Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 21 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rebaixa el deute 6 milions d’euros en dos anys

‘Es pot governar i gestionar per a les persones, augmentant la inversió social i garantint la protecció dels més vulnerables’, assegura Albert Furió


 

.-000462

L’Ajuntament d’Alzira tancarà l’any amb l’amortització de 2.571.884€, quantitat que, junt amb la de l’exercici anterior, suma ja 6.000.0000 € de rebaixa de l’endeutament.

Enguany s’ha aconseguit liquidar un dels préstecs de l’Ajuntament amb l’amortització anticipada extraordinària de 1.186.394€. Esta mesura suposa un estalvi d’interessos de 108.834€.

El regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió, es mostra molt satisfet per les positives xifres al tancament financer de l’any. “Esta reducció del deute és fruit d’una bona gestió i de les polítiques responsables que han portat a terme este equip de govern, gestió que ens dóna una major llibertat pressupostària de cara al proper exercici”.

En 2015 l’Ajuntament tenia un deute de més de 16.200.000 €, després de les mesures aplicades al llarg de dos anys, esta quantitat se situa en els 10.300.000 €. Esta xifra per habitant suposa que en 2015 hi havia un deute per alzireny de 364 € i ara per ara s’ha abaixat fins als 232 € per alzireny.

La previsió de la regidoria és continuar amb la reducció progressiva del deute, fet que permet que recursos que anirien a pagar interessos, es destinen a baixar o reduir els impostos i augmentar les inversions a la nostra ciutat. "Es pot governar i gestionar per a les persones, augmentant la inversió social i garantint la protecció dels més vulnerables”, assegura Albert Furió.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000505

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Secreto - 21/10/2017
Que alegría!!! Inversión Social. Al final seguro que Alzira consigue una casa de acogida, y comenzarán las rentas mínimas garantizadas a pagarse puntualmente, seguro que también han pensado en algún comedor social. Porque supongo que todo esto es lo que van a hacer.
Que bien hablan los políticos y que mala suerte tienen, pobrecillos... Son la representación al 100% de la frase que decía mi abuela : Prometer, hasta meter y una vez metido, me olvido de lo prometido.
pasabaporqaqui - 21/10/2017
Vamos ,Furio ..si tu estàs ahi como gestor y otras cosas ; no por tu cualificacion ..la ley de obliga a destinar superavit a amortizar deuda!!! Por lo menos informa con rigor!!!
Y respecto a las inversiones y politica social ...lo justito ,pues continua el ayuntamiento sin disponer de viviendas sociales para ofrecer, ni comedores sociales,ni casal jove , ni politica de juventud alguna (la misma que la del PP) , ni mayor gasto en atencion domiciliaria a pesar de no atender a las residencias...etc,etc

Menos lobos y sectarismos!! con todos los que te han votado!!!
Pedro Domínguez - 22/10/2017
No estalvieu tant i invertiu en temes mediambientals i socials. Ja haveu demostrat que sou bons gestors, i més, però ara invertiu en aquests temes pendents.
De què va a servir deixar les arques ben sanejades (perquè les saquegen altres després?) si no es canvia la realitat quotidiana? (I no és suficient amb dos mitjos carrers i 100 arbres més!).
Fa falta, per exemple, la connexió segura per a bicis i vianants del Pont de Ferro a la ITV, amb pasarel·les incloses, per anar a Algemesí, i això costaria mig milió d'€ aproximadament i donaria treball a prou gent. No seria millor que havéreu estalviat 5'5 milions i ja tingéreu feta eixa connexió?
El mateix es pot dir de les connexions amb els polígons i de la Via Verda que mai comença (i sols es parla de fer 1 km!)...
Així alguns riberencs no se sentirien defraudats amb vosaltres

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal