Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de diciembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira continua amb el Pla de Pavimentació de Carrers de la ciutat amb una inversió de 125.000 euros

A partir del dilluns 10 de desembre s’inicien els treballs als carrers Gerardo Laguia, Manises, Requena, Sant Andreu, Josep Ma. Llopico, Joan d’Àustria, María Plasencia i Elena Just Castillo


 

 ._000496 

La Regidoria de Gestió Urbanística continua amb les actuacions de reparació de la pavimentació dels carrers de la ciutat per tal de millorar l’accessibilitat d’aquells que ho requerixen, per la qual cosa, i a partir del dilluns 10 de desembre, s’inicien els treballs de millora de la pavimentació als carrers Gerardo Laguia, Manises, Requena, Sant Andreu, Josep Ma. Llopico, Joan d’Àustria, María Plasencia i Elena Just Castillo.

Cal destacar que també es realitzaran reparacions a l’avinguda Josefina Fernández, una de les vies de pas més importants en quant al trànsit de vehicles, en la qual, desprès de molts anys, es prenen les mesures adequades per tal de corregir els clots que s’han anat creant al centre de la via.

Una altra de les actuacions que s’efectuaran en estes obres de pavimentació és la col·locació d’empedrat en granit ignífug als emplaçaments de les falles Sants Patrons i Sant Andreu per tal que estes zones queden més protegides a l’hora de la crema dels monuments.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha assegurat al respecte: “Totes estes actuacions tenen com a objectiu la millora en la mobilitat i comoditat del veïnat, així com també dels comerços, del trànsit i la imatge de la ciutat. Una mesura més per a millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes. Volem recordar que el manteniment i la renovació del paviment als carrers és important no sols per l’estètica de la ciutat, sinó també per la seguretat a l’hora de transitar, tant a peu com amb els nostres vehicles”.

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000520 
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 08/12/2018
Es de agradecer lo que esta haciendo este gobierno en nuestras calles, porque desde hace años muchas están deterioradas y no las han arreglado otros anteriores alcaldes . ¡Gracias!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal