Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nova gespa natural al camp de Tulell

Els treballs per tal d’aconseguir la millora de la qualitat del terreny han suposat una inversió de vora 8.000 euros


 

 .-000295VD 

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha portat a terme la resembra correctiva del camp de gespa natural de Tulell.

Les tasques van començar la primera setmana de setembre i està previst que el tractament complet finalitze les properes setmanes.

Per a poder donar resposta als ciutadans que feien ús de les instal·lacions, com el Rugby Club Alzira, s’ha comptat amb la col·laboració dels clubs de futbol UD Alzira i Ciutat Alzira.

Els treballs per tal d’aconseguir la millora de la qualitat del terreny han suposat una inversió de vora 8.000 euros i han consistit en:

Sega inicial de tota la superfície en dos ocasions.

Airejat per tal d’oxigenar el terreny en profunditat (10 cm), per a la qual cosa s’ha punxat la terra fent-li forats xicotets.

Escarificat per a trencar i eliminar la capa formada per terra, arrels i fulles acumulades que impedixen el pas de l’aigua, l’aliment i  l’aire.

Tractament de desinfecció general.

Correcció dels desnivells amb terra especial per a estos terrenys.

Resembra de la llavor.  

Sega a posteriori de tota la superfície en dos ocasions.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha manifestat que són fonamentals  les infraestructures per a la pràctica de l’esport base. Per això mateix, es treballa en el manteniment, però també es vol ampliar l’oferta amb noves instal·lacions com el camp de gespa artificial a la Ciutat Esportiva Jorge Martinez Aspar, que va iniciar les obres este dilluns. 

Ajuntament d’Alzira

 Nota de premsa del departament de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Percha - 20/10/2017
Aida Ginestar y ayuntamiento de Alzira seguir gastando el dinero del pueblo financiando escuelas de fútbol donde el 80% de jugadores no son de Alzira,escudaros en la base del deporte en Alzira para colgaros medallas con fines politicos.

El del cable - 20/10/2017
Percha pegat una volteta per Tulell!!!! El camp de gespa de Tulell és un entrena i juga el Club de Rugby d'Alzira. I si no ho tinc mal entés, l'atletisme fa també algunes modalitats!
Abans "d'arrear" assegurat que n li "arrees" a una paret!!!
Percha - 20/10/2017
jajajajaja El del cable,te lo vuelvo a poner por si no te enteras de parte del articulo:
( Per això mateix, es treballa en el manteniment, però també es vol ampliar l’oferta amb noves instal·lacions com el camp de gespa artificial a la Ciutat Esportiva Jorge Martinez Aspar, que va iniciar les obres este dilluns. )
-Conozco bien el tulell y el campo de cesped artificial que se va a crear veremos a que escuela de futbol se adjudica(yo tengo una ligera idea jajajaja )tu igual no te enteras de que va la historia,pero bueno igual quien choca con la pared eres tu....jajajajaja

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal