Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de junio de 2012
Clic en la foto para ampliar

Hui arranca la quinta edició del Campus Cristian Castells a Sueca
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA
El joven de Algemesí agredió a su pareja casi un mes después de cumplir condena por haberle dado dos puñetazos

Un juez investiga si Carcaixent rebajó licencia de obras a una empresa
Mayor: “Els cullerencs patixen més ara que fa un any”
Asseca pedirá explicaciones por la discriminacion que sufren
Catadau acull una campaya de prevenció del melanoma
MC MUTUAL premia a tres estudiantes del IES 9 de Octubre de Carlet
Sueca rep l’equip femení de triatló Suheca.com
Es presenta la V edició del Campus Cristian Castells en Sueca
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


 

 

.-000150

 

El joven de Algemesí agredió a su pareja casi un mes después de cumplir condena por haberle dado dos puñetazos

Según han informado fuentes del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la víctima denunció al supuesto agresor por haberle dado dos puñetazos, y por estos hechos hubo sentencia firme y la pena --40 días de trabajos en beneficio de la comunidad y prohibición de aproximarse a la víctima o de hablar con ella durante ocho meses y dos días-- se cumplió sin incidentes que consten al juzgado de lo Penal encargado de la ejecutoria en el cumplimiento de la orden de alejamiento.

Tal y como consta probado en la sentencia fijada contra el detenido, este hombre, de nacionalidad marroquí, en situación regular en España, agredió a su pareja sobre las 00.30 horas del día 24 de septiembre de 2011 tras una discusión, en la calle Montaña de Algemesí.

En concreto, el hombre pegó dos puñetazos con el puño cerrado en la cara a su pareja, y estos hechos fueron presenciados por dos agentes de la Policía Local, que acudieron al lugar alertados por los vecinos. La mujer no sufrió ninguna lesión como consecuencia de estos hechos.

El hombre, sin antecedentes penales, reconoció los hechos que se le imputaban y se conformó con la pena fijada por el magistrado en septiembre del pasado año.

Transcurrido casi un mes, este mismo hombre ha sido detenido este sábado por presuntamente herir con un arma blanca a su pareja, quien debido a su evolución favorable recibirá el alta hospitalaria este mismo lunes, según han confirmado a Europa Press desde el Hospital de la Ribera de Alzira. El hombre pasará previsiblemente este martes a disposición judicial. Fuente: Europa Press

 
 

Asseca pedirá explicaciones a la concejalía de comercio y hostelería por la discriminación a la que les está sometiendo

La Asociación Asseca muestra su malestar por el favoritismo con que el Equipo de Gobierno municipal, a través de la Concejalía de Comercio y de hostelería trata a los establecimientos asociados a Asseca, asociación local que lleva muchos años funcionando en interés del comercio de Carcaixent y que en las últimas legislaturas ha visto cómo se han estado cometiendo “irregularidades” con los fondos destinados a la promoción del comercio en general. El Equipo de Gobierno está dando un trato de favor a una asociación minoritaria creada recientemente, discriminando tanto a Asseca como a los comerciantes y hosteleros no asociados de Carcaixent.

No resulta admisible, que desde las Concejalías, a través del AFIC, se hallan mantenido varias reuniones para organizar la campaña “Compres & Copes Nit d’estiu” con la asociación Móntatelo y no se halla invitado a esas reuniones ni a la asociación Asseca, ni al resto de comerciantes y hosteleros no asociados.

Entendemos que es una actividad que se encuentra en las mismas condiciones que las planteadas durante años por Asseca y si en aquellas ocasiones, por tratarse de una actividad subvencionada por el Ayuntamiento, se obligó a comunicar a todos, asociados y no asociados, por no provocar una competencia desleal hacia ellos, en esta campaña de “Compres & Copes Nit d’estiu” la competencia desleal sigue existiendo con el resto de establecimientos y la campaña va a desarrollarse, financiada por el Ayuntamiento

pero sin invitar al resto de comerciantes y hosteleros de Carcaixent, asociados o no.

Nos encontramos ante una actitud desleal y de trato de favor por parte de la Concejal de Comercio, hacia una asociación en perjuicio de otras. No resulta admisible que se esté poniendo medios personales y materiales públicos, pagados con el dinero de todos, a disposición de una asociación para realizar sus actividades sin contar con el resto, pues esto implica que varios funcionarios trabajarán no para todos los comerciantes y hosteleros, sino exclusivamente para beneficiar a unos pocos, cuando durante años y en iniciativas presentadas por la asociación Asseca, siempre se ha invitado a todo el comercio y la hostelería a participar para conseguir mayor éxito en cualquier evento y un máximo provecho de los recursos municipales.

No se entiende por qué se pretende desde el Equipo de Gobierno en nuestro Ayuntamiento destruir el trabajo que tanto ha costado hacer desde Asseca, y que entre otros ha propiciado la unión y el asociacionismo de todo el tejido empresarial en Carcaixent, la unidad es una necesidad esencial para la reactivación del sector comercial y hostelero en nuestra población y no generar “polémicas” que es lo último que necesitan estos sectores actualmente en crisis.

Tenemos que recordar a la Concejal de Comercio, que el espíritu de los gobernantes debe ser el conseguir la unión de TODOS los comerciantes y no el intento continuo que se está haciendo desde la Concejalía de Comercio desde hace tiempo, ya en la anterior legislatura con Marian Corbí y ahora con la actual Blanca Garrigues, de conseguir la desaparición de la asociación Asseca. No vamos a consentir esta política de acoso y derribo.

Desde Asseca, estamos totalmente de acuerdo con cualquier tipo de iniciativa que promocione e incentive el comercio y la hostelería local, y esto lo hemos demostrado en numerosas ocasiones, pero nos sentimos discriminados y reclamamos el mismo trato para todas las asociaciones y que se respalde la unidad del tejido empresarial de Carcaixent, lo cual beneficia a todos, empresarios y ciudadanos.

Asseca
 
 

Mayor: “Els cullerencs patixen més ara que fa un any”

El líder socialista responsabilitza Sanjuán d'haver abandonat els veïns i dur l'ajuntament a la ruïna económica.

Un any després de la reelecció d'Ernesto Sanjuán com a alcalde de Cullera, “el que tenim és més desocupació, més ruïna econòmica municipal i retalls socials que afecten els més dèbils”, ha denunciat Mayor. “És una realitat objectiva, que patim dia a dia”, hi ha dit.

El portaveu socialista ha recordat que “Sanjuán es va presentar a les eleccions dient que en dos mesos començaven les obres del Manhattan i que donaria treball a tot el món.

Ni hi ha Manhattan, ni hi ha treball per a ningú. Ens van mentir i es van burlar dels ciutadans que van confiar en ells de bona fe”, ha afirmat el líder de l'oposició.

“No han presentat cap pla d'ocupació i han deixat abandonats els veïns de Cullera, mentre ells mantenen els seus sous i els seus privilegis. Viuen en una altra realitat”, ha subratllat el líder socialista.

Mayor s'ha fet ressò del sentir del carrer: “Cada dia hi ha més famílies sense ingressos i els que tenen una ocupació han vist reduïts els seus sous i tenen molta por a perdre’ls.

No podem continuar vivint en esta angoixa constant; la gent necessita el seu ajuntament, però els seus governants ni estan ni se'ls espera”.

Les solucions socialistes cullerencs patixen més ara que fa i contundent s'ha mostrat hui el de Cullera, Jordi Mayor, després del primer any de legislatura a la Mayor ha assenyalat que Cullera “requerix un canvi radical si vol eixir avant”. “Cal posar en marxa un pla de sanejament econòmic, reduir dràsticament el nombre d'assessors, rebaixar els sous dels regidors i fer un nou pressupost adaptat a la realitat econòmica municipal”, ha proposat.

“Tot això ha de vindre acompanyat d'un pla de creació d'ocupació i creixement econòmic, un full de ruta per tal de traure Cullera avant perquè si no és així no eixirem d'este forat negre”, ha afegit.

Jordi Mayor ha recordat que “hi ha solucions”. “Els socialistes ens presentàrem a les eleccions del 2011 amb un projecte que preveia la creació de 2.000 llocs de treball gràcies la conversió de Cullera en el nou referent turístic de la Comunitat Valenciana. És necessari un govern competent capaç de dur a terme eixe ambiciós projecte, beneficiós per a tota la ciutadania. El PP i Sanjuán han demostrat que ja no servixen per a dirigir el nostre municipi”, ha conclòs.

Socialistes de Cullera

 
 

L’Ajuntament de Sueca rep l’equip femení de triatló Suheca.com

 
 
 

Entre els seus triomfs esportius, destaca haver sigut triat el millor equip de la Comunitat Valenciana el passat any L’Ajuntament de Sueca va oferir, divendres passat, una recepció oficial a l’equip femení de triatló Suheca.com pels excel·lents resultats esportius aconseguits en els últims mesos. De les 19 components que formen l’equip, deu van ser les esportistes que van assistir al saló de plens on els esperaven l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i les també regidores Pilar Moncho i Celia Beltrán.

Raquel Perez, Silvia Pérez, Amparo Muñoz, Mª José Muñoz, Àngels Vidal, Neus Vidal, Maribel García, Sara Ferrairo, Rosa Sansaloni i María García, van acudir acompanyades pel president del club, Vicent Burguera, i el seu entrenador, José Cardo.

En primer lloc, va prendre la paraula la regidora d’Esports, Teresa Ribes, per a assenyalar que "el club de triatló Suheca.com és un exemple d’un club que treballa molt i que treballa molt bé, i al final arriben les recompenses. Jo vos anime que continueu així, perquè vindran més triomfs, i sabeu que sempre tindreu l’Ajuntament de Sueca al vostre costat".

Després d’estes paraules, el president, Vicent Burguera, va fer entrega d’unes camisetes del Club a l’alcalde i a la regidora d’Esports, i va agrair l’Ajuntament haver-los rebut.

També va recordar, davant els presents, tots els triomfs que l’equip femení havia aconseguit en l’últim any, individuals i col·lectius. Per la seua banda, l’entrenador, José Cardo, va ressaltar que "la bona trajectòria seguida en els últims anys s’aconseguix gràcies a l’amistat de totes elles, a la humilitat, al treball ben fet... i per descomptat, al fet que són totes grans esportistes". Cardo va voler també, durant l’acte, rendir un xicotet homenatge l’equip masculí del Club.

Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va afirmar que "actes com este fan que un se senta especialment orgullós de representar la seua ciutat. Estem passant èpoques difícils i actes com este reconforten. M’agradaria animar-vos a continuar treballant així de bé, fent equip, perquè així és com s’aconseguixen els resultats".

Entre els triomfs aconseguits per l’equip femení de triatló Suheca.com en els últims mesos, destaca: l’ascens a Segona Divisió Nacional; el primer lloc en el 13é Triatló "Ciutat de Cullera"; la segona posició en el prestigiós triatló de Fuente Álamo; i haver sigut triat, per la Federació Valenciana de Triatló, millor Club de la Comunitat Valenciana l’any 2011.

Al finalitzar l’acte, els representants del consistori van entregar un obsequi a totes les components de l’equip, així com als directius del Club.

Ajuntament de Sueca

 
 

Es presenta la V edició del Campus Cristian Castells a Sueca

Des de hui, i fins al 30 de juny, quaranta xiquets disfrutaran de totes les activitats i novetats que inclou esta edició. Hui arranca la quinta edició del Campus Cristian Castells a Sueca, un esdeveniment esportiu que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un dels millors en la seua categoria en tota la Comunitat Valenciana. Divendres passat es va realitzar la presentació oficial en què es van anunciar totes les novetats d’esta edició, que comptarà amb la participació de quaranta xiquets, supervisats pel director del Campus, el futbolista suecà, Cristian Castells, i tot l’equip tècnic.

Com en anys anteriors, la finalitat del Campus Cristian Castells és la d’ensenyar els xiquets, a través de la pràctica de l’esport, una sèrie de valors molt importants que els ajudaran en el seu desenvolupament personal, com són l’esforç, el sacrifici, l’exercici, la camaraderia, cuidar la salut, etc. Com a novetats enguany destaquen: l’ampliació fins als 16 anys dels participants, les classes d’anglés que rebran els xiquets i el fet que totes les activitats esportives es desenvoluparan en el nou camp de gespa artificial.

A la presentació oficial del V Campus Cristian Castells, realitzada en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, van assistir: l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; membres de la corporació; el màxim patrocinador de l’esdeveniment, Juan Andrés Fuset; el promotor i director del Campus, Cristian Castells; i tot l’equip de professionals que treballarà amb els xiquets; així com els participants i els seus familiars. “En totes les edicions anteriors s’ha rendit un homenatge a algun futbolista

o ciutadà suecà. Jo crec que, enguany, la persona idònia per a rebre eixe homenatge és Cristian, per tot l’esforç i tot el que li està dedicant a estos xiquets i a Sueca. El Campus que hui es presenta ha sigut el referent per a molts altres, perquè no consistix només a ensenyar-los a jugar a futbol unes hores al dia; estos xiquets disfrutaran convivint durant una setmana realitzant tot tipus d’activitats”, en paraules de Fuset. “Hui és un dia molt especial perquè el Campus complix cinc edicions. Han sigut cinc anys de molt d'esforç, de dificultats... i per això vull donar les gràcies a l’Ajuntament, al patrocinador, a totes les empreses col·laboradores i a les famílies dels participants. En esta edició hem introduït novetats com la professora d’anglés, el fisioterapeuta... sempre volem millorar i fer un pas endavant”, va afirmar Castells. El promotor del Campus va insistir en la idea del valor de la convivència i de l’aprenentatge “no es tracta de tindre-los entretinguts unes hores, sinó que aprenguen, divertint-se, valors importants: com que per a saber guanyar, cal saber perdre; com que per a saber competir i guanyar, han de saber respectar l’entrenador, els companys, etc.”.

“El Campus que hui es presenta no és un campus qualsevol. En ell es treballen diferents vessants: l’esportiva, la lúdica, la cultural... El treball que fà, tant Cristian com tots els monitors, és molt important. Per a l’Ajuntament és molt gratificant que el Campus puga desenvolupar-se en el nou camp de gespa artificial tan anhelat per tots”, va afirmar Ribes. “L’esforç que està fent Cristian és encomiable. Ell fa tot açò perquè li agrada el futbol, perquè li agrada ensenyar els xiquets i li agrada que Sueca triomfe en l’esport. Per part de l’Ajuntament, m’agradaria dir que, mentres Cristian, patrocinadors, col·laboradors i famílies dels xiquets, tinguen forces per a continuar, nosaltres estarem al vostre costat”, en paraules de Campillo.

L’equip tècnic de la V edició del Campus Cristian Castells està format per :Juan José Llopis, director equip mèdic; María Vallet, nutricionista; Jordi Beltrán, fisioterapeuta; Davinia Boll, professora d’anglés; Quique Tortosa, jugador del Burgos CF, ex jugador de l’Albacete; Elías Molina, jugador del Burgos CF, ex internacional selecció espanyola; Leandro Montagud, porter de l’Elx CF; Marc Castells, jugador del València CF; James Granell, ex futbolista d’equips de la comarca; Cristian Baldoví, entrenador de futbol, tècnic superior en Activitats Físiques i Esportives; Toni Dasí, ex jugador professional, entrenador nacional.

Ajuntament de Sueca

 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 

 

 


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal