Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira presenta una programació cultural de tardor adaptada i segura

Tota la programació tindrà lloc a la Casa de la Cultura


._000691

La Regidoria de Cultura ha presentat la programació cultural de teatre, cinema, música i dansa per als mesos d’octubre, novembre i desembre, que enguany tindrà lloc íntegrament a la Casa de la Cultura, a excepció de Somriu als Parcs.

“Els últims mesos hem hagut d’adaptar-nos a les noves condicions de seguretat exigides per la pandèmia. En un primer moment vam haver d’ajornar actes, després del confinament començàrem a programar a curt termini i ara tornem a presentar una proposta trimestral, pensada per a les noves circumstàncies, seguint les mesures de seguretat, els aforaments, les condicions de desinfecció i la distància social. Fem #CulturaSegura” ha manifestat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Este divendres 23 d’octubre donarà el tret d’eixida La Bíblia contada per Xavi Castillo, versió íntegra de l’Antic i el Nou Testament, un espectacle de teatre per a joves i adults. Seran dos representacions de la companyia Pot de Plom amb aforament reduït que es podran seguir en dos sessions a les 19.30 i a les 22.30 hores.

Sense deixar de banda el teatre, acabarem octubre amb La Troupe Malabó i La Mala amb Sophie, una proposta de circ líric femení per a tota la família.

A novembre rebrem Cashalada Cia amb Divina Aberració, un concertàs que ens baixarà a l’infern per a fer-nos sentir en el paradís. També tindrem amb nosaltres Lola Moltó amb l’obra Assumpció i L’Horta Teatre presentarà la seua obra Horta dirigida a tots els públics. I per tancar amb el teatre, a desembre Alzira serà seu de l’estrena de l’espectacle La Sort, de Pérez &Disla, una peripècia emocional que parla de l’experiència d’una parella homoparental per tal de formar una família. A més, també tindrem opcions d’espectacle familiar amb Güela Güela.

Una de les novetats de la tardor és la celebració de la primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància d’Alzira, A la d’1, 2 i 3!, que tindrà lloc la primera setmana de desembre als centres educatius, la biblioteca municipal i la Casa de la Cultura. Tindrem espectacles de teatre, presentacions de llibres, contacontes i un taller d’expressió teatral.  

El divendres 30 d’octubre es recupera la programació del Club Cinema amb una divertida proposta amb AlJazira, cinema mut amb música en directe. En esta ocasió gaudirem de Sunrise de Murnau, acompanyats de piano i clarinet. També podrem assistir al llarg de la tardor a les projeccions de A rainy day in New York, La trinchera infinita, La innocència o Lo que arde, pel·lícules que s’havien ajornat amb motiu de la Covid 19.

La música també serà protagonista a l’auditori de la Casa de la Cultura amb el concert líric, òpera i sarsuela amb nom de dona i de la mà del Club de Jazz Aljazzira ens arribaran els concerts d’Esgas Quintet Monk Tribute i Perico Sambeat Trio, activitats que també s’havien ahornat per la crisi sanitària.

Per últim, no podem oblidar Somriu als Parcs, que celebrarà una edició especial des de la plaça Alborgí (Gran Teatre). Hi haurà els plans més divertits per als menuts de casa amb el taller Hervàrium per a crear plantes i ecosistemes de paper, la campanya el Pont a la Natura i l’espectacle Abracadabra de la Troupe Malabó.

 

Venda d’entrades

ANTICIPADA

·         TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous de 19.30 a 21 h.

·         NOTIKUMI:

 Telèfon: 914879637, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h (de dilluns a divendres).

 Per Internet: www.notikumi.com, les 24 hores.

                  

EL MATEIX DIA DE L’ACTE

Una hora abans de l’acte, a la Casa de la Cultura.

Es podran sol·licitar els carnets corresponents, tant a l’entrada del Gran Teatre com a la Casa de la Cultura.

 
Normes COVID

Aforaments limitats i controlats amb mesures de seguretat.

MASCARETA. Ús obligatori.

DESINFECCIÓ. Ús obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada en els diferents espais.

PUNTUALITAT. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala, per la qual cosa es prega puntualitat.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS.

No es permet cap mena de gravació dels espectacles sense autorització expressa de la companyia o de l’organització.

RELLOTGES I TELÈFONS MÒBILS.

Els espectadors i espectadores hauran d’apagar els mòbils i qualsevol alarma que moleste l’atenció del públic o dels intèrprets.

CANVIS.

Esta programació està subjecta a possibles variacions.

ALTRES.

A l’interior de l’espai, no es poden consumir aliments ni introduir recipients de vidre. Per altra banda, complint la legislació vigent, no es pot fumar en tot el recinte. Es reserva el dret d’admissió.

 

Aforaments limitats i controlats amb mesures de seguretat (COVID-19)

Ús obligatori de mascareta. #culturasegura 

 


._000609


._000677

._000591

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 21/10/2020
Las urgencias del hospital colapsadas y toda esta tropa pensando en sus fiestecillas y las de sus amiguetes.
Toda esta tropa tirando de presupuesto mientras los enfermos esperan durante horas una cama en el hospital.
Mientras está imperando la prohibición de reuniones de más de seis personas, estos manirrotos del ayuntamiento malgastando y arriesgando nuestra salud en saraos innecesarios.

¡VAYA TROPA!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal