Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els teus passos compten el 6 de maig en la investigació de la leucèmia infantil

Organitzada per Escuela Viva, el col.legi Sants Patrons i l’Ajuntament d’Alzira, tindrà lloc a les 19:00 hores a la Plaça major


 

 .-000437

La Fundación Escuela Viva, el col.legi Sants Patrons i l’Ajuntament d’Alzira organitzen una cursa de quilòmetres per als adults i curses infantils per tal de recaptar fons per a la investigación de la leucèmia infantil el proper 6 de maig a la vesprada.

Cada dia es diagnostica un nou cas de leucèmia infantil a Espanya i 2 de cada 10 xiquets que la patixen no troben solució a aquesta malaltia que és el càncer més comú entre els menuts. Per això, es fa necessari aprofundir més en la investigació de la leucèmia infantil i eixe és un dels objectius de “Corre contra la leucemia infantil”, una cursa que la Fundación Escuela Viva, el col.legi Sants Patrons i l’Ajuntament d’Alzira han organitzat per al proper 6 de maig i que eixirà a les 19:00 hores de la Plaça major de la localitat.

“Té igual si els participants saben córrer o no, ací el que és important és participar. Es pot donar un passeig, pot participar tota la família…”, explica Miguel Ángel Mora, director de la Fundació Escuela Viva.

Els fons de la cursa van adreçats a la Fundación Uno entre Cien Mil que cada any, des de 2012, dóna una beca per a la investigació  de la leucèmia infantil. 

Els dorsals es poden comprar ja bé per Internet des de la plataforma web sportmaniacs o de forma física al col.legi Sants Patrons d’Alzira. 

L’organització espera reunir a un bon nombre d’assistents a aquesta cita solidària que ja té un fadrí, el corredor Luis Félix Martínez.  Bona música, massatges per al final de la cursa, premis per als guanyadors i bon ambient no faltaran en aquesta cita que té el “running” alzireny el proper 6 de maig.

Fundación Escuela Viva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000260


.-000048

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal