Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.956 Fotografías: 108.947 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de diciembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira i UGT denuncien els nous repagaments imposats per la Generalitat Valenciana

Martínez: “Un altre atac als serveis socials i un colp final a la llei de Dependència”



 .-000218
.-000170

EU-Alzira ha mantingut una reunió amb la nova direcció intercomarcal d’UGT i han debatut sobre el deteriorat mercat del treball i les noves mesures antisocials del govern valencià, entre les quals està el nou repagament de medicaments contra malalts crònics o el seu increment en el cas de les residències d’ancians.

Des d’EU-Alzira i el nou secretari intercomarcal d’UGT, Raül Rosselló, han mantingut una reunió hui a Alzira per a tractar la situació que estan patint milers de treballadores i treballadors a la Ribera i també la degradació en la prestació dels serveis públics. Per un costat, des del sindicat UGT han posat l’accent en la destrucció paulatina de llocs de treball en l’últim any, de 78.000 cotitzants s’ha passat a 75.000 en les dos Riberes, amb la qual cosa es demostra que l’activitat econòmica està totalment paralitzada i estem ben lluny d’una “pretesa” recuperació.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “a més hem incidit en els nous repagaments que imposarà la Generalitat per al 2014 que suposen un altre atac als serveis socials i un colp final a la llei de Dependència. En concret, tal i com aprovà d’amagat el Consell en el mes d’agost, s’incrementa el repagament als ancians que estan en les residències, passant a retindre’ls també fins al 90% de la seua paga extra de la pensió. Des d’EU-Alzira instarem l’equip de govern de l’Ajuntament a aclarir com s’aplicarà açò en el cas de la residència municipal i les places concertades, ja que aquesta modificació no ha passat pels òrgans municipals.”

I, per un altre costat, la conselleria de Sanitat ha confirmat que en el 2014 s’aplicarà el repagament en les medicines als malalts crònics i en la farmàcia hospitalària, en una de les mesures més cruels que ha aplicat el PP. El Departament de Ribera Salut ja portava mesos anunciant aquesta mesura

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 


                           
.-000197                   .-000213
                            
.-000246                                                       .-000250
                            

.-000254                                                           .-000257





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal