Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  L’equador de la legislatura | Diego Gómez, alcalde d’Alzira (1/3): ‘Queden encara energies per acabar la legislatura’

‘S’han fet moltíssimes coses en estos dos anys que malauradament no han estat valorades per la ciutadania”


 
._000493
Encara que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira va realitzar la passada setmana els seu balanç d’estos dos anys de legislatura, des del diari El Seis Doble hem volgut entrevistar a Diego Gómez, alcalde d’Alzira, per interessar-nos per altres qüestions que no es van tractar en la roda de premsa.

Com sempre, l’alcalde d’Alzira ens a rebut al seu despatx i hem conversat amb ell durant una hora i quart sobre diversos aspectes de la política alzirenya.

L’entrevista l’hem dividit en tres parts de uns 25 minuts de durada i hui t’oferim la primera d'elles en el postcast d’àudio que trobaràs en esta entrada.

Comencem l’entrevista interessant-nos per les energies que han consumit en estos dos anys de govern, també per la quantitat de paciència que li queda a l’alcalde per a afrontar la segona part de la legislatura.

Diego confirma que “ens els anys que porte al front del govern d’Alzira s’ha invertit molta energia, han sigut molts mesos d’intens treball i s’ha consumit més de la meitat de la bateria, però trobarem forces per continuar avant”; en referència a la paciència assegura “que encara queda molta i me permetrà acabar la legislatura sense perdre el somriure”.

A l’hora de fer un rànquing en quan al nivell de satisfacció per els objectius assolits, l’alcalde d’Alzira destaca “la tasca realitzada en allò que fa referència a la participació ciutadana i la transparència per part del govern del canvi, que ha acostat als veïns a les decisions municipals”.

La comunicació de l’Ajuntament d’Alzira i la seua relació amb el mitjans d’informació també es comenta en l’entrevista, especialment en contestació a les crítiques realitzades pel Partit Popular per la contractació de publicitat institucional en “mitjans de comunicació catalanistes i que no tenien repercussió en la nostra ciutat”, segons afirmen els populars. En este aspecte Diego recorda que també ha hagut de realitzar pagaments de l’anterior govern a mitjans d’escassa o nul·la difusió en el nostre territori.

Al llarg de la xarrada van desgranant-se les accions realitzades en matèria de serveis socials, de les quals “ens sentim  especialment satisfets per poder ajudar en la mesura de les nostres possibilitat a les famílies més necessitades”, assegura l’alcalde.

En les següents dos entregues tractarem els temes candents de l’actualitat política de la ciutat, els referents a urbanisme, econòmics i culturals.

E6D

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasJ.M.O.
Personajes AlzireñosEntrevistas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan - 28/06/2017
Ací hi ha una bona entrevista amb profunditat de temes locals i els lectors els ha pegat per comentar el banc colorejat per al Día Gay. Això demostra el nivell de molts comentaristes. El banquet de colorins se'n porta total l'atenció. Vivxca el vi
Santi - 28/06/2017
gestionar la diversidad es tener siempre escusas para todo
rete - 28/06/2017
El alcalde duda de quien es el líder en el partido Popular al igual que dudan muchos vecinos de Alzira quien es el líder de este tripartito que uno no sabe por donde cogerlo
Menos radicalismo - 28/06/2017
Lo de hacer publicidad en medios de comunicación que no son de Alzira y sobre todo en medios de comunicación catalanista es tener la cara muy dura y ser radicalista porque si lo que se quiere es difundir Alzira más allá de la localidad no entiendo porque se va siempre hacia el norte y no se difunde en Murcia. A los alzireños y valencianos ni nos une Cataluña, ni nos une Murcia pero vaya casualidad mandamos el dinerito de los alzireños siempre hacia arriba del mapa. Menos radicalismo y el dinero que se quede para los de casa, que sería lo lógico
VJ - 28/06/2017
Estoy de acuerdo con menos radicalismo, como tampoco es correcto que se destine dinero a un diario del partido que no está en Alzira
Tere - 28/06/2017
Un gobierno transparente y que da participacion............ JA
Tauro - 28/06/2017
Las asambleas ciudadanas han sido un fracaso tal que han tenido que cambiar la fórmula, No interesaban a nadie, eran los 4 gatos de siempre. Si la montaña no va a Mahoma, Mahoma va a la montaña y a hablar de participación ciudadana
Dani - 28/06/2017
Dinero a los catalanes NOOOOOO

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal