Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de julio de 2012
Clic en la foto para ampliar

Turís se prepara para las fiestas - Foto: Enrique Mora
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA
El cuarto atraco de encapuchados en once días desata la alarma en la Ribera

Un hombre queda atrapado bajo su coche en Cullera
943 adhesions per a la solta de vaquetes pels carrers a Sueca
Guadassuar cambia el PGOU para permitir la planta de residuos
Almussafes destinará 8.000 metros cuadrados a huertos
Més Algemesí: L’Ajuntament deu als bombers les quotes de 2011 i 2012
Se han constituido las Nuevas Generaciones de Alberic
Els Joves de la Ribera es reuneixen a la Mancomunitat
El granizo daña campos de uva y caqui de Alginet y Carlet
Turís se prepara para las fiestas
Cuatro canteranos béticos en la convocatoria del COTIF de l'Alcúdia
500 aficionados, en la Volta a Peu de Antella
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


.-000150

Una campanya de recollida de firmes a Sueca capta 943 adhesions a que les soltes de vaquetes tinguen lloc pels carrers de costum

La penya taurina ‘Xe quin Bou’ de Sueca i l’associació ‘Amics de les tradicions’ han aconseguit reunir vora un miler de firmes (943 exactament) en una campanya de recollida d’adhesions per tal de conscienciar els responsables polítics de l’Ajuntament de Sueca del descontentament de molts suecans per l’eliminació dels festejos taurins pel circuit tradicional”.

Amb estes firmes, que este matí han estat presentades en el registre d’entrada de l’Ajuntament per Vicent Ferrer i Àlex Pérez, president i vicepresident de ‘Xe quin bou’, volem demostrar que l’Ajuntament de Sueca s’equivoca a l’hora de programar enguany els festejos taurins a la plaça de bous i no al carrer com marca la tradició. De la mateixa manera, estem a la disposició del regidor de festes per intentar reconduir este canvi d’ubicació”. Llegir noticia completa en Suheca.com

 
 

És inacceptable que l’Ajuntament dAlgemesí dega al consorci de bombers les quotes de 2011 i 2012

L’Ajuntament d’Algemesí no ha pagat al consorci de bombers cap quota bimensual de l’any 2011 ni tampoc

les que duguem de 2012. En concret l’Ajuntament deu al Consorci de Bombers 159.669 € (información oficial a data 25 de juliol). Per a Més Algemesí és un irresponsabilitat tal comportament, ja que si tots els Ajuntaments feren el mateix es posaria en risc l’existència del Consorci i del propi servei. De la mateixa manera que presentàrem una moció per tal de reclamar el pagament del deute que la Generalitat (1’5 milions en aquell moment) i el Ministeri (1’7 milions) tenen amb nosaltres, ara reclamarem també que nosaltres abonem el que deguem. Aquesta petició la formularem en precs i qüestions en el plenari de demà,i si l’Ajuntament no abona abans del plenari de setembre, com a mínim, les quotes de 2011, transformarem la petició en una moció oficial.

En el plenari es donarà compte de l’informe de morositat en el qual s’indica que l’Ajuntament no deu cap factura endarrerida a cap empresa. I això és cert i cal felicitar-se. Però això es deu en part a que se selecciona estratègicament a qui pagar-li i a qui no. Novament cal recordar que l’equip de govern es vanagloria de la situació econòmica de l’Ajuntament –amb superable comptable i tot-; però novament cal denunciar la “cara oculta” de la seua gestió. Com les males netejadores, amaguen baix l’estora allò que no els interessa, en aquest cas el deute. El no abonar aquests diners és una decisió política de l’equip de govern. No s’abonen per tal de tenir liquidés per a projectes de cara a la galeria. A aquest deute, però, cal sumar-li uns altres 196.118’10 € que se deuen a la Diputació, i que és la quantitat resultant de descomptar al que li deguem les subvencions que la Diputació ens deu a nosaltres. Principalment li devem encara alguna quota de 2009 del tractament del fem en la planta de Guadassuar. Aquestes actituds irresponsables d’Ajuntaments que, com el nostre, no pagaven, són les causants que ara devem pagar directament els ciutadans i ens resulte més car.

A judici de Més Algemesí l’actual equip de govern està buscant desesperadament liquidés monetària per concloure altres grans projectes que no tenen consignació pressupostària ni liquidés i que són, per a ells, “políticament” més rentable de cara a la galeria. Això ho poden fer perquè saben que, paguen o no, els bombers acudiran quan se’ls cride i que per tant l’impagament, que se silencia, no és percebut per la ciutadania que veu que tot funciona correctament. Considerem que aquests deutes, almenys el relatiu al Consorci de Bombers, es podrien i es deurien haver pagat perquè ara per ara hi ha liquidés.

Afortunadament per als algemesinencs i algemesinenques els bombers són uns professionals que realitzen magníficament la seua feina a Algemesí sempre que són requerits, però ha de quedar ben clar que l’Ajuntament d’Algemesí posa en perill els pagament de les nòmines d’aquests funcionaris amb aquesta pràctica totalment censurable.

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal Més Algemesí

 
 

Se han constituido las Nuevas Generaciones de Alberic

 
 

El pasado sábado 28 de julio, se constituyeron las Nuevas Generaciones (NNGG) del PP de Alberic. La constitución se llevó a cabo durante un almuerzo, que tuvo lugar en un bar de la localidad y que contó con 80 asistentes. De entre ellos, el actó contó principalmente con miembros de las juventudes del PP del municipio, y también de otras localidades de la comarca. También asistieron distintos cargos del partido así como miembros de la ejecutiva local.

En tal reunión se nombró a la nueva ejecutiva que dirigirá las riendas de las juventudes populares de Alberic. La misma fue elegida por votación la pasada semana entre los distintos afiliados a la organización juvenil. El nuevo presidente local, Rubén Pérez, quiso mostrar su predisposición, junto a la de su equipo, a trabajar junto al partido a nivel local para reconstruir el “ambicioso proyecto que el PP tenía para el municipio pero que fue ilegítimamente truncado”.

El acto finalizó con diversos parlamentos. Entre ellos los del presidente comarcal del PP, Rafael Soler, el del presidente comarcal de NNGG, José Andrés Hernández, el de la diputada provincial de Educación, Oreto Segura, y el del presidente del PP de Alberic, Blai Albarracín.

Albarracín se mostró convencido de “que con el impulso de las NNGG, ha arrancado definitivamente el nuevo PP de Alberic con el principal objetivo de recuperar la alcaldía en las próximas elecciones municipales”.

Hernández por su parte mostró el “total apoyo de las NNGG de la comarca y del resto de la provincia al proyecto hoy iniciado en Alberic. Es de agradecer que a pesar de los continuos ataques a las impopulares políticas emprendidas por el PP en los últimos tiempos, cada día más jóvenes se sigan sumando al proyecto del PP. Esto solamente es posible porque, a pesar de haber cometido errores, los jóvenes somos conscientes de que el partido está activando las medidas necesarias para resolver la situación en la que nos encontramos, ya que no hay otro camino desgraciadamente”, sentenció el presidente comarcal de las juventudes populares.

Ya por último, Soler concluyó agradeciendo a los jóvenes su implicación en el proyecto popular. “No debéis

de olvidar que sois el presente, no el futuro que dicen los líderes de otros partidos a los que sois jóvenes para no irse ellos. Por otro lado no debemos olvidar que la situación que heredamos cuando entramos en el Gobierno de España fue la que fue, y es por eso por lo que no agacharemos la cabeza ante muchas de las acusaciones que nos vierten, especialmente las que vienen del Partido Socialista”, concluyó el también delegado del Consell en la provincia de valencia.

NNGG Alberic

 
 

Els Joves de la Ribera es reuneixen a la Mancomunitat de la Ribera Alta per un futur més sostenible

Al voltant de 30 joves de diferents municipis de la Ribera es reuneixen aquesta vesprada en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta (Alzira) per a tractar els temes que els afecten i proposar solucions. Aquest encontre està emmarcat dins del projecte europeu Sustainable Future, del programa Youth in Action, en el

qual participa el Consorci de la Ribera (format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa).

El president de l’ens comarcal, Cristóbal García, presentarà l’acte i a continuació els joves formaran tres taules de debat sobre mobilitat sostenible, participació ciutadana i protecció del medi ambient, moderades per tècnics de la matèria. Els problemes detectats i els resultats i conclusions obtinguts es traslladaran a les

Agendes 21 locals.

L’acte estarà obert a la premsa, que podrà prendre imatges i entrevistar als assistents. Posteriorment s’enviarà una nota de premsa i fotografies de l’acte als mitjans de comunicación.

Dia: 30 de juliol de 2012

Hora: 17 hores

Lloc: Mancomunitat de la Ribera Alta (C/ Taronger 116, Alzira)

 
 

Cuatro canteranos béticos en la convocatoria del COTIF de l'Alcúdia

 
 

La cantera del Real Betis atraviesa uno de los momentos más dulces de su historia y una prueba de ello vuelve a ser la importante presencia de jugadores verdiblancos en las convocatorias de la selección española en categorías inferiores. En este caso, un total de cuatro canteranos béticos han sido citados por el seleccionador español sub-20 para el Torneo que se disputará en L’Alcudia, del 15 al 23 de agosto próximo.

En concreto los futbolistas citados del Real Betis por el seleccionador son Vadillo, Varela, Nono y Carlos García, siendo de esta forma el equipo bético uno de los que más internacionales aporta a la selección española. España se medirá a Japón, Arabia Saudí y la siempre potente Argentina. Noticia de number 1 sports.es

 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal