Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
jueves, 23 de junio de 2011
Clic en la foto para ampliar

Pancarta del Moviment 15-M de Alzira que se va exhibir en la última manifestació en Valencia. Foto:HayacK
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira acollirà demà la marxa dels indignats

En la Plaça del Carbó, a les 20:00 hores, es farà la assemblea informativa i desprès un sopar popular


 

Aprofitant l’Assemblea de demà a Alzira, acollirem la marxa dels indignats est que arriba aquest dia al nostre poble i que ix des de l’Acampada València cap a Madrid (Plaza del Sol) per la manifestació de 23 de juliol. S’han organitzat altres marxes arreu d’Espanya, des de Galicia, Catalunya, Andalusia, etc., i totes s’uniran a la capital. La seua idea és recórrer diversos pobles de camí a Madrid i passar allí la nit, per tal de contribuir a mobilitzar la població, recolzar els ja mobilitzats i recollir propostes que, després de ser estudiades i agrupades, es presentarien a la manifestació de Madrid. També animen a que s’incorporen altres ciutadans a la Marxa Est, per fer una columna cada vegada més gran.

A més dels indignats de València, també estaran presents participants de les assemblees de pobles del nostre voltant, i que ens explicaran com es desenvolupa el moviment als seus carrers.

Tots junts realitzarem una Assemblea informativa a la Plaça del Carbó d’Alzira (davant de l’Ajuntament), que girarà al voltant dels següents punts.

 

Ordre del dia de l’assemblea de demà

(Abans de començar l’assemblea informativa, mentre va arribant la gent, la Comissió de Creativitat oferirà jocs i activitats lúdiques per implicar a la gent i anar trencant el gel).

Benvinguda de la Marxa dels indignats de València cap a Plaça del Sol i dels pobles que els acompanyen. Intervenció d’aquestos i de participants i d’Assemblees de pobles propers.

Intervenció de les comissions de l’Assemblea d’Alzira, si alguna té coses que aportar.

Recordatori i informació sobre la Manifestació a nivell nacional del passat diumenge 19 de juny.

Xerrada informativa del Pacte de l’Euro a càrrec d’experts sobre economia. En acabar la xerrada, tindrem un torn obert de paraula per debatre sobre el Pacte de l’Euro. Mentrestant, es projectaran fotografies de la manifestació 19J a València.

Torn obert de paraula.

 

Quan acabem l’assemblea, i amb motiu de la visita al nostre poble de la Marxa dels Indignats a Madrid, farem unsopar popular a la mateixa plaça. Demanem als assistents de l’assemblea que, a més del seu sopar, aporten una segona ració per tal que, entre tots, oferim un bon sopar als companys de la Marxa Est. Després, o durant el sopar, disfrutarem de la projecció a l’aire lliure del documental “debocràcia” sobre Grècia, extrapolable a Espanya.

Moviment 15-M

 .-000096


 

               
             .-000070                                                                .-000019

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Astra - 23/06/2011
parece mentira que estos indignados,no esten indignados con la participacion de España en las guerras de Afganistan i libia,porque las pancartas del ¡ No a la Guerra¡ brillan por su ausencia,¿ pero no son gente pacifista ? os voy a dar unas ideas,podeis llamar a Zapatero ¡asesino!, mancharos las manos de sangre o porque no,asaltar las sedes del psoe, ¿ os suena de algo ?
HayacK - 23/06/2011
¿Que no las había? Fuiste a la manifestación Astra?
Eso es lo que querrían los "ultra-centristas", que los chicos del 15m hiciesemos como los camisas negras para justificar así sus delirios.
Vectra - 23/06/2011
¡Pues seguro que no las habian Hayack, esas pancartas todos los pacifistas las archivaron cuando dejó de governar Aznar y las guardan para cuando vuelva Rajoy!
¿El movimiento 15M apoya el dialogo con la banda terrorista ETA y los chivatazos del caso Faisán?, como eso lo hace la izquierda supongo que si ¿no?
HayacK - 24/06/2011
Y como lo sabes Vectra? Tal vez has sido tocado por Dios? Tienes visiones tal vez? Adivido? Pues dame el proximo número de la ONCE, anda XD
¿Por qué no vienes y lo preguntas?
Batiste - 24/06/2011
Aquest moviment sorgix manant el PSOE a l'Estat espanyol. Un dels fets mès criticats per aquest moviment és el rescat dels bancs pel govern de l'Estat espanyol. I es seguix diguent que aquest moviment és de socialistes en contra del PP. En fí.
Vos convidem a que vingueu a l'assemblea i doneu la vostra opinió.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal