? El fistro que si faig el ridícul.... tu que si soc un roig faxós....; un que si els sindicalistes el fan riure (sembla que, segons tú, hom es pot riure dels sindicalistes, però no pot fer cap ironia sobre els empleats de les benzineres que no saben que és la benzina).... tú que done agonia.... No es pot ser més irrespetuós en menys espai per escriure. Això sí, qui dona agonia amb els "meus aires de superioritat" soc jo!!!
Mira, si no t'agrada llegir-me és molt fàcil: No ho faces. Sempre et quedarè l'opció B: Pelegrinar al Valle de los Caidos i fer una novena a veure si torna l'enano i ens posa al lloc als rojos faxosos. Tú mateix!!
Mac-adicta - 20/08/2012
Pues eso seria que habre puesto alguna letra mal ,a ver si ahora os llega bien. No me acuerdo bien de lo que dije, pero era que me alegraba mucho de leer los comentarios de Mc Quique y es que hacia mucho tiempo que no comentava y nos gusta mucho a mis amigas y a mi, pero siempre hay gente que se pican con el y le aconsejava que no les entrara a trapo a esa gemte y ya esta ,eso era nada mas
analfabeto funcional - 21/08/2012
Baphomet si pones en el diccionario SALT de la lengua valenciana y no catalana, que son distintas, la palabra gasolina te la traduce al valenciano como gasolina, también, además seguro que haces el rídiculo en "les gasolineres" (que es como lo traduce el Salt), por que si tu coche es de gasoil, como la mayoría, serás capaz de pedir hasta "benz-oil", aunque para que no se burlasen tanto no nos ibas a decir que tu coche es de benzoil.
baphomet - 21/08/2012
Senyor analfabeto funcional; no tornaré a insistir: No pense demanar disculpes ningú per utilitzar una paraula corrèctament. Si "escribes" (tot i que admetré, per no resultar-te tan pedant, "pones") en el traductor, que no diccionari SALT, la paraula "gasolina", o qualsevol altra, el traductor et marcarà la paraula que considera més apropiada o més col.loquial, però no la única possible. Has escoltat parlar dels pseudònims??? Son paraules distintes que signifiquen el mateix. En valencià gasolina és correcte, cert; tan correcte com benzina. Que es riguen de mi aquells que no ho saben, i que em critiquen a mí que ho faça d'aquells que han tractat de ridiculitzar-me per emprar un terme de forma correcta, diu molt del perfil dels qui comenten. Ara, res de sorprenent en algú que signa com "analfabeto funcional", i que diu, sense complexe ni vergonya, que català i valencià son "lenguas distintas". Segur que això ho ha aprés en la Facultat de Filologia i sap més de llengues que jo... que li anem a fer..... no em riuré doncs dels premis Nobel de sociolingüística!!!!
analfabeto funcional - 21/08/2012
Usted dijo textualmente: que no saben que "gasolina", en valencià, es diu benzina.
En ningún momento dijo que era un sinónimo y que las dos eran válidas o añadió que también se puede decir, dijo bien claro que en valenciano se dice "benzina", léalo usted mismo y verá como lo dijo así.
El resto del comentario, bla bla bla y lo de costumbre, menos bajarse del burro y reconocer que usted no admitía que también se podía decir gasolina en valenciano hasta que se lo demostré yo con el SALT... y usted me soltó el rollo que si traductor o diccionario, en lo que también mete la pata y si hubiese entrado en la web vería que pone bien claro DICCIONARIO TRADUCTOR VALENCIANO... y corta el rollo de las faltas y de rectificar a la gente, que ya nos tiene más que hartos y cada uno habla como quiere y no como usted quiere, QUE ES CATALÁN PURO Y DURO, por lo menos enséñate a hablar valenciano y/o si lo sabe háblelo con los valencianos por respeto a los valencianos de la tierra y guárdese el catalán para los catalanes, en lugar de darnos filología catalana en una web de noticias como esta.
baphomet - 23/08/2012
Anem a veure senyor analfabeto funcional; un parell de cosetes hauré d'aclarir-li, malgrat els seu declarat analfabetisme: La primera, què no he estat jo qui ha entrat a comentar res sobre les errades ortogràfiques de ningú. Simplement he contestat un comentari que, precíssament, parlava sobre no sé què d'un tal Blanco i una gasolinera, i què obviament, no tenia res a veure amb la notícia de referència. Qui ha entrat, acte seguit, a criticar el meu comentari fent referències a la ortografia (o en aquest cas, a la terminologia) ha estat el Fistro, qui ha tractat de ridiculitzar-me per emprar "benzinera" enlloc de "gasolinera" tot i reconeguent que el terme és correcte. Com he dit abans, no vaig a demanar disculpes per escriure corrèctament, ni vaig a consentir que se'm corregisca, precíssament quan els analfabets com vosté tampoc els agrada que els retreguen les errades ortogràfiques. En qualsevol cas, aquesta vegada el corregit, que no el corregidor, era jo mateix. Pega-li ara si vols el "puro" al fistro o al repelents.
En segón lloc, li diré què, efectívament, jo he escrit que en valencià "gasolina" es diu benzina, per què es diu així. No he negat que també es diu "gasolina", simplement he assenyalat que alguns no saben que també es pot dir de l'altra manera.
Finalment, no perdré més temps discutint amb un analfabet funcional sobre si el valencià i el català son una o dues llengues. Estudie vosté, si vol, qualsevol de les dues i matarà dos pardals d'un tir: Descobrirà que no té raó i deixarà de pas de ser analfabet.
Finalment et diré analfabeto, que si tan fart estàs de llegir-me ho tens molt fàcil: Deixa de llegir els meus comentaris. Per què la mateixa llibertat que tens tú per escriure qualsevol brofegada, la tinc jo per opinar sobre ella. Si no t'agrada ajo y agua!!! Que açò últim segur que ho has entés!!! O com t'he dit abans, al Valle de los Caidos de novena!!! Ja et adelante que no funcionarà: Cap fatxa, per analfabet funcional que siga, m'impedirà fer ús del meu dret a expressar-me i escriure el que em rote i quan em rote. I si et fartes de llegir..... tú mateix!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal