Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.615
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de mayo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Ayuntamiento de Alzira instala contenedores nuevos de prueba en la Avenida Santos Patronos y la Plaza Generalitat

Pasado el período de prueba, si los resultados son positivos, se procederá a ir cambiando todos los contenedores de manera progresiva



El Ayuntamiento de Alzira, a través de la concejalía de Servicios Públicos, ha instalado contenedores nuevos de prueba para mejorar los servicios de residuos.

Los contenedores se han instalado en cuatro zonas diferentes de la Avenida Santos Patronos y la Plaza Generalitat y, en cada uno de estos puntos, se han distribuido tres contenedores diferentes de residuos orgánicos, de envases y de papel y cartón. Además, independientemente de estos cuatro grupos de contenedores, se han instalado tres de residuos orgánicos.

Cabe destacar que estos nuevos contenedores de prueba de residuos orgánicos cuentan con un pedal más accesible para los usuarios.

La concejala de Servicios Públicos, Lola Ortega, ha destacado: “Hemos instalado estos contenedores de prueba ya que presentan unas mejoras respecto a los que teníamos con el fin de ver los resultados y ver si son más accesibles y prácticos de utilizar para la ciudadanía. Además, desde el Ayuntamiento de Alzira estamos muy comprometidos con el reciclaje y por ello, ofrecemos facilidades al ciudadano para una mayor concienciación al respecto”.

Pasado el período de prueba de estos contenedores, se realizará un estudio y, si los resultados son positivos, se procederá a ir cambiando, de manera progresiva, todos los contenedores de Alzira por estos renovados.

 

Nota de prensa del departamento de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 


 
               
.-000025                                                      .-000143




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Vei de la Vila - 28/05/2014
I que fem en els contenidors que tenim en la Plaça de la Constitució i en la Plaça del Forn? Els fiquen soterrats en terra i com no funciona ve el mecanisme els deixen fora. El de la Plaça del Forn és d'un sonrriure, fa més d'un any que tenim un abocador que no funciona i no hi ha manera que l'arreglen. Un cost que realment no es trau profit. Deixeu els invents i provatures i feu el que cal, que és el manteniment del qual tenim. Així es pot reclamar poc a la gent que reciclen com cal, contenidors únics per a tot. Un altre tema és la neteja als voltants de la Plaça de la Constitució, la Plaça tots els dies ven neta, però els carrerons no cal netejar per què no es veuen. Farts estem tot el veïnat de ficar queixes, netegen al san dema i als dies ja no san recorden més de netejar. Doncs trobe que paguem igual que tots la contribució.
BASTA YA - 28/05/2014
Si el precio es igual que las porterias,canastas y llos bancos de la Plaza del Reino pronto se quedara el sr. Lahuerta sin superhabit en el ayuntamiento.
Benito - 28/05/2014
"Pasado el período de prueba de estos contenedores, se realizará un estudio".
Esto tiene que ser una broma. ¿'Un estudio' para colocar contenedores?, ¿a qué amiguete quieren llenarle los bolsillos? Rafael Blasco si que es profeta en su tierra.
Pasqual DV Alzira - 28/05/2014
Hola.
Jo els he provat i el de residus orgànics és molt més còmode d'obrir amb eixe pedal.
El que no em va agradar va ser que a la nit no es distingixen pràcticament els colors, al tindre només en una xicoteta banda lateral.
Abans eren més cridaners i difícil de confondre, però ara si et despistes pots ficar la bossa on no toca.
Una salutació.
Pasqual Martí
Demócrates Valencians Alzira
Pere Peres - 28/05/2014
Aquest de Demócrates Valencias Alzira (SIC) sembla voler clavar el clau per la cabota.
Aviam Pasqual: per la nit, si el carrer està enllumenat amb bombetes de vapor de sodi, les bandes de color distintives poden resultar confuses. Això és així. Ara bé, d'ahí a clavar-la (la bossa) pel forat que no toca, que vols que et diga, és ganes de fer-ho difícil. Si et fixes el contenidor de recuperació de paper i cartó té l'obertura rectangular i allargassada per poder instroduïr-hi embalatges de cartó micro-ondulat de gran format, si algú hi va i s'entesta en dipositar la bossa de les deixalles orgàniques domèstiques per aquesta obertura se les veurà i se les desitjarà, de més a més aquest contenidor no disposa de pedal. Al contenidor de recuperació d'envasos lleugers passa el mateix: la boca que ens mostra és rodona com el cos d'una botella. Tot ben senzillet i estudiat per tal d'evitar que ningú com tu pugui enrosinar-se mirant de fotre la caixa de cartró del televisor de 42 polsades en el contenidor groc.
Et recomane que tornes a visionar els capítols de Barrio Sésamo on expliquen les diferències entre les formes geomètriques més bàsiques. Pots trobar-los al Youtube.
Vei de la Vila - 28/05/2014
Pereperes, aquesta informació esta molt bé si tens els contenidors corresponents per a reciclar. Però si el toca viure en el casc antic no val per a res perquè no tens opció per a separar i reciclar. Tens un contenidor general per tirar tot el fem i arreando. Després et venen que has de reciclar per a pagar menys de l'impost del fem. Si no et donen els mitjos per separar el fem, no es pot fer més.
Pere Peres - 28/05/2014
Ho sé veí de La Vila. Al meu barri tampoc hi ha la possibilitat de confondre els colors o de clavar-la (la bossa) pel forat que no toca. Ací ens han posat un de sol i au. Estem dispensats d'això del reciclatge.
Ferran - 29/05/2014
Aixo si, quasi els han ficat en la Sagrada Familia o en les Bases no, en l'Avinguda.
Pasqual DV Alzira - 29/05/2014
Hola.
X Pere Peres
Porte anys reciclant, encara estant els contenidors a molta distància, quan residia en una altra zona, pel que és molt difícil que pugues donar-me lliçons de l'ús de contenidors de reciclatge.
Et podies haver evitat el comentari en pla desagradable.
Perquè ho sàpies senzillament, en els contenidors de paper-cartó es tiren papers a part de caixes de televisors. En el meu cas al tindre despatx use la trituradora de paper i fique estos en bosses, que solen ser redones, pel que és fàcil si portes unes quantes bosses dirigir-te al contenidor amb obertura redona, si et pares a pensar un poc res més.
Les bosses de fem orgànic el mateix, és a dir del mateix color i també redones.
El mateix amb les bosses de plàstic, aluminis, etc.
És a dir, que en el meu cas totes són iguals i les diferència el pes i saber el que portes en les mans.
No es perquè et molesta el que es diguen les coses i més si es fa de manera correcta.
Però bo, agraïsc el teu interés a donar lliçons, que sempre hem d'ensenyar-nos coses.
No pense entrar en mès discussions per este tema, ni respondré a més comentaris si decidixes tornar-me a atacar, perque no crec ens porte a cap lloc.i tan sols volía aclarir-ho.
Una salutació.
Pasqual DV
Pere Peres - 29/05/2014
Estem d'acord Pasqual DV Alzira: per a algunes persones encertar a dipositar la bossa de deixalles en el contenidor que hi pertoque esdevé un problema difícil de resoldre. Tot es confús i difús: colors, geometria, pes, volum... Massa complicacions.
Tens raó. Podria haver-me estalviat el comentari i au. Fer-t'ho veure em podria costar més que enganxar l'haca al carro. Quina feinada! Uff, millor em vaig a dinar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal