Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de agosto de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira aprofita l'estiu per realitzar diverses actuacions en diferents col·legis de la ciutat

A més de pintura i condicionament, també s’han podat els arbres del pati al col•legi de l’Alborxí i la substitució de l'arenal per esponja


 

 .-000403 

En aplegar l’estiu i aprofitant el parèntesi en el curs escolar, la Regidoria de Gestió Urbanística està realitzant diferents actuacions en alguns dels centres educatius d’Alzira perquè en arribar la data d’inici del nou curs les instal•lacions estiguen en òptimes condicions.

Durant els mesos de juliol i agost s’han pintat estances, aules, portes de ferro i baranes als centres de l’Alborxí, Tirant lo Blanc, Lluís Vives, Carmen Picó, Ausiàs March, Pintor T. Andreu i Blasco Ibáñez, per tal de millorar la imatge de l’interior dels edificis. Una tasca de manteniment que, cada any, es du a terme en diferents centres educatius que ho requerixen.

Segon Fernando Pascual, regidor  de l’àrea responsable, “hem d’aprofitar els mesos d’estiu per esmenar les deficiències o millores que necessiten els centres de la nostra ciutat. En esta ocasió són mesures de manteniment de pintura en diferents dependències dels col•legis que hem anomenat, de tota manera, al llarg de l’any escolar, també es fan algunes tasques necessàries o puntuals en els centres que ens facen arribar la seua sol•licitud”.

A banda de les actuacions de pintura i condicionament, també s’han portat a terme la tallada i poda d’arbres del pati al col•legi de l’Alborxí, la retirada de l’arenal infantil i la substitució de l’esponja de la zona de jocs.

Per altra banda, al centre Blasco Ibáñez s’han fet les obres pertinents per reparar les filtracions de la coberta i s’ha redactat el projecte de reforma dels banys infantils.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
          .-000130                                                                                 .-000144                

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carles - 16/08/2017
En el mateix sentit, caldría aprofitar l'estiu per retirar la fibra d'amiant dels nostres col.legis. Per exemple, la coberta del gimnàs de l' Ausias March deuría ser prioritari. Entenc que de huí per a demà no pot ser tot, però en un recinte tancat on els menuts fan esport deuría ser prioritari.
Un altre - 16/08/2017
Si, al col.legi Lluis Vives tambè portem temps esperant a que es retire l´amiant del sostre del gimnàs (entre altres coses). No vec molt d´interes en reformar certes coses que pense que fan falta.
Carles - 16/08/2017
Veurem que pasa. En abril l'ajuntament publicà un comunicat de premsa amb el cual Consellería adquiría un compromis de retirar en l'exercici 2017 el fibrociment en alguns centres educatius d'Alzira, d'entre altres el de Ausias March i Lluis Vives; i per altra banda el propi ajuntament també retiraría el fibrociment en altres centres educatius, deixant per al 2018 sols el IES Rei en Jaume. Falta saber si l'exercici 2017 fa referencia a tot el curs escolar 2017-2018 o a l'any en curs... Esperem que se puguen cumplir estos importants compromisos amb la ciutadanía.
Un altre - 17/08/2017
Pues si Carles, esperem. Es una prioritat i es deuria cumplir eixe compromis. A mes d´altres reformes que com ja he dit, crec que necesita el col.legi. Encara que no se si es cosa de l´Ajuntament o del equip directiu al qui correspon portar-ho a terme.
Pepe - 17/08/2017
12 anys tinguéreu per exigir-ho al PP. Sembla que abans hi havia por de demanar les coses que ara s'exigixen. Almenys estos han donat uns terminis per a llevar-ho. L'exercici 2017 es referia a l'any 2017.
Pepe - 17/08/2017
El tema del fibrociment depén de Conselleria. L'ajuntament no pot fer res per Sí mateix i a més té un cost inasumible.
vi.ex - 18/08/2017
¡Pepe ni digues xorrades!,. Si no depende del Ayuntamiento, ¿ Por qué el PSOE local lo llevaba en el programa como acción prioritaria si llegaban a la alcaldía?.
Lo tienes fácil, basta con leer las promesas de Grau, Isabel y Pascual.... "Lo primero que haremos si nos votáis es quitar el fibrocemento de los colegios e institutos alzireños"

Si entonces fueron unos bocazas prometiendo lo que no estaba en su mano cumplir, bien está que ahora se les critique por ello . Y si los palmeros como tú no estáis de acuerdo, ya sabes .......ajo y agua.
Un altre - 18/08/2017
Pepe, ja he dit en l´altre comentari que no se a qui correspón, si al Ajuntament, a direcció del cole o a qui.
Si es cosa de Generalitat, l´ajuntament si que podría fer un poc de "presió" per a intentar agilitzar el tema i pegar una miradeta perque SI que hi han coses per a millorar que els pertany.
Em consta que estàn fent-se coses als col.legis, que feia temps que no s´havien fet. Pues.... a continuar en tots els centres educatius.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal