Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar

Julia Tomás (a la derecha de la foto), de Carlet, ha asistido a la recepción real de los Príncipes de Asturias de una representación de los jóvenes participantes en la ‘XII Sesión Nacional de modelo de Parlamento Europeo’
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA - ACTUALIZACIÓN CONSTANTE
“La Consellera d’Educació ve a Carlet amb les mans buides a ‘auxiliar’ a l’alcaldessa”

EDICIÓN DE LA TARDE
EU d’Algemesí exigeix més neteja i menys excrements de gossos
Carlet - Julia Tomás asiste a la recepción de los Príncipes de Asturias
Algemesí celebra els 300 anys de la mort de Joan B. Cabanilles
I Jornada de Logskate i Art Urbà d’Algemesí
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


 

Esquerra Unida d’Algemesi exigeix més neteja i menys excrements de gossos i una millor senyalització dels passos de vianants

Asensio García (EU): “Els darrers anys Algemesí pareix una ciutat abandonada, la neteja brilla per la seua absència i els excrements d’animals és multipliquen per tot arreu”

Esquerra Unida d’Algemesí ha demanat en distintes comissions informatives al regidor de serveis públics que extreme la neteja dels carrers de la ciutat, ja que als darrers anys qualsevol persona pot comprovar l’estat de brutícia dels nostres carrers, al mateix que han demanat extremar els controls sobre l’abundància dels excrements d’animals, especialment gossos, tot i que la consciència ciutadana dels propietaris ha millorat de forma considerable. Lamentablement aquest augment de la sensibilitat no deixa de banda a que hi han propietaris desaprensius cap a la resta de veïns i junt a la falta de neteja fan que els excrements estiguen 3 i 4 dies al carrers de la ciutat.

Asensio García també ha declarat ‘que els passos de vianants estan totalment desapareguts, necessiten una capa de pintura urgent i front a tot açó el regidor de serveis públics sembla estar encantat de conèixer-se i de la seua inoperància, més pendent de les altres regidories que porta i les seus reunions en empresaris de la localitat’.

Es per aquest motiu, que la nostra formació, presentarà per al plenari de maig una moció al respecte, ja que un poble brut i descuidat és contradictori amb el que marca la Agenda Local 21 de crear espais sensibles i ciutats per que la ciutadania puga gaudir d’un entorn saludable.

EU Algemesí
 
 

La carletense Julia Tomás asiste a la recepción real de los Príncipes de Asturias

La Casa Real recibió ayer en audiencia a una representación de los jóvenes participantes en la ‘XII Sesión Nacional de modelo de Parlamento Europeo’ entre la que se encontraba la carletense Julia Tomás Chenoll. Sus Altezas Reales los Príncipes de Asturias, Don Felipe y Doña Letizia, realizaron la recepción en el Palacio de la Zarzuela.

El ‘Modelo de Parlamento Europeo’ es un programa educativo cuyo objetivo es fomentar en los jóvenes la conciencia de identidad europea y la cultura de debate parlamentario constructivo, a través de la recreación de sesiones parlamentarias para estudiantes, a nivel escolar, autonómico, nacional y europeo, en las que pueden expresar sus ideas, escuchar las de los demás, dialogar, debatir, y alcanzar consensos sobre diversos temas de actualidad. Sus conclusiones finales serán presentadas al Parlamento Europeo.

Este programa está dirigido a estudiantes de 1º de Bachillerato y de 1º de Ciclos Formativos de Grado Medio, de 16 y 17 años, está patrocinado por la Obra Social de Caja Madrid y gestionado por la Fundación San Patricio.

Julia Tomás Chenoll ha sido seleccionada para participar en la fase internacional del proyecto junto a 22 representantes españoles. La joven carletense es la única representante de la Comunidad Valenciana.

Los alumnos han realizado trabajos sobre los temas propuestos. Este año, la temática propuesta ha sido: ‘Redes sociales y privacidad’, ‘¿Cómo evitar la sobre explotación de los recursos pesqueros?’, ‘La energía nuclear’ y ‘Política Exterior Común de la Unión Europea a favor de los Derechos Humanos’.

Julia Tomás se convirtió durante unos días en una eurodiputada y tuvo que hacer una exposición como si de un legislador europeo se tratase. Ella defendió su trabajo sobre la privacidad en las redes sociales, y tuvo que hacerlo en inglés, pero esto no supuso un inconveniente para la joven, sino todo lo contrario, un gran reto.

Los 20 mejores parlamentarios de esta primera fase nacional han sido seleccionados para representar a España en las Sesiones Internacionales. Julia Tomás tendrá la oportunidad de debatir con estudiantes de todos los países de la Unión Europea. La fase internacional tendrá lugar en dos sedes diferentes, Ljubljana (Eslovenia) y Cádiz (España), centro durante este año de las celebraciones del bicentenario de la Constitución de 1812.

Ajuntament de Carlet
 
 

Algemesí celebra els 300 anys de la mort de l'organista Joan B. Cabanilles

Diumenge 29 d’abril - Te Deum en honor a Joan Baptista Cabanilles. Basílica de Sant Jaume, a les 12:30 hores. A la finalització (al voltant de les 13 hores), inauguració de la placa commemorativa en el monument dedicat a Cabanilles, ubicat a la plaça de Cabanilles - Parc de Salvador Castell.

 
 

 “La Consellera d’Educació ve a Carlet amb les mans buides a ‘auxiliar’ a l’alcaldessa”

El grup municipal Bloc-Compromís considera que la visita de la Consellera d’Educació a Carlet “una petición realizada desde el Ayuntamiento ante la delicada situación que se está viviendo en esta materia pública”, segons paraules de la pròpia alcaldessa, només tenia per objecte la foto amb els directors dels centres educatius després de la gran mobilització que va haver a Carlet per les retallades brutals que està portant a terme el PP en l’educació pública i després del seu gran menyspreu als ciutadans negant-se a rebre als representants docents en l’Ajuntament, on acabà la protesta.

Al respecte, el regidor de Bloc-Compromís Josep Àngel Hervàs ha manifestat que “just uns dies després que Bloc-Compromís de Carlet informara àmpliament, a través de la seua publicació local, de l’èxit de les mobilitzacions, l’alcaldessa ha volgut contraatacar ni més ni menys que portant a la consellera, per cert que amb les mans buides, per a aconseguir una foto amb els directors i traure-la en el pròxim pamflet mensual que subvenciona l’Ajuntament”. Hervàs ha recordat que “el que ha de fer la consellera és restablir el servei de batxillerat nocturn que el PP ha suprimit de Carlet després de 30 anys, justament quan més demanda hi havia perquè ara fa més falta que mai, davant la greu situació d’atur que hi ha i la consegüent necessitat de més formació educativa”. El regidor de Bloc-Compromís ha afegit que “hauria pogut comprometre’s a cobrir les baixes de professorat que estan temps i temps sense cobrir al nostre poble, per no parlar del barracó del col·legi Sant Bernat o l’autèntic ofec que la Conselleria està perpetrant contra el Conservatori Perfecto Garcia Chornet, al qual li ha llevat les dos terceres parts de la subvenció, deixant-lo en una situació gravíssima.”

Hervàs ha declarat que, lluny de cap compromís per part de la Conselllera, “ el PP encara va a fer tot el possible per perjudicar més l’escola pública, amb més massificació a les aules, menys professorat i menys beques”.

El regidor de Bloc-Compromís ha finalitzat diens que “el que cal a Carlet no són visites de la consellera amb les mans buides per a regalar-li una foto a l’alcaldessa, sinó que resolga els greus problemes que el seu govern ha creat en perjudici de l’ensenyament públic de la nostra ciutat.”

Secretaria de comunicació del Bloc de Carlet
 
 
 
I Jornada de Logskate i Art Urbà d’Algemesí
 
 
 
 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

EN TIEMPO REAL

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasAlgemesíCarlet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal