Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alzira Futbol Sala s’imposà a un bregador L’Olleria (4-8)

Els riberencs feren seu el control del marcador superada la mitja hora de l’encontre


 

 

  .-000504
 

L’Alzira Futbol Sala va véncer dissabte a l’Inmevasa L’Olleria per 4 gols a 8 i continua líder del grup XIV de Tercera Divisió amb 64 punts. Amb aquesta, els de Braulio Correal acumulen sis victòries consecutives. El triomf, de la mateixa manera que va passar en el partit de la primera volta, no va ser gens fàcil. Els de Braulio Correal varen haver de lluitar davant un L’Olleria que no estava disposat a deixar-se els punts en La Solana.

Tant és així que varen ser els locals els primers en crear perill. En el minut 2, el porter de l’Alzira FS va veure com un potent xut s’estavellava en el travesser. Després d’uns minuts amb un domini aleatori, l’àrbitre va assenyalar unes mans dins l’area local i l’Alzira va obrir el marcador des dels 5 metres per mitjà de Xavi López. L’Olleria va empatar el partit quatre minuts més tard gràcies a un gran gol de Pintiño, després d’una bona jugada individual. Xavi López, de nou, tingué l’oportunitat d’avançar al seu equip, però el baló acabà topant-se amb el pal. Qui no es trobà amb la fusta fou Xusi. El de Corbera va fer l’1 a 2 en finalitzar una bona combinació dels seus.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532


El començament del segon acte fou frenètic i L’Olleria es va posar per davant en dues ocasions. Primer Ferran Gallego empatava el partit quan tan sols s’havia consumit un minut. Dos minuts més tard, José Ortiz finalitzava un rapidíssim contracolp. Xusi, una mica en desacord amb la situació, tornà a posar les taules un segons després. Però els locals estaven bregadors, i de nou es tornaren a posar per davant amb la diana de Rafael Oviedo.

Després de l’intercanvi de gols es va tranquil·litzar el partit, però l’Alzira no estava disposat a no endur-se la victòria. Prop de la mitja hora de partit, els riberencs aprofitaren unes protestes locals per a executar un lliure indirecte i empatar l’encontre. A partir d’ací, i a poc a poc, la superioritat de l’Alzira es va materialitzar amb els gols de Cristian Araiz, José David i Molo.

Amb aquesta victòria, l’Alzira es queda líder una setmana més amb 64 punts. Per darrere, en la lluita pel títol, continuen Mislata i Maristas. El pròxim dissabte el Vila-sport visitarà el Palau d’Esports, a partir de les 17 hores.

Alzira Futbol Sala

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

.-000331 

.-000291
.-000342

._000530 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal