Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de junio de 2012
Clic en la foto para ampliar

Més Algemesí denuncia el lamentable estat de la barana del riu Magre
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA
El juez de Sueca abre juicio oral contra el alcalde de Cullera

Més Algemesí denuncia l’estat de la barana del riu Magre
Cullera: “Es muy duro decirle a un enfermo que no le puedes atender”
La juez imputa al exdirector de la Caixa Rural de Alginet
El ex concejal de Turismo de Cullera defiende al alcalde
Abierto el plazo para el campeonato de fútbol sala deTurís
Inauguran una nave almacén municipal en Corbera
I Encuentro de Jazz y Música Moderna en Turís
Baldoví, del Almussafes, campeona autonómica
Sueca serà l’epicentre del ciclisme valencià
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


 

.-000150

Més Algemesí denuncia el lamentable estat de la barana del riu Magre que representa un perill per als xiquets

Més Algemesíconsidera lamentable i perillosa la situació de la barana del riu Magre en la part del camí de Berca, i que va des de la passarel·la dels Maristes fins més enllà del la intersecció del camí Algoleja.

Aquesta barana, que ja de per si es perillosa perquè no impedeix que cap xiquet o xiqueta puga caure al llit del riu és, a més a més, inexistent en molts punts del riu, i especialment en aquells on hi ha una xicoteta arbreda.

Cal tenir en compte que el camí de Berca, a l’altra banda del riu Magre, és utilitzat a diari per desenes de persones que el fan servir per córrer, anar amb bicicleta, caminar i/o passejar fins arribar a l’a desembocadura del Magre al Xúquer. Sovint aquest trajecte el fan famílies amb xiquets i xiquetes menuts. Dissortadament, com hem dit, tant per actes vandàlics injustificats com per efectes del pas del temps la barana no es troba en molts trams en condicions adequades. Inicialment, a diferència de l’existent en l’altra banda que és d’obra, aquesta barana era una barana de ferro amb un passamà i una barra transversal a meitat. Sobra dir que no sembla ser el millor tipus de barana de protecció per a evitar caigudes dels xiquets o xiquetes. No obstant això, el pitjor no és la seua ineficàcia per a aquesta qüestió, sinó que en determinats punts falten trams sencers d’aquesta barana. Especialment falten en la xicoteta arbreda de moreres que hi ha en la corba que hi ha abans de la intersecció d’aquest camí amb el camí d’Algoleja.

Més Algemesí entén que aquest camí, tan transitat i que està funcionant com una autèntica via verda ha d’estar millor arreglat, i ha de tenir unes mínimes condicions de seguretat, condicions que passa per reparar i substituir la barana d’aquesta part del riu, i especialment la que es troba davant d’aquest xicoteta arbreda. De fet resulta increïble que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que tan estricta és per determinades coses, i qui entenem que és qui té la competència d’aquesta qüestió, no haja actuat fa temps. Considerem lamentable l’estat d’autèntic abandó d’aquesta barana, ja que són les pròpies administracions, tant la municipal com l’estatal les que deurien de fixar-se i impedir aquesta situació que ve de lluny.

Al mateix temps considerem que aquesta arbreda està infrautilitzada i que perfectament podria fer-se servir com una xicoteta àrea de descans netejant-la i instal·lant-hi uns quants bancs i taules de pedra o d’altre material antivandàlic, i dotant-la, com no, de papereres i/o contenidors i.

És per això que Més Algemesí, seguint la seua política d’ocupar-se de les preocupacions que li traslladen els veïns, i després de la denúncia sobre aquesta qüestió feta per un conciutadà, portarà a les comissions, i si s’escau al plenari, aquesta qüestió per tal que la Confederació -o qui corresponga- no sols repare la barana, sinó que a ser possible, la canvie i la millore. També demanarem que la Confederació i l’Ajuntament col·laboren conjuntament i convertisquen aquesta arbreda de moreres en una xicoteta àrea de descans que puga ser aprofitada per tots els ciutadans

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal Més Algemesí

 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasAlgemesí

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal