La proxima jornada pot abastar el lideratge . Amb la seua ilusió, unida a la gran experiència del seu entrenador Ricardo Fayos, tècnic pioner a la comarca en el futbol femení, a bon segur que aconseguiran la seua meta que no es altra que l'ascens de categoría

" />

Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de enero de 2009
Clic en la foto para ampliar

Equip Femení del Ciutat d'Alzira FB 2008-2009
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Ciutat d'Alzira femeni amb clares opcions d'ascens

La proxima jornada pot abastar el lideratge . Amb la seua ilusió, unida a la gran experiència del seu entrenador Ricardo Fayos, tècnic pioner a la comarca en el futbol femení, a bon segur que aconseguiran la seua meta que no es altra que l'ascens de categoría


L' equip Femení del Ciutat d'Alzira FB, que milita en la 2ª categoría regional, conta esta temporada amb serioses opcions d'abastar la 1ª categoría en pujar enguany els tres primers classificats de cada grup.

El conjunt que entrena Ricardo Fayos es segon, a falta d'una jornada per culminar la primera volta, pero el proper dissabte té una magnífica oportunitat d'abastar el  lideratge si guanya un rival directe com es el Real de Gandía.

El grup està en estos moments encapçalat pel CE La Costera, amb 29 punts, seguit del Ciutat d'Alzira amb 27 punts i el Real de Gandía amb 26 punts. Pero l'equip de Canals ha jugat un partit mes i per tant li correspon descansar en la próxima jornada. Per cert els de la Costera visitaràn Tulell el 24 d'este mes en el primer encontre de la segona volta.

Les xiques d'Alzira estàn cuallant una magnifica temporada després d'assimilar una ampla renovació de la plantilla en la temporada passada. En ésta son les màximes anotadores amb un total de 56 gols el que comporta una mitjana de 5 gols per partit.

Els dos pròxims encontres son importants per determinar si a més d'aspirants a l'ascens son també serioses candidates a proclamar-se campiones. 

Amb la seua ilusió, unida a la gran experiència del seu entrenador Ricardo Fayos, tècnic pioner a la comarca en el futbol femení, a bon segur que aconseguiran la seua meta que no es altra que l'ascens de categoría.

L'encontre del pròxim dissabte contra el Real de Gandía es disputarà a Tulell a partir de les 3 i mitja de la vesprada. 

Xavier Espanya

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pepe - 15/01/2009
Felicitar al equip femeni de Ricardo Fayos i ojala queden campeones, un del tavernes femeni,que intentarem aguantar el cuart puesto

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal