Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de diciembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’eliminen les fugues d’aigua a Alzira amb la nova sectorització de la xarxa de distribució d’aigua potable

En aquests moment el rendiment de la xarxa és del 71,3 %, estalviant un volum d’aigua superior als 450.000 m3 anuals


 

._000500

La sectorització de la xarxa de distribució d’aigua potable a Alzira ha passat per diferents fases per tal de complir amb l’objectiu marcat. Respecte als resultats d’esta sectorització, cal recordar que es va iniciar amb un rendiment de la xarxa del 62 % a principis de l’any 2018, i encara que l’objectiu era aconseguir augmentar aquesta xifra fins al valors d’envoltant del 70 % en uns dos anys, s’ha aconseguit dins d’aquest exercici de 2018, destacant que en aquests moment el rendiment de la xarxa és del 71,3 %, estalviant un volum d’aigua superior als 450.000 m3 anuals. També hem de destacar que al 2017 i 2018 vam augmentar la xifra de sectors fins a 15, i gràcies a aquests treballs s’ha millorat el rendiment de la xarxa en un 9,2 %

L’execució del projecte de sectorització, per part de la Regidoria de Gestió Urbanística i l’empresa adjudicatària, Aguas de Valencia, ha suposat estudiar en profunditat els més de 190 km de xarxa i dissenyar la divisió de tot l’abatiment en sectors, mitjançant la instal•lació de noves vàlvules de tall o el tancament d’existents, a més de la col•locació de contadors generals en cadascun dels sectors, per a poder conèixer en cada moment el cabal i pressió que entra als sectors i analitzar si existixen perdudes d’aigua, o assabentar-se de seguida en el cas que apareguen.

Segons ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística: “Esta sectorització és una ferramenta bàsica per a poder gestionar les perdudes d’aigua que son inherents a qualsevol sistema hidràulic i al mateix temps disminuir-les i una vegada finalitzat el 100% del projecte de sectorització de la xarxa d’aigua potable, Alzira disposarà de 30 sectors operatius, i permetrà una gestió més eficient de les perdudes d’aigua, ja que es podrà identificar la xarxa que presente més fuites i actuar més ràpidament en la seua localització. Esta és un del objectius que ens proposarem des de l’inici de la nostra legislatura, que alzira disposara de una xarxa renovada i l’aigua amb menys nitrats de la història, i ho hem aconseguit”.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 08/12/2018
Después de las mentiras que nos han contado con el almacenamiento de agua del canal de Les Bases y de todos los engaños posteriores en las inundaciones, ¿Existe alguna razón para que los creamos ahora?.
Un gabinete de comunicación que publica (tot pagat i content) fotos de restos de fibrocemento mezclado con escombros como prueba de " .. tots el materials serán reciclats i classificats..." .¿Estos chicos no se cansan nunca de hacer el ridículo?.
Mientras tanto, continúa el VERGONZOSO SILENCIO de la oposición, de los sindicatos. de los grupos ecologistas, bici-ecologistas y diversa fauna salva-todo.
Se nota que es época de asignación de subvenciones para el 2019 y todos callan por miedo a perder su trozo de tarta.

saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal