Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Mancomunitat de Municipis de la Ribera celebrarà un ple al Paratge de la Murta d’Alzira

“La Mancomunitat de Municipis de la Ribera no pot quedar-se al marge d’un paratge tan privilegiat, cal donar-li el valor que correspon i difondre la riquesa que tenim tan prop de nosaltres”


 

.-000454

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Ribera, Txema Pelaez, ha visitat el Paratge Natural de la Murta, convidat per la vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, que junt amb el president de l’associació Amics de la Murta, Xavi Blasco, el president del Consell Paratge Natural Municipal Murta-Casella, Salvador Iñigo i el regidor d’Educació i infància, Pepe Grau han participat en la jornada de dijous 23 de març.

Agustí Ferrer, director del MUMA ha conduït la visita pels llocs més representatius i determinants de l’entorn, els racons que amaguen detalls que poden passar desapercebuts per al públic, però que són part del tresor de la Murta, per tal de transmetre al president de la Mancomunitat les inquietuds i projectes que poden retornar al Paratge part de la imatge que, amb el pas del temps ha anat perdent.

Segons declaracions de Pelaez, “la Mancomunitat de Municipis de la Ribera no pot quedar-se al marge d’un paratge tan privilegiat, cal donar-li el valor que correspon i difondre la riquesa que tenim tan prop de nosaltres. Hui ens hem compromés a celebrar un ple de la Mancomunitat en este entorn i apropar-nos a les inquietuds que a hores d’ara requerix la Murta”
Per la seua part, la regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar afirma que “s’està treballant molt més, que fa uns anys enrere, en la continuïtat de recuperar el monestir, concretament la restauració de la Torre dels Coloms i la museïtzació d’esta, que per part de la Conselleria tenim el compromís de començar la primera fase de les obres de restauració, a finals d’este 2017. Amb esta intervenció per part de la Conselleria, no vol dir que estiga tot fet i arreglat, perquè tots els organismes, l’Ajuntament d’Alzira el primer, han de participar en la recuperació i donar-li el valor que sempre ha tingut”.
Tant el president del Consell Paratge Natural Municipal Murta-Casella, Salvador Iñigo, com el president de l’associació Amics de la Murta, Xavi Blasco, coincidixen que tot allò que siga pel bé de la Murta sempre serà positiu, arribe de l’entitat que arribe, i per això es posen a disposició de les institucions per al  que siga necessari. Al mateix temps, Blasco agraïx a tota la població el suport que han rebut en tot moment.
Segons declara Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, “és important vincular l’educació amb la natura. Apropar els menuts al nostre entorn, que coneguen de prop tot allò que està al seu abast, que disfruten i coneguen la història de la seua ciutat, el patrimoni i connectar amb la natura divertint-se i aprenent. Eixa és la base del projecte que s’ha posat en marxa, “Aula Natura”, en col·laboració entre els departaments de l’Ajuntament.” 
 
 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal