Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira veu “sense cap ni peus” que es vaja a pagar ara 1,4 milions d’euros al Sabadell-Cam per a cancel•lar el préstec de l’Ajuntament

Martínez: “Les mesures del PP des del govern central que estan abocant a situar el pagament dels bancs per damunt de tot en totes les administracions”



EU-Alzira veu incomprensible que, davant les enormes urgències que pateix la societat alzirenya i les retallades patides, l’equip de govern vaja a aprovar en el ple de demà cancel·lar el préstec d’1,4 milions d’euros del Sabadell-CAM. I això sent que l’Ajuntament no ha rebassat els límits màxims d’endeutament.

Per a Ivan Martínez (regidor d’EU-Alzira): “des d’EU no podem entendre, per moltes justificacions legals que es donen, que amb 5.200 aturades i aturats només en la nostra ciutat, amb 700 famílies que han d’anar a demanar el més bàsic perquè no tenen res, que l’Ajuntament d’Alzira decidisca ara pagar-li a Sabadell-CAM 1.400.000 euros per a la cancel·lació d’un préstec, del que es preveïa pagar 33.000 euros enguany.”

 
1.400.000 euros suposa:

El doble del que destina l’Ajuntament a programes d’ocupació.

Més del doble de la residència municipal d’ancians.

Més del doble del servei d’autobús urbà.

Més de triple de les escoletes infantils municipals.

Un 10% de les nòmines de totes les treballadores i treballadors de l’Ajuntament (quasi 500).

 

Segons I. Martínez (EU-Alzira): “des d’EU hem denunciat les mesures del PP des del govern central que estan abocant a situar el pagament dels bancs per damunt de tot en totes les administracions (Llei d’Estabilitat Pressupostària 2012, que deriva directament de la reforma de la Constitució que van pactar PP i PSOE). I açò és una conseqüència directa de les polítiques que ha prioritzat la dreta.”

Per un altre costat, la llei de pagament a proveïdors ha beneficiat fonamentalment a les grans empreses que s’han beneficiat dels serveis públics privatitzats (en el cas d’Alzira a FCC i Iberdrola fonamentalment), que s’han garantit el pagament a costa de préstecs a un 6% d’interès per part dels municipis. És el que ha passat en la ciutat d’Alzira i amb aquest préstec que es va demanar al Sabadell-CAM.

I. Martínez conclou que “des d’EU anem a exigir explicacions públiques perquè ni ara és el moment de pagar en comptant i sonant 1,4 milions d’euros als bancs, i les prioritats són i han de ser unes altres: ocupació i serveis socials”.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
 
 
 


                          
 .-000190                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000191                                                                                             .-000267
                            
.-000115                                                                                      .-000182




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 25/02/2014
Ya lo dijo Cospedal: "Nuestros votantes dejan de comer antes de no pagar la hipoteca". Ello me lleva a dos conclusiones: a) que en la derecha hay mucho muerto de hambre pero, eso sí, tienen un techo para vivir y b) que en la derecha hay, como dicen en Cádiz, 'mucho desmayado harto de pan' que no tiene dónde caerse muerto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal